Nieuws

la loye: "Ik vind juist schoonheid in de dingen die niet perfect zijn"

vrijdag 05 maart 2021

foto: Jessie Kamp, Popronde 2019

 

Een interview met la loye

 

"Ik streef niet naar perfectie en vind schoonheid in de dingen die niet perfect zijn"

 

In 2019 tourde ze mee met de Popronde caravaan, Lieke Heusinkveld, artiestennaam la loye. Ze speelde maar liefst 13 shows waaronder ook in Popronde’s thuis, Nijmegen. Ik was er bij die avond. Het stadsarchief was goed gevuld: op de trap en op de vloer zaten geboeide luisteraars. Er hing een bijna magische stilte waarin alle ruimte was voor la loye om haar verhaal te vertellen. Maar wat is dat verhaal? En waar komt haar inspiratie vandaan? Een paar weken geleden verscheen haar nieuwe single I only hear you in my song, inmiddels al meer dan 17.000 keer gestreamd op Spotify. Ik ben dus niet de enige op wie haar muziek een indruk heeft achtergelaten. En, weet ik, er komt een album aan. We praten op een zonnige maandag over schrijven, inspiratie en nostalgie.

 

Hoe is het? Kom je deze periode een beetje oke door?

“Ik hoor veel andere muzikanten om me heen zeggen dat als ze niet met spelen bezig zijn, ze wel aan het maken zijn, en daar ben ik geen uitzondering op. Ik ben heel druk bezig met het maken van mijn plaat, dus het is fijn dat ik nu de tijd heb om me daarop te focussen.”

 

Ik was al benieuwd hoe het ervoor staat met je plaat!

“Ja, die ben ik aan het schrijven en ik hoop hem dit jaar ook nog te kunnen opnemen.”

 

Ik las dat je op zoek was naar een producer die jouw sound echt grijpt, heb je die al gevonden inmiddels?

“Nee nog niet. Ik denk dat het iets is voor in het volgende stadium. Ik ben er wel achter dat ik zelf al een hele duidelijke visie heb van hoe het moet klinken, dus het zal uiteindelijk meer een samenwerking worden waarbij ik zelf ook een heel groot deel kan doen. Maar ik ben ook wel een beetje een controlfreak, haha. Ik neem veel thuis op en het liefst doe ik ook zoveel mogelijk thuis. Op die manier blijft het dichter bij jezelf. Het geeft toch een ander gevoel om in een studio iets in te spelen, omdat je aan tijd en geld gebonden bent.”

 

Benader je het maken van muziek anders nu je gericht met een album bezig bent?

“Ik heb wel ervaren dat het schrijven voor een album mentaal anders werkt dan een liedje schrijven. Zeker in de beginperiode van de pandemie want toen dacht ik ‘nu heb ik alle tijd om aan een album te werken’. Maar daardoor heb ik gemerkt dat er toch wel een bepaalde druk is ontstaan, druk die in een creatief proces wel een beetje ongewenst is. Je wilt toch vooral schrijven vanuit zelfexpressie en inspiratie. Ik luister zelf graag albums, die ik dan van begin tot eind echt luister. Ik schrijf nu ook niet meer zomaar liedjes, ik houd heel erg in mijn achterhoofd dat het een geheel wordt. Ik wil heel graag dat mijn album een verhaal wordt waar een duidelijke visie in doorklinkt. Zo maak ik nu dus heel bewust keuzes en vraag ik me altijd af of het echt iets toevoegt of dat ik het laat gaan.”

 

 

 

Hoe ga je meestal aan de slag met het schrijven van je liedjes?

“Het begint altijd met een basisidee, op piano of gitaar. En vaak is het al zo suggestief van hoe ik wil dat het klinkt, dat ik direct als een maniak alles in Logic opneem om het idee niet kwijt te raken. Ik heb dan vaak een couplet of het refrein en dan pas ga ik verder met de rest van het liedje. Het is een soort combinatie tussen schrijven en produceren wat het soms een zooitje maakt omdat je toch meerdere dingen tegelijk aan het doen bent.”

 

Lukt het jou dan ook om ideeën meteen uit te werken, of heb je ergens een hele berg aan onuitgewerkte ideeën liggen?

“O nee, ik heb altijd duizend ideeën en ben niet heel gestructureerd in het afmaken ervan. Ik luisterde gister nog naar wat losse ideeën en toen dacht ik nog ‘misschien moet ik proberen om dat af te maken, voordat ik weer naar een volgend idee ga…’ Maar ik struggle er wel mee dat er door de pandemie nu minder gebeurt. Daardoor heb je toch minder inspiratie.” 

 

En dat terwijl je wel van plan bent om een heel album te maken… Hoe ga je daar dan mee om?

“Het ook wel weer uitdagend om het aan te gaan en jezelf ertoe te zetten om, ook op momenten dat je het niet voelt, toch iets te creëren. Maar het is denk ik, ook in deze tijd, wel belangrijk dat je net zoveel tijd investeert in het opdoen van inspiratie als het schrijven zelf. Dat je op inspiratie-date met jezelf gaat: bijvoorbeeld wandelen, of naar een stad gaan en daar op avontuur gaan om inspiratie op te doen. Dat heb ik voor mezelf wel moeten ontdekken.”

 

En haal je bijvoorbeeld ook inspiratie uit andere muziek? 

“Ja zeker, ik vind ook heel veel mooi en kan van veel muziek de waarde ervan inzien, maar voordat ik ga schrijven luister ik juist geen muziek om gewoon te kijken wat er al vanuit mezelf komt. Maar ik denk dat ik onbewust best veel stukjes uit muziek pak die ik verwerk in mijn eigen muziek. Ik luister de laatste tijd heel veel naar This is the Kit, die hebben vorig jaar een hele goede plaat uitgebracht. Aldous Harding blijft een van mijn favoriete songwriters van dit moment. Ja, en Arlo Parks. Die valt niet helemaal in mijn straatje, maar er is iets in die plaat wat super verslavend is. Ik kan er mijn vinger niet op leggen, maar daarom is het misschien wel zo goed. “

 

"Ik vind het heel waardevol dat je een hele andere wereld hebt voor jezelf, puur met jezelf, omdat je muziek maakt.”

 

En als je Arlo Parks op repeat hebt staan, merk je dan dat je daar toch wel dingetjes van oppakt en verwerkt in je eigen muziek?

“Ik vind het juist heel cool dat het zo ver van mijn muziek af staat dat ik er ook niet per se iets mee hoef. Terwijl ik bij andere muziek soms juist denk: had ik het zelf maar geschreven.” 

 

Bij welke muziek heb je dat?

Runaway van The National. Iedere keer als ik die hoor denk ik weer holy shit, dit is zo goed. Maar ik vind het ook wel mooi dat ik het niet heb geschreven omdat het dan toch een soort icoon-stuk is waar je tegenop kunt kijken, het worden dan een soort helden. Ik heb ook een tattoo op mijn been van The National dat weet eigenlijk niemand.” 

 

Voor die tattoo en voordat je zelf muziek maakte, had je toen ook bepaalde artiesten waar je naar (op)keek?

“Toen ik jong was vond ik Avril Lavigne heel cool. Ik ging me ook als zij kleden. Ik kreeg toen een microfoon met een boxje en discolampen, dus na school gingen de rolluiken dicht en stond ik “It’s complicated” mee te zingen.”

 

Dat klinkt herkenbaar haha! Ik hoorde je eens zeggen dat je uit een muzikaal gezin komt. Hoe heeft dat bijgedragen aan jouw relatie met muziek? 

“Muziek was altijd iets leuks. Het was er gewoon altijd. Onontkoombaar dat ik zelf ook met muziek bezig ging. Ik had van jongs af aan zo’n relatie met muziek dat ik het heel leuk vond en mezelf erin kwijt kon en als het ware in een hele andere wereld terecht kon komen door achter de piano te gaan zitten. Ik denk dat die ervaring zo sterk is dat het nu nog steeds zo is. Ik vind het heel waardevol dat je een hele andere wereld hebt voor jezelf, puur met jezelf, omdat je muziek maakt.”

 

Jezelf erin kwijt kon? Was muziek een manier of middel om jezelf te kunnen uiten?

“Het zijn wel persoonlijke onderwerpen ja, en muziek is ook wel een middel geweest om dingen te verwerken. Ik schrijf veel over mijn tienerjaren, omdat dat zo’n impact heeft gemaakt. Je bent zo zoekende naar wie je bent. In Still a sleep praat ik bijvoorbeeld over het verlangen naar die tijd dat je jong bent en uitgaat en het gevoel je bekruipt: is dit het nu? Maar toen ik het schreef had ik juist een gevoel van nostalgie en wilde ik er juist weer naartoe terug.”

 

Wat heeft er zo’n indruk gemaakt in je tienerjaren? 

“Ik was heel erg zoekende naar wie ik was of wie ik wilde zijn, zoals iedereen denk ik. Ik twijfelde over mijn seksualiteit en daar zat ik heel erg mee. Ben ik lesbisch of biseksueel en wat betekent dat dan? Is het oké dat ik me zo voel? Er heerste nog best een taboe op destijds, waardoor ik het lang voor mezelf heb gehouden. Het ging om een stukje zelfacceptatie. En toen ik mezelf accepteerde en mijn vrienden en familie het ook accepteerde, voelde ik me meer op mijn plek. En door dat stukje acceptatie voelen mijn tienerjaren toch wel als een fijne tijd als ik eraan terugdenk.”

 

Wat hoop jij mensen mee te geven met jouw muziek?

“Het doel van mijn muziek is wel om mensen te raken, dat het iets met ze doet. Ik hoop dat ze in de muziek een stukje van zichzelf zien en terugvinden en dat het ze een nostalgisch gevoel meegeeft.”

 

Ben je zelf weleens de zaal uitgelopen na een concert met zo’n gevoel? Dat je denkt, als ik dat toch eens over kon brengen...

“Ik heb Sigur Rós in de AFAS Live gezien, dat was echt een ervaring. Zo imponerend om naar te kijken. Het was alsof mijn glas ineens weer vol was als het ware. Ik voelde me mijn volste persoon van wie ik kan zijn. Dat je denkt: het leven is mooi, en er een schoonheid over je heen komt. Dat brachten zij over. Ik denk dat ik juist geprobeerd heb om de schoonheid los te laten. Ik streef niet naar perfectie en vind schoonheid in de dingen die niet perfect zijn. Ik wil juist die soort van tastbare schoonheid meegeven: Het is mooi, maar het hoeft niet perfect te zijn, dan blijft het menselijk.”

 

 

 

Wij kijken alvast uit naar haar plaat. Voor die tijd komen er nog twee singles en een videoclip uit. Wil je la loye graag live bewonderen? 5 juni staat ze (als corona het toelaat) in de EKKO in utrecht. Wil jij niets missen? Vergeet la loye niet te volgen op Instagram en Spotify. Daar vind je ook nog hele fijne playlists door Lieke samengesteld.

Instagram

popronde Come catch these butterflies before they fly out! ๐Ÿฆ‹ ๐Ÿ‘‰ Swipe for some snippets of this weekendโ€™s program ๐Ÿ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your โ€˜must-seesโ€™ and join the Popronde this weekend: โœจ @poprondedelft โœจ @poprondeleeuwarden โœจ @poprondeamersfoort โœจ @poprondewoerden ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde ๐—”๐—ณ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐ŸŽฌ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterdenโœจ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovie๐Ÿ•บ Welke act heeft jou omver geblazen?๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer ๐Ÿ“ธ: @jessie_kamp ๐ŸŽถ: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van ๐˜ฟ๐™š ๐™๐™ก๐™ž๐™š๐™ง๐™š๐™›๐™ก๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ง naar ๐˜ฟ๐™š ๐™†๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?๐Ÿ‘€โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bij๐Ÿ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?๐Ÿคฉ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? ๐Ÿ‘€๐Ÿ’™ We zijn pas net begonnen! โœจ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! ๐Ÿค
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Nimmaโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Afgelopen zaterdag trok er pas รฉcht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Dit was @poprondenijmegen ๐Ÿ“ธMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto's๐Ÿ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!โœจ๏ธ๐Ÿ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? ๐Ÿ‘€๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!๐Ÿ’ฏ We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) ๐ŸŽถ @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!โœจ๏ธTrek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!๐ŸŽถ๐Ÿ•บ De avond is begonnen! Heel veel plezier!โœจ๏ธ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn los๐Ÿš€๐ŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde ๐ŸŽถ@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creรซren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?๐Ÿ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je Okรฉ?'๐Ÿ‘โ“๏ธ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...๐Ÿฅ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdiโœจ๏ธ @danielthomaspianist โœจ๏ธ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸŽ ๐›๐จ๐ฆ๐ž๐ง dichterbij een heus ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐›๐จ๐ฌ! ๐ŸŒฟ๐ŸŒณ๐ŸŒด Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest โœจ๏ธ @festivalsforest โœจ๏ธ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinen๐Ÿ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest ๐ŸŽถ@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde ๐™Š๐™ฅ ๐™ฅ๐™–๐™™ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™๐™ž๐™ข๐™š๐™จ๐™ฆ๐™ช๐™–๐™ง๐™š ๐™–๐™ฅ๐™ฅ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! ๐ŸŽถ @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023
popronde ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ!โœจ๏ธ www.popronde.nl (link in bio) is vernieuwd! Webdevelopers Zoso en ontwerper Studio Bas Koopmans ๐Ÿ‘‰@basterandthefunkybunch hebben de site een grondige make over gegeven met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Zo vind je natuurlijk alle informatie over de optredens in de steden, download je makkelijk de Timesquare app (@tmsqr.app) en luister je de Spotify playlist vanaf de homepage. Op de stadspagina's vind je een helder overzicht van de programma's, รฉn zie je in รฉรฉn oogopslag welke locaties rolstoeltoegankelijk zijn en/of een rolstoeltoegankelijk toilet hebben. In de archieven kun je tot 2010 terugvinden waar bijvoorbeeld @ChefSpecialmusic, @Rondemusic, @TheCosmicCarnaval en @Zanillya speelden tijdens hun deelname. En via de medewerkerspagina vind je de coรถrdinatoren die ervoor zorgen dat Popronde jaarlijks plaatsvindt. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe site, wat vinden jullie ervan?๐Ÿคฉ ๐ŸŽถ @jeroen_antoine (popronde 2023) #popronde
5 sep. 2023
popronde โœจ๏ธ๐Ÿš™Lift nodig?๐Ÿš™โœจ๏ธ We werken dit jaar samen met Slinger, een applicatie die het mogelijk maakt om een stoel in je auto aan te bieden of om juist mee te liften. Op die manier kun je benzinekosten delen, kun je misschien toch wรฉl tot de afterparty blijven en samen rijden is natuurlijk veel leuker! Op de stedenpagina's op de website is te zien of er ritten aangeboden worden via de button 'beschikbare ritten' en kun je kiezen voor 'ritten aanbieden' of 'meerijden'. In de video laten we zien hoe het werkt๐Ÿ‘† #popronde #slinger #popronde2023
5 sep. 2023
popronde ๐’๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‹๐จ๐œ๐š๐ฅ ๐€๐ซ๐ญ๐ข๐ฌ๐ญ! ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜จ Popronde is een gratis toegankelijk festival, omdat we de drempel om talent te ontdekken zo laag mogelijk willen houden, heffen we geen entree. Onze missie is altijd geweest talent te helpen een stap in hun carriรจre te maken, door het faciliteren van speelplekken, het helpen in de promo en - zeker de laatste jaren - educatieve content aan te bieden via Popronde Academy. Maar, prijzen stijgen en helaas kunnen we financieel niet meer bijdragen dan we zouden willen. And thatโ€™s where you come in!โœจ๏ธ Via de QR-code op de posters, die je komend najaar in alle Poprondelocaties ziet hangen, kun je een vrijwillige bijdrage doen. Niets hoeft, en het bedrag mag je zelf invullen, maar we willen graag van onze bezoekers vragen of ze willen bijdragen in de kosten die een Popronde-act maakt. Denk daarbij aan reiskosten, huur van een bus, maar ook het doorberekenen van opnamekosten, de huur van de repetitieruimte, aanschaf van instrumenten etc. Dus kun je iets missen en draag je graag bij aan de carriรจre van Nederlands talent? Scan de QR-code // ga naar de link in de bio en โ€˜gooi iets in de pet!โ€™ ๐Ÿงข๐Ÿ’Œ nb. alles wat binnenkomt, komt ten goede aan de artiest. Aan het einde van de Popronde wordt het volledige bedrag op de rekening onder de meetourende acts verdeeld. #popronde #popronde2023
4 sep. 2023
popronde โฐ๏ธAftellen tot Popronde'23โฐ๏ธ Nog maar een weekje werken & slapen tot Popronde 2023 echt begint. Met de eerste stop in Nijmegen op 9 september! En dan klinkt er 3 maanden lang weer heel veel muziek in heel veel binnensteden in Nederland!๐Ÿ•บ Slinger de Spotify playlist van Popronde'23 aan, duik in die bio's, zoek de programma's op, regel vrij bij de baas, trommel je vrienden op en duik de stad in dit najaar om nieuwe artiesten te ontdekken. Tot snel! ๐Ÿฅณ๐Ÿงก ๐Ÿ‘‰website (link in bio) ๐ŸŽถ @dorpsstraat3 (popronde 2023) #popronde #popronde2023 #pr23
2 sep. 2023
popronde De Popronde tour krijgt steeds meer vorm! Ook Dordrecht, Haarlem, Den Bosch en Venlo hebben hun programma rond! Welke acts je in die steden kan bewonderen? Check de website (link in bio) ๐Ÿ‘€ @popronde_dordrecht @popronde_haarlem @poprondedenbosch @poprondevenlo Naar welke show(s) kijken jullie het meest uit?๐Ÿคฉ #popronde #popronde2023 #pr23
31 aug. 2023
popronde ๐—ข๐—ฝ ๐Ÿต ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—น๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ถ๐—ป ๐—ก๐—ถ๐—ท๐—บ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป! Met 100 shows op zo'n 40 toffe locaties in de stad is er heel veel muziek te ontdekken. Popronde is gratis toegankelijk dus je kan overal zo binnenstappen. Duik mee de stad in en laat je verrassen door het diverse aanbod aan opkomende bands en actsโœจ๏ธ Na Nijmegen trekken we de rest van het land door. Neem een kijkje op de website voor meer info over de steden, programma's, artiesten en muziek. ๐ŸŽถ@jespfur #popronde #poprondenijmegen #popronde2023 #pr23
29 aug. 2023
popronde Buzzin'! ๐Ÿ•บโœจ๏ธ Counting down the days til the start of Popronde 2023. These Popronde cities have completed their line-ups for you to dive into๐Ÿคฟ Head over to our website popronde.nl (link in bio) and start browsing, discovering and preparing for the Poprondes! And of course keep your eyes and ears open on the local Popronde social media for updates๐Ÿ‘€ ๐Ÿ’ฏ @poprondenijmegen @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @popronde_gouda ๐ŸŽถ Wolfskers @wlfskrs (popronde 2023) #popronde #popronde2023
24 aug. 2023
popronde Ook compleet en online ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘‰ De line-up van @poprondeleiden @poprondealmelo en @_popronde_wageningen_ Waar komen we jou tegen?๐Ÿ‘€ Ga op de website (link in bio) naar 'steden' en vervolgens naar de pagina's van de desbetreffende steden voor meer info over de locaties en de acts! #popronde #popronde2023
17 aug. 2023
popronde De eerste programma's zijn compleet!๐Ÿ’ซ Vanaf 9 september trekken we het land door en wie je waar kan zien in Nijmegen, Apeldoorn, Leeuwarden en Woerden is inmiddels bekend! Ga naar popronde.nl (link in bio) om alvast in het programma te duiken๐Ÿณ En houd de socials van de steden in de gaten voor meer updates. @poprondenijmegen @poprondeapeldoorn @poprondeleeuwarden @poprondewoerden #popronde #popronde2023 The first Popronde line-ups are now complete, so head over to the website to see which bands and artists are playing at which locations in Nijmegen, Apeldoorn, Leeuwarden and Woerden.
11 aug. 2023
popronde Aftellen maar! Over 1 maand start de Popronde 2023 tour! ๐Ÿ’ซ Op 9 september luiden we Popronde 2023 in met @poprondenijmegen en daarna trekken we nog 3 maanden het land door! Benieuwd welke artiesten er dit jaar meedoen? Luister de Spotify playlist (link in bio) Neem een kijkje op de website (link in bio) voor een overzicht van alle data en steden en voor meer informatie over de acts. De voorpret kan beginnen!๐Ÿคฉ Waar gaan we jou zien dit najaar? #popronde #popronde2023
9 aug. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen