Nieuws

Popronde gaat door!

woensdag 14 oktober 2020

Popronde gaat door!

 

Gisteren heeft de overheid aangekondigd dat er bij optredens in zalen maximaal 30 bezoekers mogen zijn, op anderhalve meter afstand van elkaar. Daarop zijn we daarop in gesprek gegaan met de podia in de verschillende steden om te kijken of dit haalbaar is voor de optredens tijdens de Popronde. Als organisatie willen we, natuurlijk met strenge veiligheidsmaatregelen tegen besmetting, de optredens zoveel mogelijk door laten gaan. Juist nu hebben muzikanten onze steun nodig. Juist nu missen we livemuziek.
Popronde is echter afhankelijk van het standpunt van de podia. We zijn bij hen te gast. Als een podium besluit de komende optredens te annuleren, dan zoeken we naar een vervangende datum later in het jaar. Een pre-party volledig annuleren is niet wat we willen, maar kan onvermijdelijk blijken onder de huidige omstandigheden.

 

Tot op heden zijn poppodia en concerten geen brandhaarden voor nieuwe besmettingen geweest. De podia verdienen allemaal ontzettend veel complimenten voor hoe zorgvuldig zij met hun crew, artiesten en bezoekers zijn omgegaan de afgelopen tijd. In alle podia waar we neerstreken werden de regels keurig en strikt gevolgd. Daardoor hebben wij, de artiesten en de medewerkers zich altijd veilig gevoeld. Vandaar dat onze insteek is om, waar mogelijk, zoveel mogelijk mooie Popronde avonden te organiseren, het talent dat is geselecteerd een podium te geven, en de bezoekers hun nieuwe favoriete acts te laten ontdekken!

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen