Podcast

KINK Popronde Podcast - 9 september 2021

donderdag 09 september 2021

Iedere woensdag vanaf 21.00u hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Tessa Mol, Bas van Dalen en Chris Moorman stellen de selectie aan je voor, blikken terug op 25 jaar Popronde en draaien vooral heel veel muziek van (oud-)deelnemers. 

 

Zaterdag start Popronde 2021! De talenten staan te trappelen om - hetzij in een aangepaste vorm - hun muziek live aan je te presenteren. Tessa is nog op vakantie, Chris zit in Nijmegen de laatste loodjes het zwaarst te wegen en Bas zit in z'n eentje in de studio. Maar wel met een heel mooi programma! Want heb je geen idee welk talent je wilt bezoeken? De komende weken stellen we ze allemaal uitgebreid aan je voor en zijn we je gids door de veertig deelnemende steden. In deze aflevering de stad Nijmegen, waar Popronde zaterdag begint. 

 

In deze aflevering hoor je een greep uit bijna alle geselecteerde talenten die hun opwachtig maken in Nijmegen, zoals Casey's Call, Stella, Géonne Hartman, Cashmyra, Frontstreet en Diogo Carriço. 

Een uitgebreid gesprek hebben we met Tato van LE MOTAT, die de strijd om de meeste boekingen aangaat met zijn vader en mededeelnemer ACOUSTIC ASSHOLE. 

 

Tickets voor de verschillende Poprondes koop je hier:

Tickets

 

 (klik op de afbeelding om te luisteren)

 Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen