Spotify

Lockdown List - Curated by Severin Bells

dinsdag 02 maart 2021

De curator van deze week:

 

Severin Bells

 

Ze stonden te vlammen in het Patronaat in Haarlem tijdens de poppodium pre-parties. Gelukkig hebben we de beelden nog! De livestream is terug te kijken op de Facebook pagina van Popronde Haarlem. Tijdens deze uitverkochte show liet de Belgisch-Nederlandse band, Severin Bells, horen wat ze waard zijn. In 2020 brachten ze hun debuutplaat uit die volstaat met blues-rock 'n roll nummers met een tijdloos geluid.

We vroegen of zij de Lockdown List wilden voorzien van wat muzikaal genot voor tijdens deze Lockdown. Ze stuurden een lekker divers lijstje mét een nummertje van de 'Godfather' van het Nederlandse lied, André Hazes. En die mocht eigenlijk ook niet ontbreken in de playlist.

 

 

Ben jij als een kind in de snoepwinkel, op zoek naar wat lekkere en nieuwe muzikale input zo nu en dan? Of ben je gewoon heel benieuwd welke muziek de Popronde selectie van 2020 luistert? Check out de Lockdown List op Spotify, een mega diverse playlist met muziek uit alle hoeken en genres.

 

 

André Hazes - Het Laatste Rondje

"Als je dan het licht uit je ogen hebt gezopen en de barman schamper lachend iedereen de bar uit wil smijten is dit zijn geheime wapen. Gelukkig is er dan altijd wel iemand met het lumineuze idee om naar een volgende kroeg te gaan. Eentje die "sowieso nog wel even open is". Veel te lang geleden dit."

 

 

Yous & Yay - Rustiek

"De juiste sfeer voor tijden als deze. Een grimmige winter ligt achter ons en bij het horen van deze vibe en deze teksten zijn de zomer, de voorspoed, de cocktails en het gespreksgeluk binnen handbereik."

 

Faberyayo · Rustiek

 

 

Jacques Dutronc - Les Cactus

"Nostalgie naar de lente of zomeravonden.. Of alleen thuis en hard door de speakers knallen. Rock’n roll met stijl, altijd goed!"

 

 

Songs: Ohia - Farewell Transmission

"Deze hele plaat is geweldig en gruwelijk ondergewaardeerd. Hij klinkt als een herfstzonnetje die zijn best doet om nog wat leuks van de naderende winter te maken; echt vrolijk word je er niet van, maar het is wel lekker."

 

 

 

Bonnie 'Prince' Billy & Friends - Rubin & Cherise

Lekkere Grateful Dead cover. Prima.

 

 

 

Dit was 'm weer voor deze keer! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mannen en de muziek van Severin Bells? Houd ze in de gaten via Instagram of Spotify

 

 

Wil jij graag van je laten horen en met ons in gesprek over de artikelen op de blog? Dat kan hieronder. Wij vinden het tof om van je te horen!

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen