Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 12092022

maandag 12 september 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

 

De kop is eraf! Afgelopen zaterdag vierden we de eerste Popronde van de '22 tour. Dat deden we in Nijmegen, met heel veel toffe acts, op een dertigtal locaties en met heel veel toeschouwers. Het was een geslaagde en druk bezochte editie. De sfeer was fantastisch en we mochten het na 3 jaar eindelijk weer eens afsluiten in Doornroosje, met optredens van Sammie Sedano, Marathon en Mood Bored. 

Wij genieten nog even na terwijl we ons alweer opmaken voor het aanstaande weekend. Eerst maar even alle nieuwe releases met jullie doornemen in deze New Music Monday!

 

 

 

REFORMIST - Hivemind

Geselecteerd voor de Popronde dit jaar is de metal band REFORMIST. En net voordat ze hun eerste show speelden bij Popronde Nijmegen slingert de vijfkoppige formatie nog even een verpletterende single de wereld in: Hivemind. Het nummer vertelt het conceptuele verhaal van de mensheid die een punt heeft bereikt waarbij alle mensen op aarde één collectief brein en mentale staat van zijn hebben. Iedereen wordt daarin gelijk behandeld, behalve de personen die de mensheid tot deze staat van zijn hebben gebracht. Het is een keihard progressief nummer, met een heavy basis en een mix van groovy en bewegelijke riffs en hakkende ritmes. Een nummer dat in ieder geval flink binnenkomt!

 

 

LEWIS - Bella Calm Down

Na haar debuutsingle Into you verschijnt nu haar tweede single Bella Calm Down. Tijdens Popronde Nijmegen kon het publiek deze al live horen. Het nummer begint met een vette intro waar verschillende vocalen harmonieus over elkaar heen rollen. En die vocalen voeren de boventoon van het hele nummer. In het refrein heeft het iets onheilspellends en donkers. En eigenlijk is het eerste deel van de song een knutselwerkje van weinig instrumenten en spannende vocalen. Later in het nummer klinken er meer effecten en toevoegingen. Een tof nummer dat de rusteloze geest weerspiegelt en dat met de onheilspellende en drukkende klanken perfect laat overkomen. 

Bella Calm Down is een onderdeel van haar debuut EP, Cloud 9, dat verschijnt op 30 september!

 

 

Johnny loves me - Volvo

“Kijk niet om want de tijd vliegt toch wel uit het raam, laat het gaan

Wij zijn hier niet zomaar, twijfel niet laat het ontstaan laat het gaan”

klinkt het begin van Volvo, de op een na laatste track van het binnenkort te verschijnen album van Johnny loves me. De veelzijdige artiest rapt, zingt en gooit verschillende invloeden in de blender in deze nieuwste single. En dat resulteert in Volvo in een nummer met een relaxte sfeer, waarin we het zomerse gevoel nog even langer vasthouden. De eind goed al goed track waarin hij en zijn geliefde zalig de zon achterna rijden, en de verwachting van het verleden loslaten.

Check zijn muziek als je Frank Ocean, Tyler, the creator en Dominic Fike in je afspeellijst hebt staan, dan spreekt de sound van Johnny loves me je zeker ook aan!

 

 

BARTH. - Album: Finding Peace 

Afgelopen zaterdag speelde BARTH. Zijn eerste Popronde show. En op de mensen die daar bij waren heeft hij ongetwijfeld diepe indruk gemaakt. De kapel van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis luisterde aandachtig en in stilte naar de klanken die de Edense piano artiest produceerde. Een dag eerder presenteerde BARTH. zijn album met een release show in Cultura in Ede, waar hij samen met band inclusief strijkers de gehele plaat in zijn geheel voor publiek speelde. Finding Peace is de naam van het album en zegt daarmee eigenlijk al meteen wat de plaat met je doet: die helpt je tot rust te komen. Mocht je BARTH. Nog niet kennen dan raden wij het zeker aan om een van zijn shows te bezoeken en de prachtige muziek die hij maakt op je af te laten komen. Laat je verbeelding spreken, doe je ogen dicht en geniet!

 

 

 

Katie Koss - Pretty Girl 

De jazz-pop artieste met Oekraïense roots, deelt met haar nieuwste single Pretty Girl een kwetsbaar stukje van zichzelf. In dit dromerige liedje maakt ze zich los van haar ouders en het gevoel zichzelf tegenover hen te willen bewijzen. En dat is een onderwerp dat veel herkenning zal oproepen bij de luisteraars. Misschien dat jij zelf ook wel gestoeid hebt met het gevoel jezelf tegenover hen te moeten bewijzen, of dat ze keuzes die je maakt afkeuren. En voor Katie Koss voelde dat als een soort emotionele afhankelijkheid van haar ouders. Eerder kwam al haar female empowering nummer Little Did I Know uit en nu deelt ze Pretty Girl, wat ook wel in het straatje van empowering songs past. 

Afgelopen zaterdag speelde ze haar eerste Popronde show in Nijmegen, en dit weekend is ze ook te zien in de GIGANT in Apeldoorn.

 

 

Boaz - Keep it Simple

Graag introduceren we de liefhebbers van goede country, soul aan Boaz. die doormiddel van zijn liedjes verbinding opzoekt en vindt met zijn luisteraar. Boaz is een jonge artiest met een oude ziel en die oude ziel, even vrij vertaalt naar old soul is ook precies waar hij zijn inspiratie vandaan haalt: de classic soul muziek van artiesten als Otis Redding en Sam Cooke. Het leverde hem airplay op bij Sublime. Zijn rauwe stem en fijne liedjes zijn komende tijd nog dor heel Nederland te horen wnat hij heeft al een flinke lijst shows op de planning staan. Aankomend weekend is Boaz te zien in Leiden en Almelo.

 

 

Muylike - Here we go again

Het had weinig gescheeld of we hadden nooit naar Here We Go Again kunnen luisteren. Gelukkig motiveerde Kai Needie (Ook geselecteerd voor de Popronde) Stijn (Muylike), om door te gaan, nadat hij vastliep bij het liedje. Hij stortte zich op het afmaken van het nummer, mixte het uiteindelijk zelf en here we are! Een vrolijk klinkend nummer met een onwijs fijne en relaxte vibe. Het nummer werd uiteindelijk de favoriet van Stijn zelf en je zou zeggen dat dat terug te horen is in het nummer. Het refrein verleidt tot meezingen en de coupletten hebben een fijne ritme die je, zonder dat je het doorhebt, verleiden tot bewegen. De toevoeging van de harmonieen, en effecten geven het een speels geheel. Afgelopen zaterdag was zijn Popronde debuut en daar stond het publiek al bij te dansen. Wil je Muylike live zien, dan kan dat dit weekend weer in Popronde steden Almelo en Roermond!

 

 

MEAU - Popronde 2021 - Blijven Rijden

2021 was het jaar van MEAU. Tijdens de Popronde tour kwam het nummer Dat Heb Jij gedaan uit, speelde ze shows voor een gezellig gevulde zaal, en aan het einde van de tour had ze een dikke hit te pakken en zaten de locaties bomvol. Het succes leverde haar de afgelopen zomer in ieder geval plekken op heel veel mooie podia op, waaronder Appelpop afgelopen weekend. Haar nieuwe single blijven Rijden kwam een dag voor haar optreden pas uit, maar het publiek bij Appelpop zong het nummer al luidkeels mee, wouw! Het kan bijna niet anders dan dat ze ook dit mooie liedje weer kan toevoegen aan de lijst ‘hits’ van haar hand. 

 

 

Lowaddicts - Popronde 2020 - Evolver

Voorheen heette deze elektro-pop formatie Lowaddictssoundsystem, maar sinds een tijdje gaan ze door het leven als Lowaddicts. Ze timmeren hard aan de weg en sloten zich de afgelopen periode af om zich volledig te storten op hun nieuwe album waarvan we vandaag de het nummer Evolver bespreken. Evolver begint met techno klanken en ontvouwt zich later in een sferische dance track dat zowel drukkend als bevrijdend voelt. Het nummer bouwt steeds meer op en daardoor horen we hoeveel invloeden er in het nummer verwerkt zijn. Zoals de band het zelf zegt vertegenwoordigd Evolver voor hun ook het openen van de cocon waarin ze een tijdje zaten na corona en na de bubbel waarin ze zaten tijdens het maakproces van Evolver. Het drukkende en bevrijdende gevoel dat we horen in het nummer komt ook terug in de gedachte achter het nummer: het nummer is namelijk ontstaan uit een gevoel van onzekerheid en het verlangen om jezelf goed gneoeg te vinden voor een ander. “Soms raak je jezelf daarin even kwijt. De wetenschap dat we altijd blijven groeien en altijd de weg naar elkaar terug blijven vinden is een geruststellende gedachte”.

 

 

Gumbo Kings - Popronde 2019 - In the Dark 

Gumbo Kings tourde in 2019 mee met de Popronde en hadden een intensieve Popronde tour met maar liefst 28 shows. Hun Delta blues gecombineerd met soul en brass invloeden was al te horen op de plaat Gumbo Kings die in 2018 uitkwam. Sindsdien is het redelijk stil gebleven, maar nu is daar dus een nieuw album en die telt 7 heerlijke nummers die klinken als een feest der herkenning! Maar we horen zeker ook veel nieuwe invloeden! De opening Waiting for a Change is in ieder geval een fijne binnenkomer: een gospelsong met zoals het een echte gospel song betaamt, een orgel! Dat uitnodigt tot meeklappen en zingen.

 

 

Two and a Half Girl - Popronde 2019 - Black Sheep 

Een nieuwe vette song van Two and a Half Girl die niet alleen te luisteren is maar ook te drinken. En nu horen wij je denken, drinken? Ja drinken! Want in samenwerking met brouwerij van de streek heeft de band ook hun eigen 'Black Sheep' biertje ontwikkeld. Vanaf 16 september kun je deze black ipa drinken en als het artwork ook bij je in de smaak valt kan je ook een t-shirt kopen met datzelfde artwork! Nog even wachten tot het biertje er is, tot die tijd kunnen we wel al lekker luisteren naar de toffe nieuwe single Black Sheep.

 

 

Laura Sjin - Popronde 2018 - Dingen die toch wel gaan gebeuren

Na de singles zondag en voor ons bedoeld is nu de hele EP uit. En dat is een verzameling van fijne, rustgevende, ingetogen liedjes a la Laura Sjin. Met ruimtelijke gitaren, zacht gevooisde vocalen en effecten die de nummers authentiek en eigen maken. Op haar Instagram neemt Laura je aan de hand van live video’s van haar liedjes mee langs de betekenis en totstandkoming van de songs. Ben je benieuwd hoe ze op het idee van de nummers kwam, check dan haar Instagram.

 

 

Mountain Eye - Popronde 2020 - album First We Become Ashes 

Vrijdag 9 september kwam het tweede album van Mountain Eye uit! Na het debuut album Roads Uncharted uit 2019, wat een groot succes was met inmiddels meer dan een miljoen streams, presenteerde de metalcore formatie hun tweede plaat met een releaseshow in Bitterzoet. Hiervoor nodigden ze oud-Popronde deelnemers Frontstreet uit als voorprogramma. Na vier singles die in het afgelopen jaar al uitgebracht werden kunnen we nu naar het 13 nummers lange First We Become Ashses luisteren. Het gedachtegoed van de plaat is gebaseerd op de laatste drie fases van een theorie van Friedrich Nietzsche. Namelijk dat de ontwikkeling van de mens in vier fases verloopt: de sheep-, camel-, lion- en child fase.  

 

De band werd in 2020 ook geselecteerd voor de Popronde, maar door de pandemie speelden ze toen niet de tour die ze gehoopt hadden. Dat is dit jaar gelukkig anders. Met een NMTH-talent nominatie kun je ze in ieder geval al in Den Bosch en Zwolle zien. 

 

 

Blanko - Popronde 2022 - Bored

Door alle positieve reacties die hij kreeg voor een idee voor de videoclip van ‘Bored’ en de goede berichten vanuit de media, had Blanko besloten om ‘Bored’ een week eerder uit te brengen! 

 

Het nummer gaat over het accepteren van de dagelijkse sleur en van de ‘verveling’ die we allemaal weleens voelen.

Er zijn ontzettend veel positieve dingen, momenten, mensen en situaties waarop je je kunt focussen wanneer je in een ‘saaie’ of ‘slechte’ periode zit. Soms is die sleur en verveling zelfs even nodig om alle mooie dingen in het leven weer op waarde te schatten.

“This is life, this is you, this is me.”

 

Het nummer is alles behalve ‘boring’, het roept een gevoel van hoop en acceptatie op met ondeugende, stoere gitaarriffjes. 

Het is echt een nummer om lekker luidkeels mee te zingen! Horen we jullie 23 september om 21:30 in Leeuwarden, Scooters, Ruiterskwartier 61?

 

 

Walden - Popronde 2018 - Shoeshiner

Na het winnen van bandwedstrijd ‘Nu of Nooit’ openden’ de vierkoppige muziekformatie uit Sittard, Popronde 2018 met het nummer Shoeshiner. En jawel, afgelopen vrijdag is ‘ie dan eindelijk gereleased! 

Shoeshiner is een typische Walden song; alle elementen komen rustig op gang waarin de drums gedurende het liedje leidend zijn. Eenmaal verder in het nummer bouwt het zich steeds meer op en wordt het krachtiger en krijgt het meer dynamiek en power. 

 

In 2018 stond Walden onverwachts op Pinkpop, wat een groot succes was met veel goede reviews. Dat optreden leverde ze meteen een plek in het voorprogramma op van o.a. deWolff, The Doors Alive en Green Lizard.  

 

13 mei, bracht de band hun eerste EP uit, Freezing in the Attic die ze opnamen in hun voormalige hangplek op een zolder in Sittard. 

Misschien komen we band wel tegen binnenkort tijdens Popronde Sittard van dit jaar. Die vindt plaats op 29 oktober. Het programma vind je binnenkort op www.popronde.nl/steden/sittard

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Take me Home

Met hun bitterzoete teksten en hoopvolle ondertonen is Cookhouse een echte indie popband. Je herkent de Cookhouse sound aan het rauwe, maar toch gevoelige randje en de harmonieuze combinatie van gitaar en drums.

Voor Cookhouse (bestaande uit de broers, Ronald en Jeroen) is muziek maken van jongs af aan een groot onderdeel in hun leven geweest.

In 2017 deden ze mee aan Popronde en werden ze één van de meest geboekte acts van het seizoen. In die tijd releaste de band hun eerste EP: Love/Lust in samenwerking met Xander Debuisonjé. Daaropvolgend werden ze uitgeroepen tot 3FM Talent en bood singer-songwriter Jeremy Loops hen de kans om te schitteren in een uitverkocht Paradiso als zijn voorprogramma.

Take me Home brengt je in een dreamy, hoopvolle sfeer. In de bridge is er een verlangen om thuis te zijn. Het geeft je een gevoel van heimwee maar biedt ook troost aan diegenen die proberen thuis te komen op welke manier dan ook. 

 

‘Take me home     

Baby, I’m on my way but this road’s so long

I’m dreaming about that place where I know that we belong

But I don’t want to wait another day, I just want to go home’

 

 

 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @wearerhevices @meauhewitt @amberarcades @robinkester @leahryemusic @orangeskylineofficial @ivyvoxmusic @magneticspacemen @kalaallitnunaatband @foriamking @anothernowband @oliverpeschmusic @haevnmusic @iris.penning @cashmyra @heyteam.official @boazmusicofficial @pitouou @kaineedie Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
22 mrt. 2023
popronde De 3FM Awards zijn er weer ๐Ÿ’ซ En er zijn weer verschillende oud-Popronde acts genomineerd! De stembus is t/m woensdag 22 maart geopend dus grijp je kans nu het nog kan! BESTE GROEP @rondemusic @hetiseenwies BESTE SONG @froknroll @rondemusic @wearethevices BESTE INDIE ACT @hetiseenwies @wearethevices BESTE SAMENWERKING @froknroll BESTE NIEUWKOMER @thisisloupe @neomi.music Op wie stem jij? @npo3fm
21 mrt. 2023
popronde NIEUWE RUBRIEK โœจ Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @gyokrezts @toadelaide @eut.band @danielnolet @jetvdsteen @ikbenforte @aisha.wav @wastedyouthclubb @wijzijndetoegift @noa.lauryn.music @nonchelange @kalaallitnunaatband @amberarcades @robinkester @johncoffeymusic @orangeskylineofficial @ingevancalkar @voltage_nl @by_lionstorm @portofcallnl @maxpoolmanmusic @imremakesmusic @haevnmusic Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
15 mrt. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Vandaag zijn de #provincialestatenverkiezingen en de #waterschapsverkiezingen. Vergeet niet te stemmen, laat je stem horen want die telt!
15 mrt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—ฏ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐Ÿ—ฏ๐Ÿ”ฅ Een throwback naar @poprondeutrecht toen videoqueen๐Ÿ‘ธ @reneemeijer deze "levensvragen" afvuurde op o.a. @wearekuzko โœจ๏ธ @kalaallitnunaatband โœจ๏ธ en @guyy_ โœจ๏ธ Die soms nog best lastig te beantwoorden zijn... Of hebben jullie je antwoorden al paraat? ๐Ÿ‘€ #poprondeutrecht #popronde #popronde2021
14 mrt. 2023
popronde ๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‚๐จรถ๐ซ๐๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž? ๐ŸŽบVACATURE ALERT๐ŸŽบ We zijn op zoek naar een coรถrdinator productie, voor 38 uur p.w. - van 1 augustus tot 1 december. Klinkt dit als een job voor jou? Check de vacature op popronde.nl/vacatures Ben je enthousiast? Reageer dan voor 1 april en mail een korte motivatie en je cv naar chris@popronde.nl #vacature #popronde #werkenbijpopronde
9 mrt. 2023
popronde ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐™€๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช?! Er hebben zich meer dan 1100 acts ingeschreven voor Popronde 2023, wauw! ๐Ÿ’ฅ Heb jij je ingeschreven voor Popronde, dan breekt er een spannende tijd aan van wachten en duimen. Maarja, wat gaat er nu eigenlijk gebeuren? En wanneer komt het verlossende woord? Daar vertellen we je meer over op Popronde Daily (link in bio) #popronde #popronde2023 #poprondedaily
3 mrt. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!โœจ De laatste 24 uur om je aan te melden zijn ingegaanโฐ๏ธ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป - ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!โœจ Aanmelden voor Popronde 2023 kan nog t/m morgen 1 maart! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de 100 acts uit die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in de bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Zorg dat je inschrijving uiterlijk 1 maart compleet is! โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
27 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด 4 ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
26 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
25 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (Link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (Link in bio)
24 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!โœจ De deadline komt in zicht, je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor Popronde 2023! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daaruit de 100 acts die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ Is jouw inschrijving al compleet? Werken de linkjes? Heb je je tracks geupload? Zorg dat het uiterlijk 1 maart compleet is! Graag meer info lezen over het inschrijven? (Link in bio naar de website) ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq ๐Ÿ‘‰check de Q&A in de insta highlights โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-act (link in bio) #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde
22 feb. 2023
popronde In 2021 deed hij mee met de Popronde en de rem is er inmiddels wel af: hij stond afgelopen januari op @esns.nl en heeft inmiddels een debuutplaat op zak โœจ het is Nonchelange! Wil je net als @nonchelange Nederland veroveren? Schrijf je dan uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ
16 feb. 2023
popronde Graag willen wij vandaag aandacht vragen voor het initiatief van podia, artiesten en organisaties in de muziekindustrie om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van de allesvernietigende aardbeving in Turkije en Syriรซ. De hele week worden er verschillende benefietconcerten georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan #giro555 Wil jij bijdragen? Bezoek een van de concerten of doneer een bedrag op giro555.nl Op Popronde Daily (link in bio) hebben we de concerten voor je op een rijtje gezet. (Ontbreekt er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons vooral weten via de dm of mail naar online@popronde.nl dan voegen we deze eraan toe)
14 feb. 2023
popronde Nog 20 dagen te gaan om je in te schrijven! โœจ @_itsmaxine_ deed in 2019 mee en was zelfs geselecteerd als een van de @oor.nl talents! Wil jij dit jaar ook mee op tour met de Popronde? Schrijf je uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ ๐ŸŽถ MAXINE - KINDA WANNA
9 feb. 2023
popronde โœจ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐&๐€โœจ Heb jij een prangende vraag over Popronde? Deze week gooien we onze Instagram stories open voor jullie vragen! Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? De Popronde tour? De steden? Over je promo? Over een act die je ooit ergens zag spelen maar waarvan je de naam bent vergeten? Stel je vragen in de Instagram stories en lees mee met de antwoorden. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl โœจDe inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn nog open t/m 1 maart (link in de bio) #popronde #popronde2023 #Q&A #vraagmaarraak #durftevragen
6 feb. 2023
popronde ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!๐Ÿ“ฃ Wil jij dit najaar mee op tour met de Popronde? Veel spelen, veel kilometers maken met je muziek, een groter publiek bereiken, veel leren, je netwerk uitbreiden en veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in voor Popronde 2023! Meer info & inschrijven: โญlink in de bio ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2023
1 feb. 2023
popronde Popronde wint 'Beste Festival' bij IJzeren Podiumdieren!๐ŸŽ‰ WAUW! Wat zijn we trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen๐Ÿ’œ Bedankt voor de stemmen, bedankt VNPF en BEDANKT aan iรฉdereen die onderdeel is van de Popronde: coรถrdinatoren, vrijwilligers & locaties in alle steden en natuurlijk alle artiesten en bezoekers. Deze is voor jullie๐Ÿซถ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #ijzerenpodiumdieren #bestefestival #popronde #vnpf #popronde2022
21 jan. 2023
popronde ๐Ÿ’ซOnze @esns.nl tips๐Ÿ’ซ Trek jij deze week ook naar het noorden voor Eurosonic Noorderslag? Breng vooral een bezoekje aan deze acts, allemaal fantastische bands en artiesten die de afgelopen jaren met de Popronde meetourde! Daarnaast zijn er ook nog een heleboel oud-Popronde acts te vinden in de overige programmering zoals bij de showcases van @pinguinradio en @nmthype We wensen iedereen onwijs veel plezier op muzikale ontdekkingstocht in Groningen! ๐Ÿ‘‡We taggen alle acts in de comment๐Ÿ‘‡ #popronde #esns #esns2023 #esns23 #eurosonic #eurosonicnoorderslag
17 jan. 2023
popronde '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ' ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฏ๐˜€ was jij bij een van haar Popronde shows dan is de kans groot dat jij ook hebt meegezongen met deze Babs song. In de zaal was het keer op keer een feestje bij haar shows, maar hoe gaat het er backstage aan toe? We mochten mee op pad naar haar show tijdens @PoprondeRotterdam bij de Doelen, waar ze de auto parkeerden op de meest originele "parkeerplek" van de Popronde'22 tour...๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ Lorenzo Gentili // @yunglorcash.png ๐ŸŽถ @babsopdebeat โœจ Zaterdag 21 januari speelt Babs tijdens @esns.nl !โœจ ๐Ÿ‘‰ Oosterpoort Foyer Grote Zaal - 19:15-20:00 Wil je net als Babs door heel Nederland touren met je muziek? Schrijf je in voor Popronde 2023! (Meer info via de link in de bio) #popronde #babs #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
13 jan. 2023
popronde โœจ๐ŸŽฌPOPRONDE ACADEMY X POSSIBILIZE๐ŸŽฌโœจ Wist je dat we met Popronde de deelnemers ondersteunen in hun ontwikkeling dmv het Popronde Academy platform? Voor de nieuwste video van Popronde Academy zijn we een samenwerking aangegaan met @discoverrevelland (een platform van @possibilize ). In deze leerzame video delen zij veel bruikbare kennis, persoonlijke ervaringen & concrete tips over het toegankelijker maken van je liveshow. Hiermee verbreed je niet alleen je doelgroep, maar voeg je ook een extra beleving toe voor het publiek dat je al hebt bereikt. Samen werken we toe naar een zo toegankelijk mogelijke live sector โค๏ธ Wil je de hele video zien? Schrijf je dan in voor Popronde (link in bio)! Als je geselecteerd wordt, heb je voor altijd toegang tot alle leerzame content van het Academy platform waaronder deze en nog meer video's! Meer weten over @discoverrevelland en @possibilize en hun projecten? Neem vooral een kijkje op hun profiel! #discoverrevelland #revelland #possibilize #popronde #poprondeacademy Credits: ๐ŸŽฅ @yunglorcash.png ๐ŸŽต @boter.bij.de.vis ๐ŸŽฌ @fiieeke & @joaodegroot ๐Ÿ—ฃ๏ธ @discoverrevelland
10 jan. 2023
popronde ๐…๐ˆ๐„๐-๐ฏ๐ฅ๐จ๐ ! FIEP, Popronde act van 2022, speelde in alle hoeken van het land en maakte zo in korte tijd flink wat kilometers. Hoe het is om met @veerlefiep op pad te zijn? Check de FIEP-vlog! (ook terug te vinden op ons YouTube kanaal via de link in de bio) Na hun deelname aan Popronde'22 stoten ze meteen door naar het podium van Eurosonic Noorderslag! Ga ze checken op @esns.nl zaterdag 21 januari Oosterpoort - 20.00 uur Wil jij je eigen Popronde-avontuur beleven? De inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn geopend t/m 1 maart! ๐Ÿ’ซ #FIEP #esns23 #popronde #popronde2022 #eurosonicnoorderslag #poprondevlog #vlog Wil jij meer FIEP๐Ÿงก volg, support, deel, bezoek ze! ๐ŸŽฅ @natasjabokkerink.nl
9 jan. 2023
popronde Namens iedereen bij Popronde ontzettend fijne feestdagen en een heel fijn 2023 gewenst. Onwijs bedankt aan iedereen die er zoโ€™n fantastische Popronde tour van heeft gemaakt afgelopen jaar! โค๏ธ Team Popronde ๐ŸŽถ @destaat
23 dec. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen