Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 05092022

maandag 05 september 2022

Nieuwe week nieuwe muziek!

 

Is september September-releasemaand? Daar lijkt het bijna wel op. De afgelopen week werd er heel veel vette muziek de wereld ingeslingerd. En er staan ons ook nog heel veel mooie releases te wachten. Vandaag nemen we een heerlijke lijst aan nieuwe tracks met je door. Onder andere een aantal die de gitaarversterker laten stomen van Marathon en Wasted Youth Club van de Popronde 2022 selectie. 

 

Wil jij iedere week weer helemaal op de hoogte zijn van alle nieuwe releases in Popronde land? We updaten de New Music Monday playlist iedere week met de nieuwe muziek van acts uit de huidige Popronde selectie en oudgedienden

 

Marathon - Age

Oke, we beginnen deze New Music Monday met een knaller. Want hallo, wat een lekkere plaat is de debuutsingle van Marathon. Het klinkt een beetje als de start van hun carriere: Een rustige opbouw (de introductie van Marathon aan de wereld), dan bam komen ze binnen (winnen meteen de Amsterdamse Popprijs) - oke de toon is gezet - BAM, een schepje er bovenop (geselecteerd voor Popronde), even gas terug en dan (release van het nummer) stoot het nummer door naar een climax (hoogstwaarschijnlijk een voorbode van de loopbaan van de band) die ons regelrecht uit de luie stoel trekt en ons een shot-of-energy geeft. Oftewel, deze band is een hele welkome nieuwkomer en laat als visitekaartje een soort driftspoor op de weg achter. Rauwe postpunk, met verleidelijke klanken en scheurende refreinen. Aanstaande zaterdag spelen ze hun eerste officiële Popronde show, dat doen ze in Doornroosje tijdens de afterparty, gegarandeerd dat dat dak er zaterdag af vliegt. je kunt daar bij zijn, gratis. tot zaterdag! 

 

 

FUZZY TEETH - Horsefighter

Nog een debuutsingle en nu van FUZZY TEETH, die met Horsefighter een single afleveren die zo in een rijtje past met grote namen in hetzelfde straatje. Het is een verleidelijke mix van invloeden uit de indie-folk hoek, maar heeft ook zeker een aantal accenten te pakken uit de psychedelic hoek. Samengegoten in een bebalanceerde song waar de zang in harmonie doorheen rolt is het een tof geheel en vooral een heel fijne song om naar te luisteren. Live mogen we een bak energie verwachten zoals ze in hun bio beloven, dus wij staan er klaar voor om deze band voor het eerst te zien knallen tijdens Popronde Nijmegen aanstaande zaterdag. Benieuwd naar meer van deze band! 

 

 

Dawn Brothers & Dewolff - DOUBLE CREAM

In 2021 kwamen Bas van Dawn Brothers en Pablo van Dewolff bij elkaar om op de jaren ‘60 geïnspireerde soulmuziek te maken. Die ontmoeting had na 1 dag al 4 nieuwe liedjes als resultaat, waarna ze de rest van de band erbij riepen en nog meer nummer schreven. Die namen ze meteen op, live op een analoge band zonder dubs, nodigden blazers van Broken Brass uit en: DOUBLE CREAM was geboren. Een album met maar liefst 14(!) nummers dat precies zo klinkt als de muziek waarop het geïnspireerd is, die van Otis Redding, Sam Cooke, Ray Charles en andere soul-helden uit die tijd. Wat je in 5 dagen al niet kan doen! Een toffe samenwerking met een heel tof album die nu te beluisteren is voor iedereen. Geniet ervan!

 

 

GINGE - Get it right

ze kondigde haar nummer aan met : get ready for a popbanger! en daar is ie dan. Get it right klinkt ook wel als een lekkere popsong, maar dan wel met een authentiek Ginge sausje eroverheen en daaraan toegevoegd invloeden van disco. En die groovy bas danst heerlijk door het nummer heen en nodigt uit tot precies dat: dansen!

 

 

De Toegift - Meer dan ooit

 Er klinken mooie klanken vanuit Zeeland. De Toegift die intrede heeft gedaan tot de Popronde selectie, heeft een tweede EP uit en track nr. 2 Meer dan ooit is een prachtig nummer die ons volledig in de greep heeft vandaag. Het zijn de stem van zanger Maxim Ventulé? de tekst

Meer dan ooit

En als het me gegeven is

Wil ik zacht zijn en onverhard 

Zou ik haast vergeten dat ik zo'n vrees had

Van alles wat broos is

En onvermijdelijk klein “ 

En hoe de instrumenten samenkomen in het nummer en klinken als een bevrijdend geheel. Bevrijdend, zo klinkt ook het eerste nummer van de plaat Woonwijk. De ritmische drums, hoe de gitaaraccenten die neer worden gelegd, de effecten die worden gebruikt en die subtiel vervormen op de achtergrond. Het klinkt verfijnd en vooral heel fijn in onze oren. En nummertje 3 op de plaat is een mooi pianolied, dat weer een iets andere kant van de band laat horen. Wat ons betreft is De Toegift een fris geluid in het Nederlandstalige en Nederlandse muzieklandschap. Wat op de band staat is al prachtig en wij kunnen niet wachten om ze live te gaan ervaren. 

 

 

Daniel Nolet - Hannah

Bij de eerste keer luisteren lijkt Hannah een lichtvoetige song met een urgente ondertoon. Maar zo zie je maar dat muziek soms een hele andere boodschap kan hebben dan het doet vermoeden. Net als dit nummer. Al luisterend komen we erachter dat het gaat over de struggles die een vriendin van Daniel Nolet doormaakte. Het leven viel haar zwaar en in de song horen we hoe ze een brief schreef naar haar geliefden en daarin fijne herinneringen deelt, maar ook haar zorgen deelt. En zo horen we, ‘that she’d rather be dead’. Als je naar de tekst luistert is dit liedje dus niet zo lichtvoetig, maar eerder een nummer dat met gestrekt been in komt. Maar wouw, het is mooi om op deze manier zo’n ervaring van je af te kunnen schrijven in een liedje en daarin alle ruimte te geven voor zo’n eerlijk en persoonlijk verhaal. Voor de productie van het nummer is er in ieder geval gekozen om het de nodige pit te geven die je overeind trekt en je wilt laten rondspringen door de kamer, voor de een zal dat zijn om het leven te vieren, voor sommigen met het gevoel om zorgen van zich af te dansen. En dat is meteen ook de kracht van dit liedje. 

 

Heb jij behoefte om met iemand te praten. Omdat je zelf ook zelfmoordgedachten hebt of gewoon even vastloopt en een luisterend oor kan gebruiken? Je kan dag en nacht bellen en/of chatten met zelfmoordpreventie hulplijn 113. Bel (gratis) 113 of 0800-0113 of chat op www.113.nl dit kan beiden anoniem. 

Erover praten kan ook met je huisarts of met iemand uit je omgeving. 

Maak je je zorgen over iemand uit je omgeving dan kun je ook bij 113 terecht voor advies en een luisterend oor. 

 

 

Wasted Youth Club - LAME

Ze zijn verkozen tot Never Mind The Hype talent én OOR talent en zijn helemaal klaar voor de Popronde tour. Met al 11 bevestigde Popronde shows, ga je de jongens van Wasted Youth Club dus nog heel veel tegenkomen dit najaar! Speciaal voor de Popronde-tour slingeren ze nog even deze nieuwe single de wereld in die later ook nog te horen zal zijn als bonustrack op een limited edition cassette van hun EP. Het voelt als een traktatie! 

In LAME speelt en zingt de band de frustratie van zich af. Frustratie over het verliezen van de controle doordat je je realiseert dat het leven gevuld wordt met verantwoordelijkheden. Alleen maar lol hebben is er niet bij en vandaar dat ze dat even door de microfoon blazen met: where did it go wrong? Thought that we were just having fun? 

 

 

Poodle - Astro TV

Dankzij de gulle gevers die geld doneerden aan Poodles crowdfund-campagne kunenn we nu genieten van de eerste single van de band’s debuut EP Trivial Pursuit. Daarop moeten we nog even wachten tot 14 oktober maar vanaf vandaaf kunnen we wel al Astro TV zien inclusief clip! het nummer gaat over een tiener die haar heil zoekt bij een TV astroloog en dat wordt in de clip in een collage achtige, higschool styl met heel veel kleur, heel cool in beeld gebracht! Check it out!

 

 

MAXINE - veel meer pijn

MAXINE is een soort liedjesfabriek waar de productie-molen dag en nacht doordraait. Ze schrijft heel veel voor artiesten als Roxeanne Hazes en tussendoor vindt de getalenteerde songwriter gelukkig ook de tijd om zelf muziek uit te brengen. Vandaag is dat veel meer Pijn een remake en vertaling van haar nummer Hurting Me die ze onlangs uitbracht. En in het Nederlands klinkt ie net zo sterk als in het Engels. Weer een ijzersterk popliedje, dat was het al, maar nu dus ook een ijzersterk Nederlandstalig popliedje die ze aan haar repertoire toevoegt!

 

 

Melle - Carry On

vorig jaar hebben wij heel vaak mogen genieten van Melle, die vorig jaar met ons meetourde. Hij schrijft het ene prachtige nummer na het andere. En we hopen vooral dat die stroom aan nieuwe liedjes ons nog heel lang mag verrijken. Want ook nu weer, staat de tijd even stil als we luisteren naar de nieuwste single Carry On. Met een bonus van een bridge die voor een kippenvel momentje zorgt. Melle neemt zijn volgers regelmatig op de socials mee in het maakproces van zijn liedjes. Zo speelt hij  tal van instrumenten zelf in. Carry on is het eerste nummer dat hij ook helemaal zelf geproduceerd heeft. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen