Spotify

Popronde presents - New Music Monday 08032021

maandag 08 maart 2021

foto: Jessie Kamp

 

NEW WEEK - NEW MUSIC

 

Het weekend is voorbij en de maandag is weer aangebroken. Tijd voor een nieuwe New Music Monday. Deze week overspoelen we je met een verse lading muziek van oud-gedienden van Popronde. Een heerlijke portie muzikaal genot om je week goed van start te gaan! 

 

Sinds kort is het mogelijk om te reageren op onze blog! Wil jij graag met ons delen wat je van de muziek vindt? Dat kan onderaan de artikelen.

 

Volg jij onze New Music Monday playlist op Spotify al? Zo blijf jij altijd op de hoogte van de tofste nieuwe muziek van de Popronde selectie en oud-gedienden. 

 

Waltzburg (Popronde 2017) - Inbetween

We trappen deze New Music Monday af met Inbetween, de nieuwste single van Waltzburg. Inbetween is de laatste track die uitgebracht wordt voor dat het album Let’s All Pretend uitkomt op 26 maart. Op 5 maart ging de video in première live bij 3voor12 én Waltzburg speelde het nummer live in Doornroosje tijdens de opnames van het televisieprogramma Muziekstad. Dat optreden check je hier

 

 

Aafke Romeijn (Popronde 2012) - Zelf

In de hoge rotatie op Radio 1 België komen, voordat je single uit is gekomen. Aafke Romeijn kreeg het voor elkaar met Zelf. 5 maart kwam haar nieuwste track uit en werd ze door Radio 1 België in een prachtig lijstje geplaatst, met een aantal groten der aarde. Zelf stond in hetzelfde rijtje als Paul Mccartney, Beyoncé, The Sugarhill Gang én Earth Wind and Fire. Reden genoeg om het nummer te gaan luisteren!

 

 

Queen's Pleasure (Popronde 2019) - Alex Sander

Door met de Rock/Garage band Queen’s Pleasure. Hun nieuwe single Alex Sander kwam uit op 5 maart en had aan teasers geen gebrek. Op hun Instagram kwamen de dagen ervoor een aantal interessante posts voorbij die allemaal wezen naar de nieuwe track. Alex Sander is een heerlijke banger. Scheurende gitaren, knallende drums en meerstemmigheid zorgen voor een catchy song die in je hoofd blijft zitten! 

 

 

Jeangu Macrooy (Popronde 2016) - Birth Of A New Age

Van Rock/Garage naar onze vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival, Jeangu Macrooy. 4 maart was dan eindelijk de verschijning van zijn nummer Birth Of A New Age waarmee hij dit jaar een gooi naar de winst gaat doen op het Songfestival. Hoewel het nummer op zichzelf al een enorm sterk verhaal is, maakt de videoclip het helemaal af. De schitterende clip vind je hier!

 

 

45ACIDBABIES (Popronde 2016) - Mommy's Favourite 1

Mommy’s Favourite 1, dat is de nieuwe single van 45ACIDBABIES. Speciaal voor de single gaven ze drie keer een ingelijst artwork van de single weg. De enige manier om hier kans op te maken was het pre-saven van de song! Mommy’s Favourite 1 is een vrolijk, up-tempo nummer waar je gelijk vrolijk van wordt. Op de Instagram pagina is het prachtige artwork van de single te bewonderen!

 

 

Orange Skyline (Popronde 2014) - Shine On

We sluiten de New Music Monday af met de mannen van Orange Skyline. Hun nieuwste single Shine On heeft een typisch alternative sound met rauwe vocals. Een deel van het nummer is geschreven tijdens het naar huis lopen van een avond stappen in Amsterdam. De neon verlichting van de Amsterdamse straten kwamen als enige door de duisternis heen. Om te laten zien wat ze bedoelen hebben ze een prachtige videoclip gemaakt, deze is hier te zien! 

 

 

 

Vanaf nu kun je op onze blog reageren! Wil jij graag van je laten horen en met ons in gesprek over de artikelen op de blog? Dat kan hieronder. Wij vinden het tof om van je te horen!

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen