Spotify

Lockdown List - Curated by KLAPLONG

dinsdag 09 maart 2021

De curators van deze week:

 

Klaplong 

 

Nieuwe week, nieuwe aanvulling op onze Lockdown List, gecureerd door acts uit de selectie van 2020. Met deze week muzikale input van de band Klaplong. Zoals hun bandnaam al doet vermoeden klappen deze jonge 'hyena's' kei harde garage punk door de monitors en staan ze garant voor een flinke bak energie tijdens hun shows. Aan de toelichting bij hun keuzes voor de playlist maken de jongens liever weinig woorden vuil. Ieder bandlid heeft aan zijn keuze een oneliner gehangen: "de muziek kan voor zichzelf spreken, iedereen kan zo zelf bepalen wat het met hen doet", aldus de band. 

In tijden van de Lockdown hebben ze niet stilgezeten laten ze ons weten. Er komen binnenkort nieuwe releases aan en een nieuwe videoclip. Ook klusten ze tussendoor aan een eigen studio in Beverwijk. Maar eh... genoeg gezegd, we knallen de kort maar krachtige lijst van de jongens er hieronder voor je in!

 

 

Wil jij graag van een specifieke artiest of band weten welke muziek hen door de lockdown heen helpt? Laat het ons weten via de comments via de 'reageer' knop onderaan het artikel.

 

 

Erkin Koray - A?ka inanm?yorum 
Ik geloof niet meer in liefde

 

 

The Damned - Machine Gun Etiquette 
Houding negatief als de spaarrente

 

 

Justice - Stress
Alles kan kapot... MAAR IK NIET

 

 

?????? ?? - ????? ???
De broeders vs het kwaad

 

 

Destiny’s Child - Survivor
I’ll survive being bootylicious

 

 

 

Een leuk nieuwtje over de band: de bassist en gitarist zijn naast Klaplong een nieuw project gestart, Aslan Baba. Een video van hun project vind je hier .

 

 

Wil jij meepraten over de artikelen op de blog? Je comment geven? of een shout out achterlaten? Dat kan hieronder.

We vinden het tof om van je te horen!

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen