Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 02112020

maandag 02 november 2020

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je een bak verse tracks uit de selectie van 2020 voor, en updaten we je over nieuwe tracks van oud-deelnemers. Volg ook de 'Popronde Presents - New Music Monday' - playlist op Spotify!

 

Vandaag helaas geen nieuwe muziek van deelnemers uit de selectie van 2020, maar wel nieuwe muziek van oud-deelnemers Dan August, Lorrèn en PYRO!

 

 

Dan August - Every Little Motion.

 

Niet maar een track, maar een debuut EP! Dan August tourde in 2019 mee met de Popronde, en liet harten door het hele land sneller kloppen met hun ragfijne americana-pop. En, toegegeven, de knappe koppen en perfect gestijlde outfits speelden daar ook een rol in. Nu is er dus de debuut EP, een bandlid minder, maar 5 songs rijker. Een grootser geluid dan wat we van Dan August zijn gewend, minder americana, meer pop en zelfs wat elektronische invloeden. Een fijne plaat om de verwarming een standje hoger bij te zetten en terug te denken aan festivals, vroeger...

 

 

Lorrèn ft. FRIDAY - Let's Go

 

Een prachtige zomerdag in Amsterdam, high on life en Let's Go was geboren! Lorrèn en Friday staken de koppen samen en schreven deze zomerse ballad, zo'n heerlijk deuntje bij je ontbijt, als je net de gordijnen open hebt gedaan en de ochtendzon naar binnen straalt. Of juist zo tegen het begin van de avond, als je net klaar bent met werken en die leuke collega uitnodigt voor een biertje op het terras. Let's Go gaat over doen waar je in gelooft, dus nodig die leuke collega uit vanmiddag, en pak dat biertje!

 

 

PYRO - Come Back For You (Unplugged)

 

De mannen van PYRO (Popronde 2019) zijn aanpakkers, geen stilzitters! Altijd goed geluimd, glimlach op de mond en speuluh! Of het nu in volle kroegen is tijdens de Popronde of live vanuit The Voice op je tv, gaan met die gitaren is het devies! Maar, zoals bij veel grote rockbands liet corona ook PYRO een beetje gas terugnemen, de versterkers uit en de elektrische gitaren werden verruild voor akoestische. Come Back For You blijft akoestisch erg fijn staan als powerballad in de lijn van Times Like These (Foo Fighters) of een MTV Unplugged van de grote rockbands uit de 90's!

 

 

POPRONDE'S HARDSTE HONDERD!

 

Nog niet klaar met nieuwe muziek en heb je zin in wat stevigers? Check dan Popronde's Hardste Honderd, een playlist met de hardste tracks uit 25 jaar Popronde. 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Never Mind The Hype's Ingmar en Merijn geven je wat tips!

 

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen