Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 05092022

maandag 05 september 2022

Nieuwe week nieuwe muziek!

 

Is september September-releasemaand? Daar lijkt het bijna wel op. De afgelopen week werd er heel veel vette muziek de wereld ingeslingerd. En er staan ons ook nog heel veel mooie releases te wachten. Vandaag nemen we een heerlijke lijst aan nieuwe tracks met je door. Onder andere een aantal die de gitaarversterker laten stomen van Marathon en Wasted Youth Club van de Popronde 2022 selectie. 

 

Wil jij iedere week weer helemaal op de hoogte zijn van alle nieuwe releases in Popronde land? We updaten de New Music Monday playlist iedere week met de nieuwe muziek van acts uit de huidige Popronde selectie en oudgedienden

 

Marathon - Age

Oke, we beginnen deze New Music Monday met een knaller. Want hallo, wat een lekkere plaat is de debuutsingle van Marathon. Het klinkt een beetje als de start van hun carriere: Een rustige opbouw (de introductie van Marathon aan de wereld), dan bam komen ze binnen (winnen meteen de Amsterdamse Popprijs) - oke de toon is gezet - BAM, een schepje er bovenop (geselecteerd voor Popronde), even gas terug en dan (release van het nummer) stoot het nummer door naar een climax (hoogstwaarschijnlijk een voorbode van de loopbaan van de band) die ons regelrecht uit de luie stoel trekt en ons een shot-of-energy geeft. Oftewel, deze band is een hele welkome nieuwkomer en laat als visitekaartje een soort driftspoor op de weg achter. Rauwe postpunk, met verleidelijke klanken en scheurende refreinen. Aanstaande zaterdag spelen ze hun eerste officiële Popronde show, dat doen ze in Doornroosje tijdens de afterparty, gegarandeerd dat dat dak er zaterdag af vliegt. je kunt daar bij zijn, gratis. tot zaterdag! 

 

 

FUZZY TEETH - Horsefighter

Nog een debuutsingle en nu van FUZZY TEETH, die met Horsefighter een single afleveren die zo in een rijtje past met grote namen in hetzelfde straatje. Het is een verleidelijke mix van invloeden uit de indie-folk hoek, maar heeft ook zeker een aantal accenten te pakken uit de psychedelic hoek. Samengegoten in een bebalanceerde song waar de zang in harmonie doorheen rolt is het een tof geheel en vooral een heel fijne song om naar te luisteren. Live mogen we een bak energie verwachten zoals ze in hun bio beloven, dus wij staan er klaar voor om deze band voor het eerst te zien knallen tijdens Popronde Nijmegen aanstaande zaterdag. Benieuwd naar meer van deze band! 

 

 

Dawn Brothers & Dewolff - DOUBLE CREAM

In 2021 kwamen Bas van Dawn Brothers en Pablo van Dewolff bij elkaar om op de jaren ‘60 geïnspireerde soulmuziek te maken. Die ontmoeting had na 1 dag al 4 nieuwe liedjes als resultaat, waarna ze de rest van de band erbij riepen en nog meer nummer schreven. Die namen ze meteen op, live op een analoge band zonder dubs, nodigden blazers van Broken Brass uit en: DOUBLE CREAM was geboren. Een album met maar liefst 14(!) nummers dat precies zo klinkt als de muziek waarop het geïnspireerd is, die van Otis Redding, Sam Cooke, Ray Charles en andere soul-helden uit die tijd. Wat je in 5 dagen al niet kan doen! Een toffe samenwerking met een heel tof album die nu te beluisteren is voor iedereen. Geniet ervan!

 

 

GINGE - Get it right

ze kondigde haar nummer aan met : get ready for a popbanger! en daar is ie dan. Get it right klinkt ook wel als een lekkere popsong, maar dan wel met een authentiek Ginge sausje eroverheen en daaraan toegevoegd invloeden van disco. En die groovy bas danst heerlijk door het nummer heen en nodigt uit tot precies dat: dansen!

 

 

De Toegift - Meer dan ooit

 Er klinken mooie klanken vanuit Zeeland. De Toegift die intrede heeft gedaan tot de Popronde selectie, heeft een tweede EP uit en track nr. 2 Meer dan ooit is een prachtig nummer die ons volledig in de greep heeft vandaag. Het zijn de stem van zanger Maxim Ventulé? de tekst

Meer dan ooit

En als het me gegeven is

Wil ik zacht zijn en onverhard 

Zou ik haast vergeten dat ik zo'n vrees had

Van alles wat broos is

En onvermijdelijk klein “ 

En hoe de instrumenten samenkomen in het nummer en klinken als een bevrijdend geheel. Bevrijdend, zo klinkt ook het eerste nummer van de plaat Woonwijk. De ritmische drums, hoe de gitaaraccenten die neer worden gelegd, de effecten die worden gebruikt en die subtiel vervormen op de achtergrond. Het klinkt verfijnd en vooral heel fijn in onze oren. En nummertje 3 op de plaat is een mooi pianolied, dat weer een iets andere kant van de band laat horen. Wat ons betreft is De Toegift een fris geluid in het Nederlandstalige en Nederlandse muzieklandschap. Wat op de band staat is al prachtig en wij kunnen niet wachten om ze live te gaan ervaren. 

 

 

Daniel Nolet - Hannah

Bij de eerste keer luisteren lijkt Hannah een lichtvoetige song met een urgente ondertoon. Maar zo zie je maar dat muziek soms een hele andere boodschap kan hebben dan het doet vermoeden. Net als dit nummer. Al luisterend komen we erachter dat het gaat over de struggles die een vriendin van Daniel Nolet doormaakte. Het leven viel haar zwaar en in de song horen we hoe ze een brief schreef naar haar geliefden en daarin fijne herinneringen deelt, maar ook haar zorgen deelt. En zo horen we, ‘that she’d rather be dead’. Als je naar de tekst luistert is dit liedje dus niet zo lichtvoetig, maar eerder een nummer dat met gestrekt been in komt. Maar wouw, het is mooi om op deze manier zo’n ervaring van je af te kunnen schrijven in een liedje en daarin alle ruimte te geven voor zo’n eerlijk en persoonlijk verhaal. Voor de productie van het nummer is er in ieder geval gekozen om het de nodige pit te geven die je overeind trekt en je wilt laten rondspringen door de kamer, voor de een zal dat zijn om het leven te vieren, voor sommigen met het gevoel om zorgen van zich af te dansen. En dat is meteen ook de kracht van dit liedje. 

 

Heb jij behoefte om met iemand te praten. Omdat je zelf ook zelfmoordgedachten hebt of gewoon even vastloopt en een luisterend oor kan gebruiken? Je kan dag en nacht bellen en/of chatten met zelfmoordpreventie hulplijn 113. Bel (gratis) 113 of 0800-0113 of chat op www.113.nl dit kan beiden anoniem. 

Erover praten kan ook met je huisarts of met iemand uit je omgeving. 

Maak je je zorgen over iemand uit je omgeving dan kun je ook bij 113 terecht voor advies en een luisterend oor. 

 

 

Wasted Youth Club - LAME

Ze zijn verkozen tot Never Mind The Hype talent én OOR talent en zijn helemaal klaar voor de Popronde tour. Met al 11 bevestigde Popronde shows, ga je de jongens van Wasted Youth Club dus nog heel veel tegenkomen dit najaar! Speciaal voor de Popronde-tour slingeren ze nog even deze nieuwe single de wereld in die later ook nog te horen zal zijn als bonustrack op een limited edition cassette van hun EP. Het voelt als een traktatie! 

In LAME speelt en zingt de band de frustratie van zich af. Frustratie over het verliezen van de controle doordat je je realiseert dat het leven gevuld wordt met verantwoordelijkheden. Alleen maar lol hebben is er niet bij en vandaar dat ze dat even door de microfoon blazen met: where did it go wrong? Thought that we were just having fun? 

 

 

Poodle - Astro TV

Dankzij de gulle gevers die geld doneerden aan Poodles crowdfund-campagne kunenn we nu genieten van de eerste single van de band’s debuut EP Trivial Pursuit. Daarop moeten we nog even wachten tot 14 oktober maar vanaf vandaaf kunnen we wel al Astro TV zien inclusief clip! het nummer gaat over een tiener die haar heil zoekt bij een TV astroloog en dat wordt in de clip in een collage achtige, higschool styl met heel veel kleur, heel cool in beeld gebracht! Check it out!

 

 

MAXINE - veel meer pijn

MAXINE is een soort liedjesfabriek waar de productie-molen dag en nacht doordraait. Ze schrijft heel veel voor artiesten als Roxeanne Hazes en tussendoor vindt de getalenteerde songwriter gelukkig ook de tijd om zelf muziek uit te brengen. Vandaag is dat veel meer Pijn een remake en vertaling van haar nummer Hurting Me die ze onlangs uitbracht. En in het Nederlands klinkt ie net zo sterk als in het Engels. Weer een ijzersterk popliedje, dat was het al, maar nu dus ook een ijzersterk Nederlandstalig popliedje die ze aan haar repertoire toevoegt!

 

 

Melle - Carry On

vorig jaar hebben wij heel vaak mogen genieten van Melle, die vorig jaar met ons meetourde. Hij schrijft het ene prachtige nummer na het andere. En we hopen vooral dat die stroom aan nieuwe liedjes ons nog heel lang mag verrijken. Want ook nu weer, staat de tijd even stil als we luisteren naar de nieuwste single Carry On. Met een bonus van een bridge die voor een kippenvel momentje zorgt. Melle neemt zijn volgers regelmatig op de socials mee in het maakproces van zijn liedjes. Zo speelt hij  tal van instrumenten zelf in. Carry on is het eerste nummer dat hij ook helemaal zelf geproduceerd heeft. 

 

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen