Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 12092022

maandag 12 september 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

 

De kop is eraf! Afgelopen zaterdag vierden we de eerste Popronde van de '22 tour. Dat deden we in Nijmegen, met heel veel toffe acts, op een dertigtal locaties en met heel veel toeschouwers. Het was een geslaagde en druk bezochte editie. De sfeer was fantastisch en we mochten het na 3 jaar eindelijk weer eens afsluiten in Doornroosje, met optredens van Sammie Sedano, Marathon en Mood Bored. 

Wij genieten nog even na terwijl we ons alweer opmaken voor het aanstaande weekend. Eerst maar even alle nieuwe releases met jullie doornemen in deze New Music Monday!

 

 

 

REFORMIST - Hivemind

Geselecteerd voor de Popronde dit jaar is de metal band REFORMIST. En net voordat ze hun eerste show speelden bij Popronde Nijmegen slingert de vijfkoppige formatie nog even een verpletterende single de wereld in: Hivemind. Het nummer vertelt het conceptuele verhaal van de mensheid die een punt heeft bereikt waarbij alle mensen op aarde één collectief brein en mentale staat van zijn hebben. Iedereen wordt daarin gelijk behandeld, behalve de personen die de mensheid tot deze staat van zijn hebben gebracht. Het is een keihard progressief nummer, met een heavy basis en een mix van groovy en bewegelijke riffs en hakkende ritmes. Een nummer dat in ieder geval flink binnenkomt!

 

 

LEWIS - Bella Calm Down

Na haar debuutsingle Into you verschijnt nu haar tweede single Bella Calm Down. Tijdens Popronde Nijmegen kon het publiek deze al live horen. Het nummer begint met een vette intro waar verschillende vocalen harmonieus over elkaar heen rollen. En die vocalen voeren de boventoon van het hele nummer. In het refrein heeft het iets onheilspellends en donkers. En eigenlijk is het eerste deel van de song een knutselwerkje van weinig instrumenten en spannende vocalen. Later in het nummer klinken er meer effecten en toevoegingen. Een tof nummer dat de rusteloze geest weerspiegelt en dat met de onheilspellende en drukkende klanken perfect laat overkomen. 

Bella Calm Down is een onderdeel van haar debuut EP, Cloud 9, dat verschijnt op 30 september!

 

 

Johnny loves me - Volvo

“Kijk niet om want de tijd vliegt toch wel uit het raam, laat het gaan

Wij zijn hier niet zomaar, twijfel niet laat het ontstaan laat het gaan”

klinkt het begin van Volvo, de op een na laatste track van het binnenkort te verschijnen album van Johnny loves me. De veelzijdige artiest rapt, zingt en gooit verschillende invloeden in de blender in deze nieuwste single. En dat resulteert in Volvo in een nummer met een relaxte sfeer, waarin we het zomerse gevoel nog even langer vasthouden. De eind goed al goed track waarin hij en zijn geliefde zalig de zon achterna rijden, en de verwachting van het verleden loslaten.

Check zijn muziek als je Frank Ocean, Tyler, the creator en Dominic Fike in je afspeellijst hebt staan, dan spreekt de sound van Johnny loves me je zeker ook aan!

 

 

BARTH. - Album: Finding Peace 

Afgelopen zaterdag speelde BARTH. Zijn eerste Popronde show. En op de mensen die daar bij waren heeft hij ongetwijfeld diepe indruk gemaakt. De kapel van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis luisterde aandachtig en in stilte naar de klanken die de Edense piano artiest produceerde. Een dag eerder presenteerde BARTH. zijn album met een release show in Cultura in Ede, waar hij samen met band inclusief strijkers de gehele plaat in zijn geheel voor publiek speelde. Finding Peace is de naam van het album en zegt daarmee eigenlijk al meteen wat de plaat met je doet: die helpt je tot rust te komen. Mocht je BARTH. Nog niet kennen dan raden wij het zeker aan om een van zijn shows te bezoeken en de prachtige muziek die hij maakt op je af te laten komen. Laat je verbeelding spreken, doe je ogen dicht en geniet!

 

 

 

Katie Koss - Pretty Girl 

De jazz-pop artieste met Oekraïense roots, deelt met haar nieuwste single Pretty Girl een kwetsbaar stukje van zichzelf. In dit dromerige liedje maakt ze zich los van haar ouders en het gevoel zichzelf tegenover hen te willen bewijzen. En dat is een onderwerp dat veel herkenning zal oproepen bij de luisteraars. Misschien dat jij zelf ook wel gestoeid hebt met het gevoel jezelf tegenover hen te moeten bewijzen, of dat ze keuzes die je maakt afkeuren. En voor Katie Koss voelde dat als een soort emotionele afhankelijkheid van haar ouders. Eerder kwam al haar female empowering nummer Little Did I Know uit en nu deelt ze Pretty Girl, wat ook wel in het straatje van empowering songs past. 

Afgelopen zaterdag speelde ze haar eerste Popronde show in Nijmegen, en dit weekend is ze ook te zien in de GIGANT in Apeldoorn.

 

 

Boaz - Keep it Simple

Graag introduceren we de liefhebbers van goede country, soul aan Boaz. die doormiddel van zijn liedjes verbinding opzoekt en vindt met zijn luisteraar. Boaz is een jonge artiest met een oude ziel en die oude ziel, even vrij vertaalt naar old soul is ook precies waar hij zijn inspiratie vandaan haalt: de classic soul muziek van artiesten als Otis Redding en Sam Cooke. Het leverde hem airplay op bij Sublime. Zijn rauwe stem en fijne liedjes zijn komende tijd nog dor heel Nederland te horen wnat hij heeft al een flinke lijst shows op de planning staan. Aankomend weekend is Boaz te zien in Leiden en Almelo.

 

 

Muylike - Here we go again

Het had weinig gescheeld of we hadden nooit naar Here We Go Again kunnen luisteren. Gelukkig motiveerde Kai Needie (Ook geselecteerd voor de Popronde) Stijn (Muylike), om door te gaan, nadat hij vastliep bij het liedje. Hij stortte zich op het afmaken van het nummer, mixte het uiteindelijk zelf en here we are! Een vrolijk klinkend nummer met een onwijs fijne en relaxte vibe. Het nummer werd uiteindelijk de favoriet van Stijn zelf en je zou zeggen dat dat terug te horen is in het nummer. Het refrein verleidt tot meezingen en de coupletten hebben een fijne ritme die je, zonder dat je het doorhebt, verleiden tot bewegen. De toevoeging van de harmonieen, en effecten geven het een speels geheel. Afgelopen zaterdag was zijn Popronde debuut en daar stond het publiek al bij te dansen. Wil je Muylike live zien, dan kan dat dit weekend weer in Popronde steden Almelo en Roermond!

 

 

MEAU - Popronde 2021 - Blijven Rijden

2021 was het jaar van MEAU. Tijdens de Popronde tour kwam het nummer Dat Heb Jij gedaan uit, speelde ze shows voor een gezellig gevulde zaal, en aan het einde van de tour had ze een dikke hit te pakken en zaten de locaties bomvol. Het succes leverde haar de afgelopen zomer in ieder geval plekken op heel veel mooie podia op, waaronder Appelpop afgelopen weekend. Haar nieuwe single blijven Rijden kwam een dag voor haar optreden pas uit, maar het publiek bij Appelpop zong het nummer al luidkeels mee, wouw! Het kan bijna niet anders dan dat ze ook dit mooie liedje weer kan toevoegen aan de lijst ‘hits’ van haar hand. 

 

 

Lowaddicts - Popronde 2020 - Evolver

Voorheen heette deze elektro-pop formatie Lowaddictssoundsystem, maar sinds een tijdje gaan ze door het leven als Lowaddicts. Ze timmeren hard aan de weg en sloten zich de afgelopen periode af om zich volledig te storten op hun nieuwe album waarvan we vandaag de het nummer Evolver bespreken. Evolver begint met techno klanken en ontvouwt zich later in een sferische dance track dat zowel drukkend als bevrijdend voelt. Het nummer bouwt steeds meer op en daardoor horen we hoeveel invloeden er in het nummer verwerkt zijn. Zoals de band het zelf zegt vertegenwoordigd Evolver voor hun ook het openen van de cocon waarin ze een tijdje zaten na corona en na de bubbel waarin ze zaten tijdens het maakproces van Evolver. Het drukkende en bevrijdende gevoel dat we horen in het nummer komt ook terug in de gedachte achter het nummer: het nummer is namelijk ontstaan uit een gevoel van onzekerheid en het verlangen om jezelf goed gneoeg te vinden voor een ander. “Soms raak je jezelf daarin even kwijt. De wetenschap dat we altijd blijven groeien en altijd de weg naar elkaar terug blijven vinden is een geruststellende gedachte”.

 

 

Gumbo Kings - Popronde 2019 - In the Dark 

Gumbo Kings tourde in 2019 mee met de Popronde en hadden een intensieve Popronde tour met maar liefst 28 shows. Hun Delta blues gecombineerd met soul en brass invloeden was al te horen op de plaat Gumbo Kings die in 2018 uitkwam. Sindsdien is het redelijk stil gebleven, maar nu is daar dus een nieuw album en die telt 7 heerlijke nummers die klinken als een feest der herkenning! Maar we horen zeker ook veel nieuwe invloeden! De opening Waiting for a Change is in ieder geval een fijne binnenkomer: een gospelsong met zoals het een echte gospel song betaamt, een orgel! Dat uitnodigt tot meeklappen en zingen.

 

 

Two and a Half Girl - Popronde 2019 - Black Sheep 

Een nieuwe vette song van Two and a Half Girl die niet alleen te luisteren is maar ook te drinken. En nu horen wij je denken, drinken? Ja drinken! Want in samenwerking met brouwerij van de streek heeft de band ook hun eigen 'Black Sheep' biertje ontwikkeld. Vanaf 16 september kun je deze black ipa drinken en als het artwork ook bij je in de smaak valt kan je ook een t-shirt kopen met datzelfde artwork! Nog even wachten tot het biertje er is, tot die tijd kunnen we wel al lekker luisteren naar de toffe nieuwe single Black Sheep.

 

 

Laura Sjin - Popronde 2018 - Dingen die toch wel gaan gebeuren

Na de singles zondag en voor ons bedoeld is nu de hele EP uit. En dat is een verzameling van fijne, rustgevende, ingetogen liedjes a la Laura Sjin. Met ruimtelijke gitaren, zacht gevooisde vocalen en effecten die de nummers authentiek en eigen maken. Op haar Instagram neemt Laura je aan de hand van live video’s van haar liedjes mee langs de betekenis en totstandkoming van de songs. Ben je benieuwd hoe ze op het idee van de nummers kwam, check dan haar Instagram.

 

 

Mountain Eye - Popronde 2020 - album First We Become Ashes 

Vrijdag 9 september kwam het tweede album van Mountain Eye uit! Na het debuut album Roads Uncharted uit 2019, wat een groot succes was met inmiddels meer dan een miljoen streams, presenteerde de metalcore formatie hun tweede plaat met een releaseshow in Bitterzoet. Hiervoor nodigden ze oud-Popronde deelnemers Frontstreet uit als voorprogramma. Na vier singles die in het afgelopen jaar al uitgebracht werden kunnen we nu naar het 13 nummers lange First We Become Ashses luisteren. Het gedachtegoed van de plaat is gebaseerd op de laatste drie fases van een theorie van Friedrich Nietzsche. Namelijk dat de ontwikkeling van de mens in vier fases verloopt: de sheep-, camel-, lion- en child fase.  

 

De band werd in 2020 ook geselecteerd voor de Popronde, maar door de pandemie speelden ze toen niet de tour die ze gehoopt hadden. Dat is dit jaar gelukkig anders. Met een NMTH-talent nominatie kun je ze in ieder geval al in Den Bosch en Zwolle zien. 

 

 

Blanko - Popronde 2022 - Bored

Door alle positieve reacties die hij kreeg voor een idee voor de videoclip van ‘Bored’ en de goede berichten vanuit de media, had Blanko besloten om ‘Bored’ een week eerder uit te brengen! 

 

Het nummer gaat over het accepteren van de dagelijkse sleur en van de ‘verveling’ die we allemaal weleens voelen.

Er zijn ontzettend veel positieve dingen, momenten, mensen en situaties waarop je je kunt focussen wanneer je in een ‘saaie’ of ‘slechte’ periode zit. Soms is die sleur en verveling zelfs even nodig om alle mooie dingen in het leven weer op waarde te schatten.

“This is life, this is you, this is me.”

 

Het nummer is alles behalve ‘boring’, het roept een gevoel van hoop en acceptatie op met ondeugende, stoere gitaarriffjes. 

Het is echt een nummer om lekker luidkeels mee te zingen! Horen we jullie 23 september om 21:30 in Leeuwarden, Scooters, Ruiterskwartier 61?

 

 

Walden - Popronde 2018 - Shoeshiner

Na het winnen van bandwedstrijd ‘Nu of Nooit’ openden’ de vierkoppige muziekformatie uit Sittard, Popronde 2018 met het nummer Shoeshiner. En jawel, afgelopen vrijdag is ‘ie dan eindelijk gereleased! 

Shoeshiner is een typische Walden song; alle elementen komen rustig op gang waarin de drums gedurende het liedje leidend zijn. Eenmaal verder in het nummer bouwt het zich steeds meer op en wordt het krachtiger en krijgt het meer dynamiek en power. 

 

In 2018 stond Walden onverwachts op Pinkpop, wat een groot succes was met veel goede reviews. Dat optreden leverde ze meteen een plek in het voorprogramma op van o.a. deWolff, The Doors Alive en Green Lizard.  

 

13 mei, bracht de band hun eerste EP uit, Freezing in the Attic die ze opnamen in hun voormalige hangplek op een zolder in Sittard. 

Misschien komen we band wel tegen binnenkort tijdens Popronde Sittard van dit jaar. Die vindt plaats op 29 oktober. Het programma vind je binnenkort op www.popronde.nl/steden/sittard

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Take me Home

Met hun bitterzoete teksten en hoopvolle ondertonen is Cookhouse een echte indie popband. Je herkent de Cookhouse sound aan het rauwe, maar toch gevoelige randje en de harmonieuze combinatie van gitaar en drums.

Voor Cookhouse (bestaande uit de broers, Ronald en Jeroen) is muziek maken van jongs af aan een groot onderdeel in hun leven geweest.

In 2017 deden ze mee aan Popronde en werden ze één van de meest geboekte acts van het seizoen. In die tijd releaste de band hun eerste EP: Love/Lust in samenwerking met Xander Debuisonjé. Daaropvolgend werden ze uitgeroepen tot 3FM Talent en bood singer-songwriter Jeremy Loops hen de kans om te schitteren in een uitverkocht Paradiso als zijn voorprogramma.

Take me Home brengt je in een dreamy, hoopvolle sfeer. In de bridge is er een verlangen om thuis te zijn. Het geeft je een gevoel van heimwee maar biedt ook troost aan diegenen die proberen thuis te komen op welke manier dan ook. 

 

‘Take me home     

Baby, I’m on my way but this road’s so long

I’m dreaming about that place where I know that we belong

But I don’t want to wait another day, I just want to go home’

 

 

 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen