Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 12092022

maandag 12 september 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

 

De kop is eraf! Afgelopen zaterdag vierden we de eerste Popronde van de '22 tour. Dat deden we in Nijmegen, met heel veel toffe acts, op een dertigtal locaties en met heel veel toeschouwers. Het was een geslaagde en druk bezochte editie. De sfeer was fantastisch en we mochten het na 3 jaar eindelijk weer eens afsluiten in Doornroosje, met optredens van Sammie Sedano, Marathon en Mood Bored. 

Wij genieten nog even na terwijl we ons alweer opmaken voor het aanstaande weekend. Eerst maar even alle nieuwe releases met jullie doornemen in deze New Music Monday!

 

 

 

REFORMIST - Hivemind

Geselecteerd voor de Popronde dit jaar is de metal band REFORMIST. En net voordat ze hun eerste show speelden bij Popronde Nijmegen slingert de vijfkoppige formatie nog even een verpletterende single de wereld in: Hivemind. Het nummer vertelt het conceptuele verhaal van de mensheid die een punt heeft bereikt waarbij alle mensen op aarde één collectief brein en mentale staat van zijn hebben. Iedereen wordt daarin gelijk behandeld, behalve de personen die de mensheid tot deze staat van zijn hebben gebracht. Het is een keihard progressief nummer, met een heavy basis en een mix van groovy en bewegelijke riffs en hakkende ritmes. Een nummer dat in ieder geval flink binnenkomt!

 

 

LEWIS - Bella Calm Down

Na haar debuutsingle Into you verschijnt nu haar tweede single Bella Calm Down. Tijdens Popronde Nijmegen kon het publiek deze al live horen. Het nummer begint met een vette intro waar verschillende vocalen harmonieus over elkaar heen rollen. En die vocalen voeren de boventoon van het hele nummer. In het refrein heeft het iets onheilspellends en donkers. En eigenlijk is het eerste deel van de song een knutselwerkje van weinig instrumenten en spannende vocalen. Later in het nummer klinken er meer effecten en toevoegingen. Een tof nummer dat de rusteloze geest weerspiegelt en dat met de onheilspellende en drukkende klanken perfect laat overkomen. 

Bella Calm Down is een onderdeel van haar debuut EP, Cloud 9, dat verschijnt op 30 september!

 

 

Johnny loves me - Volvo

“Kijk niet om want de tijd vliegt toch wel uit het raam, laat het gaan

Wij zijn hier niet zomaar, twijfel niet laat het ontstaan laat het gaan”

klinkt het begin van Volvo, de op een na laatste track van het binnenkort te verschijnen album van Johnny loves me. De veelzijdige artiest rapt, zingt en gooit verschillende invloeden in de blender in deze nieuwste single. En dat resulteert in Volvo in een nummer met een relaxte sfeer, waarin we het zomerse gevoel nog even langer vasthouden. De eind goed al goed track waarin hij en zijn geliefde zalig de zon achterna rijden, en de verwachting van het verleden loslaten.

Check zijn muziek als je Frank Ocean, Tyler, the creator en Dominic Fike in je afspeellijst hebt staan, dan spreekt de sound van Johnny loves me je zeker ook aan!

 

 

BARTH. - Album: Finding Peace 

Afgelopen zaterdag speelde BARTH. Zijn eerste Popronde show. En op de mensen die daar bij waren heeft hij ongetwijfeld diepe indruk gemaakt. De kapel van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis luisterde aandachtig en in stilte naar de klanken die de Edense piano artiest produceerde. Een dag eerder presenteerde BARTH. zijn album met een release show in Cultura in Ede, waar hij samen met band inclusief strijkers de gehele plaat in zijn geheel voor publiek speelde. Finding Peace is de naam van het album en zegt daarmee eigenlijk al meteen wat de plaat met je doet: die helpt je tot rust te komen. Mocht je BARTH. Nog niet kennen dan raden wij het zeker aan om een van zijn shows te bezoeken en de prachtige muziek die hij maakt op je af te laten komen. Laat je verbeelding spreken, doe je ogen dicht en geniet!

 

 

 

Katie Koss - Pretty Girl 

De jazz-pop artieste met Oekraïense roots, deelt met haar nieuwste single Pretty Girl een kwetsbaar stukje van zichzelf. In dit dromerige liedje maakt ze zich los van haar ouders en het gevoel zichzelf tegenover hen te willen bewijzen. En dat is een onderwerp dat veel herkenning zal oproepen bij de luisteraars. Misschien dat jij zelf ook wel gestoeid hebt met het gevoel jezelf tegenover hen te moeten bewijzen, of dat ze keuzes die je maakt afkeuren. En voor Katie Koss voelde dat als een soort emotionele afhankelijkheid van haar ouders. Eerder kwam al haar female empowering nummer Little Did I Know uit en nu deelt ze Pretty Girl, wat ook wel in het straatje van empowering songs past. 

Afgelopen zaterdag speelde ze haar eerste Popronde show in Nijmegen, en dit weekend is ze ook te zien in de GIGANT in Apeldoorn.

 

 

Boaz - Keep it Simple

Graag introduceren we de liefhebbers van goede country, soul aan Boaz. die doormiddel van zijn liedjes verbinding opzoekt en vindt met zijn luisteraar. Boaz is een jonge artiest met een oude ziel en die oude ziel, even vrij vertaalt naar old soul is ook precies waar hij zijn inspiratie vandaan haalt: de classic soul muziek van artiesten als Otis Redding en Sam Cooke. Het leverde hem airplay op bij Sublime. Zijn rauwe stem en fijne liedjes zijn komende tijd nog dor heel Nederland te horen wnat hij heeft al een flinke lijst shows op de planning staan. Aankomend weekend is Boaz te zien in Leiden en Almelo.

 

 

Muylike - Here we go again

Het had weinig gescheeld of we hadden nooit naar Here We Go Again kunnen luisteren. Gelukkig motiveerde Kai Needie (Ook geselecteerd voor de Popronde) Stijn (Muylike), om door te gaan, nadat hij vastliep bij het liedje. Hij stortte zich op het afmaken van het nummer, mixte het uiteindelijk zelf en here we are! Een vrolijk klinkend nummer met een onwijs fijne en relaxte vibe. Het nummer werd uiteindelijk de favoriet van Stijn zelf en je zou zeggen dat dat terug te horen is in het nummer. Het refrein verleidt tot meezingen en de coupletten hebben een fijne ritme die je, zonder dat je het doorhebt, verleiden tot bewegen. De toevoeging van de harmonieen, en effecten geven het een speels geheel. Afgelopen zaterdag was zijn Popronde debuut en daar stond het publiek al bij te dansen. Wil je Muylike live zien, dan kan dat dit weekend weer in Popronde steden Almelo en Roermond!

 

 

MEAU - Popronde 2021 - Blijven Rijden

2021 was het jaar van MEAU. Tijdens de Popronde tour kwam het nummer Dat Heb Jij gedaan uit, speelde ze shows voor een gezellig gevulde zaal, en aan het einde van de tour had ze een dikke hit te pakken en zaten de locaties bomvol. Het succes leverde haar de afgelopen zomer in ieder geval plekken op heel veel mooie podia op, waaronder Appelpop afgelopen weekend. Haar nieuwe single blijven Rijden kwam een dag voor haar optreden pas uit, maar het publiek bij Appelpop zong het nummer al luidkeels mee, wouw! Het kan bijna niet anders dan dat ze ook dit mooie liedje weer kan toevoegen aan de lijst ‘hits’ van haar hand. 

 

 

Lowaddicts - Popronde 2020 - Evolver

Voorheen heette deze elektro-pop formatie Lowaddictssoundsystem, maar sinds een tijdje gaan ze door het leven als Lowaddicts. Ze timmeren hard aan de weg en sloten zich de afgelopen periode af om zich volledig te storten op hun nieuwe album waarvan we vandaag de het nummer Evolver bespreken. Evolver begint met techno klanken en ontvouwt zich later in een sferische dance track dat zowel drukkend als bevrijdend voelt. Het nummer bouwt steeds meer op en daardoor horen we hoeveel invloeden er in het nummer verwerkt zijn. Zoals de band het zelf zegt vertegenwoordigd Evolver voor hun ook het openen van de cocon waarin ze een tijdje zaten na corona en na de bubbel waarin ze zaten tijdens het maakproces van Evolver. Het drukkende en bevrijdende gevoel dat we horen in het nummer komt ook terug in de gedachte achter het nummer: het nummer is namelijk ontstaan uit een gevoel van onzekerheid en het verlangen om jezelf goed gneoeg te vinden voor een ander. “Soms raak je jezelf daarin even kwijt. De wetenschap dat we altijd blijven groeien en altijd de weg naar elkaar terug blijven vinden is een geruststellende gedachte”.

 

 

Gumbo Kings - Popronde 2019 - In the Dark 

Gumbo Kings tourde in 2019 mee met de Popronde en hadden een intensieve Popronde tour met maar liefst 28 shows. Hun Delta blues gecombineerd met soul en brass invloeden was al te horen op de plaat Gumbo Kings die in 2018 uitkwam. Sindsdien is het redelijk stil gebleven, maar nu is daar dus een nieuw album en die telt 7 heerlijke nummers die klinken als een feest der herkenning! Maar we horen zeker ook veel nieuwe invloeden! De opening Waiting for a Change is in ieder geval een fijne binnenkomer: een gospelsong met zoals het een echte gospel song betaamt, een orgel! Dat uitnodigt tot meeklappen en zingen.

 

 

Two and a Half Girl - Popronde 2019 - Black Sheep 

Een nieuwe vette song van Two and a Half Girl die niet alleen te luisteren is maar ook te drinken. En nu horen wij je denken, drinken? Ja drinken! Want in samenwerking met brouwerij van de streek heeft de band ook hun eigen 'Black Sheep' biertje ontwikkeld. Vanaf 16 september kun je deze black ipa drinken en als het artwork ook bij je in de smaak valt kan je ook een t-shirt kopen met datzelfde artwork! Nog even wachten tot het biertje er is, tot die tijd kunnen we wel al lekker luisteren naar de toffe nieuwe single Black Sheep.

 

 

Laura Sjin - Popronde 2018 - Dingen die toch wel gaan gebeuren

Na de singles zondag en voor ons bedoeld is nu de hele EP uit. En dat is een verzameling van fijne, rustgevende, ingetogen liedjes a la Laura Sjin. Met ruimtelijke gitaren, zacht gevooisde vocalen en effecten die de nummers authentiek en eigen maken. Op haar Instagram neemt Laura je aan de hand van live video’s van haar liedjes mee langs de betekenis en totstandkoming van de songs. Ben je benieuwd hoe ze op het idee van de nummers kwam, check dan haar Instagram.

 

 

Mountain Eye - Popronde 2020 - album First We Become Ashes 

Vrijdag 9 september kwam het tweede album van Mountain Eye uit! Na het debuut album Roads Uncharted uit 2019, wat een groot succes was met inmiddels meer dan een miljoen streams, presenteerde de metalcore formatie hun tweede plaat met een releaseshow in Bitterzoet. Hiervoor nodigden ze oud-Popronde deelnemers Frontstreet uit als voorprogramma. Na vier singles die in het afgelopen jaar al uitgebracht werden kunnen we nu naar het 13 nummers lange First We Become Ashses luisteren. Het gedachtegoed van de plaat is gebaseerd op de laatste drie fases van een theorie van Friedrich Nietzsche. Namelijk dat de ontwikkeling van de mens in vier fases verloopt: de sheep-, camel-, lion- en child fase.  

 

De band werd in 2020 ook geselecteerd voor de Popronde, maar door de pandemie speelden ze toen niet de tour die ze gehoopt hadden. Dat is dit jaar gelukkig anders. Met een NMTH-talent nominatie kun je ze in ieder geval al in Den Bosch en Zwolle zien. 

 

 

Blanko - Popronde 2022 - Bored

Door alle positieve reacties die hij kreeg voor een idee voor de videoclip van ‘Bored’ en de goede berichten vanuit de media, had Blanko besloten om ‘Bored’ een week eerder uit te brengen! 

 

Het nummer gaat over het accepteren van de dagelijkse sleur en van de ‘verveling’ die we allemaal weleens voelen.

Er zijn ontzettend veel positieve dingen, momenten, mensen en situaties waarop je je kunt focussen wanneer je in een ‘saaie’ of ‘slechte’ periode zit. Soms is die sleur en verveling zelfs even nodig om alle mooie dingen in het leven weer op waarde te schatten.

“This is life, this is you, this is me.”

 

Het nummer is alles behalve ‘boring’, het roept een gevoel van hoop en acceptatie op met ondeugende, stoere gitaarriffjes. 

Het is echt een nummer om lekker luidkeels mee te zingen! Horen we jullie 23 september om 21:30 in Leeuwarden, Scooters, Ruiterskwartier 61?

 

 

Walden - Popronde 2018 - Shoeshiner

Na het winnen van bandwedstrijd ‘Nu of Nooit’ openden’ de vierkoppige muziekformatie uit Sittard, Popronde 2018 met het nummer Shoeshiner. En jawel, afgelopen vrijdag is ‘ie dan eindelijk gereleased! 

Shoeshiner is een typische Walden song; alle elementen komen rustig op gang waarin de drums gedurende het liedje leidend zijn. Eenmaal verder in het nummer bouwt het zich steeds meer op en wordt het krachtiger en krijgt het meer dynamiek en power. 

 

In 2018 stond Walden onverwachts op Pinkpop, wat een groot succes was met veel goede reviews. Dat optreden leverde ze meteen een plek in het voorprogramma op van o.a. deWolff, The Doors Alive en Green Lizard.  

 

13 mei, bracht de band hun eerste EP uit, Freezing in the Attic die ze opnamen in hun voormalige hangplek op een zolder in Sittard. 

Misschien komen we band wel tegen binnenkort tijdens Popronde Sittard van dit jaar. Die vindt plaats op 29 oktober. Het programma vind je binnenkort op www.popronde.nl/steden/sittard

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Take me Home

Met hun bitterzoete teksten en hoopvolle ondertonen is Cookhouse een echte indie popband. Je herkent de Cookhouse sound aan het rauwe, maar toch gevoelige randje en de harmonieuze combinatie van gitaar en drums.

Voor Cookhouse (bestaande uit de broers, Ronald en Jeroen) is muziek maken van jongs af aan een groot onderdeel in hun leven geweest.

In 2017 deden ze mee aan Popronde en werden ze één van de meest geboekte acts van het seizoen. In die tijd releaste de band hun eerste EP: Love/Lust in samenwerking met Xander Debuisonjé. Daaropvolgend werden ze uitgeroepen tot 3FM Talent en bood singer-songwriter Jeremy Loops hen de kans om te schitteren in een uitverkocht Paradiso als zijn voorprogramma.

Take me Home brengt je in een dreamy, hoopvolle sfeer. In de bridge is er een verlangen om thuis te zijn. Het geeft je een gevoel van heimwee maar biedt ook troost aan diegenen die proberen thuis te komen op welke manier dan ook. 

 

‘Take me home     

Baby, I’m on my way but this road’s so long

I’m dreaming about that place where I know that we belong

But I don’t want to wait another day, I just want to go home’

 

 

 

 

 

Instagram

popronde Dit was popronde weekend #4๐Ÿ•บโœจ๏ธ Welke act was is jouw tofste ontdekking tot nu toe?๐Ÿ‘€ Nog 8 weekenden te gaan!๐Ÿฅณ ๐ŸŽถ@themocksofficial
2 okt. 2023
popronde ๐—ช๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ท๐—ฎ๐—บ-๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ฑ - ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฐ๐—ผ๐˜€๐˜†!๐Ÿ’ฏ Thank you everybody who was there! Hopefully you all had a great time at @_popronde_wageningen_ , or at the other Poprondes this weekend: @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda Fortunately there are still many Poprondes ahead! See u soon? Head over to the website (link in bio) for more info about Popronde dates, cities, artists and music. ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #popronde #popronde2023
2 okt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ Heb je gehoord van @ysa_bermejo ? ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ Ze treedt vanavond, 1 Oktober, op in de Sterzaal van het Stadhuis van Gouda om 19.45 uur. Ysa Bermejo (Rotterdam) is een Spaanse zangeres, songwriter en multi-instrumentalist met een persoonlijke benadering van Hip Hop, Elektronische en Latin muziek. Met haar krachtige stem en in samenwerking met producer en gitarist @okkiomusic , verzorgen ze een energieke performance die het publiek zeker aan het dansen krijgt. Ysa is gekozen als de โ€˜Talent Artiestโ€™ door radiostation @funxfm ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Check out her upcoming dates! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ @popronde_gouda @poprondegroningen @poprondedenbosch @poprondeheerlen @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedenhaag @okkiomusic @ysa_bermejo @funxfm
1 okt. 2023
popronde Leuke gezellige reel van @kaboutertje_putlucht
29 sep. 2023
popronde Time flies when youโ€™re having fun ๐Ÿ‘€ weโ€™re almost one month in! Swipe for a selection of what week 4 has in store for us ๐Ÿ‘€ Head over to the website (link in bio) to prepare for an amazing weekend at: โœจ @_popronde_wageningen_ โœจ @popronde_eindhoven โœจ @poprondealmere โœจ @popronde_gouda ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
27 sep. 2023
popronde Met zoveel toffe acts die meetouren met Popronde is de keuze reuze! En dat maakt je route uitstippelen soms best een opgave. Herkenbaar? Gelukkig touren er heel veel artiesten met ons mee die graag hรบn Popronde tips met je delen. Vandaag komt Pelle 'to the rescue'๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธ van @321astronaut Wie je volgens hem echt in je route moet opnemen: @toverberg_ ๐ŸŽถ die dit weekend in alle (!) Popronde steden speelt. #popronde
26 sep. 2023
popronde What a weekend!๐Ÿ’ฅ Weekend #3 is a wrap! Big shoutout to @poprondedelft โœจ๏ธ @poprondeleeuwarden โœจ๏ธ @poprondeamersfoort โœจ๏ธ and @poprondewoerden All the locations, artists, and of course to everybody who came out to support, discover, dance and sing along๐Ÿ•บ๐ŸŽถ So far so good! ๐ŸŽถ @thames_music Next up: @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda
25 sep. 2023
popronde Wow @poprondewoerden dat was TE GEK!! โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Thanks dat jullie met zoveel waren, aandachtig luisterden en zรณ enthousiast waren! En jullie verklappen het geheim niet he? ๐Ÿคญ Swipe voor ALLE showdates op een rijtje :)! Shoutout naar m'n fanastische live band en geluidsman ๐Ÿ’ฅ En @bistro_lokaal jullie wisten er een geweldig feest van te maken met ons! <3 Bedankt voor deze topdag :) Xx @inge.lamboo #popronde #popronde2023 #poprondewoerden #ingelamboo
24 sep. 2023
popronde Dankjewel dat wij vandaag de instagram van Popronde over mochten nemen!! Hoop dat jullie het leuk vonden, volg ons op @neverbeentoberlin als je het gezellig vond โค Volgende keer bij ons!
24 sep. 2023
popronde Yo yo yo! Mijn naam is MICHA (@whoelsebutmicha) en ik ben een singer-songwriter uit Zwolle. Vanavond neem ik het popronde insta account over voor @poprondeleeuwarden! Ik speel zelf om 22:00 uur in @kantelaarcafe. Kom je niet uit Leeuwarden? Geen stress, je kunt me ook checken in andere steden. Hopelijk tot dan! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA) ๐Ÿ“ธ: @thomas.bartelds English : Yo yo yo! My name is MICHA (@whoelsebutmicha) and Iโ€™m a singer-songwriter from the Netherlands. Tonight, Iโ€™ll be taking over the popronde insta account for @poprondeleeuwarden! Iโ€™ll be performing at @kantelaarcafe at 10:00 PM. Not from Leeuwarden? No worries, you can also catch me in other cities. Hope to see you there! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA)
22 sep. 2023
popronde Come catch these butterflies before they fly out! ๐Ÿฆ‹ ๐Ÿ‘‰ Swipe for some snippets of this weekendโ€™s program ๐Ÿ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your โ€˜must-seesโ€™ and join the Popronde this weekend: โœจ @poprondedelft โœจ @poprondeleeuwarden โœจ @poprondeamersfoort โœจ @poprondewoerden ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde ๐—”๐—ณ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐ŸŽฌ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterdenโœจ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovie๐Ÿ•บ Welke act heeft jou omver geblazen?๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer ๐Ÿ“ธ: @jessie_kamp ๐ŸŽถ: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van ๐˜ฟ๐™š ๐™๐™ก๐™ž๐™š๐™ง๐™š๐™›๐™ก๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ง naar ๐˜ฟ๐™š ๐™†๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?๐Ÿ‘€โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bij๐Ÿ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?๐Ÿคฉ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? ๐Ÿ‘€๐Ÿ’™ We zijn pas net begonnen! โœจ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! ๐Ÿค
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Nimmaโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Afgelopen zaterdag trok er pas รฉcht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Dit was @poprondenijmegen ๐Ÿ“ธMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto's๐Ÿ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!โœจ๏ธ๐Ÿ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? ๐Ÿ‘€๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!๐Ÿ’ฏ We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) ๐ŸŽถ @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!โœจ๏ธTrek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!๐ŸŽถ๐Ÿ•บ De avond is begonnen! Heel veel plezier!โœจ๏ธ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn los๐Ÿš€๐ŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde ๐ŸŽถ@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creรซren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?๐Ÿ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je Okรฉ?'๐Ÿ‘โ“๏ธ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...๐Ÿฅ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdiโœจ๏ธ @danielthomaspianist โœจ๏ธ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸŽ ๐›๐จ๐ฆ๐ž๐ง dichterbij een heus ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐›๐จ๐ฌ! ๐ŸŒฟ๐ŸŒณ๐ŸŒด Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest โœจ๏ธ @festivalsforest โœจ๏ธ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinen๐Ÿ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest ๐ŸŽถ@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde ๐™Š๐™ฅ ๐™ฅ๐™–๐™™ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™๐™ž๐™ข๐™š๐™จ๐™ฆ๐™ช๐™–๐™ง๐™š ๐™–๐™ฅ๐™ฅ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! ๐ŸŽถ @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen