Spotify

Popronde presents - New Music Monday 07062021

maandag 07 juni 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

De zomer lijkt volop los te zijn gebarsten. Heerlijk! Deze week hebben we maar liefst 11 releases om met je te delen, net zo heerlijk als die zomerzon! 

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek van de Popronde selectie en oud-deelnemers? Volg onze New Music Monday Spotify playlist.

 

Philippine - Cigarettes That Burned The Carpet

We trappen de New Music Monday deze week af met de nieuwe single van Philippine. 1,5 maand na de release van haar single Did You, komt Philippine nu met de tweede single release van haar debuut EP die er aan zit te komen. Cigarettes That Burned The Carpet is tevens de eerste ballad die ze ooit heeft uitgebracht. Op school werd ze altijd al gezien als het meisje dat alleen maar piano ballads schreef. 80% van de liedjes die ze schrijft zijn verdrietige nummers, daarom vind ze het gek dat dit pas haar eerste ballad is die ze heeft gereleased. 

 

Cigarettes That Burned The Carpet kwam tot stand achter de piano bij haar ouders thuis, nadat ze een documentaire over Whitney Houston had gezien. Dat heeft haar wellicht geïnspireerd om iets donkerder te schrijven dan normaal, ze was enorm onder de indruk van de documentaire. Cigarettes That Burned The Carpet is een donkere piano ballad met licht elektronische invloeden, dat het verhaal schetst over wat er overblijft na een pijnlijke break-up. 

 

 

More Ease - McFly

De in Tilburg gevestigde More Ease bracht afgelopen week zijn nieuwe single uit. De Hip-Hop/R&B artiest brengt met McFly een Amerikaanse sound en wavy vibe ten gehore. Begin dit jaar kwam More Ease met zijn debuut EP Ease Your Mind en nu gaat hij keihard verder waar hij gebleven was. 

 

McFly is een lekkere Hip Hop banger waar je meegenomen wordt in Jazzy, trappy beats die een extra dimensie geven aan de toegankelijke resonanties van More Ease. Met een debuut EP én een nieuwe single bereikbaar voor het grote publiek is More Ease klaar om in het najaar de Popronde op zijn kop te gaan zetten.

 

 

Melle Jutte (2021) / Calundé - Higher 

De derde release van deze week is een samenwerking tussen Melle Jutte uit de selectie van dit jaar én Calundé, die in 2019 onder andere met Zeno meespeelde. Zij kwamen afgelopen week met hun nieuwe single Higher. De nieuwe single geeft je heerlijke chilling vibes die gepaard gaan met een hoge dosis aan energie. 

 

Higher is een ware soul/R&B song die je gelijk in de zomer laat wanen. Melle Jutte kennen we al als muzikant, componist en schrijver van Pete Philly, maar nu is hij klaar om als soloproject de wereld te veroveren. Afgelopen week werd hij bekend gemaakt als 3voor12 talent van deze editie van Popronde!

 

 

Tiziana - Pon Road
De 23-jarige Rotterdamse Tiziana kwam afgelopen week met haar nieuwe single Pon Road. Een nummer dat ze vorig jaar zomer maakte. Het idee achter Pon Road was om de sterke kant (straight barz) van Tiziana te combineren met good vibes. Voorheen maakte Tiziana alleen maar Hip-Hop. Met deze song laat ze een andere kant van haarzelf zien. Met haar muziek wil ze altijd een boodschap overbrengen. 

 

In Pon Road laat ze zien dat ze werkende is aan haar dromen. ‘Ik wil niet meer rood staan’, wat vaak nog wel het geval was in haar studententijd, aldus Tiziana. In het tweede couplet visualiseert ze hoe haar toekomst eruit gaat zien. De conclusie van het nummer? She’s always on the move. 

 

 

Noa Lauryn (2021) / Benjamin Fro (2017) - Clouds

Deze week hebben we niet één, maar twee samenwerkingen tussen huidige selectie en oudgedienden. De tweede is de single Clouds van Noa Lauryn en Benjamin Fro. Die laatste tourde in 2017 al mee met Popronde. De twee werkten voor de single ook nog samen met Multibeat, die we vorige week ook al zagen samen met GINGE. 

 

Zelf beschrijven ze Clouds als een nostalgische trip naar je happy place. De strakke groove dient als de basis voor boterzachte vocalen en stapels harmonieën die ervoor zorgen dat je je Corona blues even vergeet. Alle drie de artiesten zijn opkomende talenten in de Soul scene. Noa Lauryn is al gedraaid op 3FM, NPO 2 én Sublime en tourt in het najaar mee met de Popronde. Multibeat heeft pas geleden hun debuutsingle uitgebracht samen met GINGE én als kers op de muzikale taart, heeft Benjamin Fro in het verleden al meegedaan met Popronde en wist hij al headline shows uit te verkopen in de Melkweg en Paradiso Amsterdam. 

 

 

YoungRubbi - Anti Sleur Boys

We gaan door met de nieuwste release van de Rotterdamse Hip Hop artiest en producer YoungRubbi. Met zijn nieuwe single Anti Sleur Boys maakt hij een Indie uitstapje. De song is een kreet naar het jong blijven, op zoek blijven gaan naar gevaar en avontuur en je niet mee laten voeren door de grijze sleur van het bestaan. Indirect raakt Anti Sleur Boys ook een groter maatschappelijk thema, namelijk de ontevredenheid, depressies en het afdwalen onder jongeren in deze tijd. Het verloren gevoel dat je ergens geen onderdeel meer van bent. 

 

De bijbehorende videoclip is door YoungRubbi zelf geregisseerd en is een knipoog naar de klassieker ‘A Clockwork Orange’ van Stanley Kubrick dat gaat over een 15-jarige psychopaat die geen gevoel voor anderen heeft en een kleine bende leidt die zwelgt in zinloos geweld. Wil je deze bijzondere videoclip checken? Dat kan hier!

 

 

Power to the Pipo - Soft G (Live during Lockdown)

Deze week hebben we ook nog een ware live release. De helden van Power to the Pipo komen met Soft G (Live during Lockdown). Een live versie van het nummer Soft G die ze ten tijde van de lockdown hebben opgenomen. Power to the Pipo staat bekend om hun stevige grooves en explosieve improvisaties. 

 

Soft G (Live during Lockdown) is hier geen uitzondering op. Een ongelooflijk staaltje muziek vertoon. De combinatie van drums, gitaar, bas én de blaassectie zorgen ervoor dat je een lading energie over je heen krijgt waar je bang van wordt. Dat je gaat dansen is een ding dat zeker is. Op de opname hoor je al de sterke muzikaliteit van de mannen, nu is het nog even wachten tot we ze eindelijk live kunnen gaan zien tijdens Popronde 2021.

 

 

POM - EP Lately

De laatste release van de huidige selectie voor deze week is die van POM. En dat is er niet zomaar een, het is een ware EP release. Afgelopen week brachten ze hun nieuwe EP Lately uit. Één van de nummers hebben we het een aantal weken geleden al over gehad in de New Music Monday. Eat me, I’m Sad. De rest van de EP is net zo ‘Fuzzpop’ als Eat me, I’m Sad

 

De Amsterdammers komen met een EP van 4 nummers. Naast Eat me, I’m Sad bestaat de EP ook nog uit: Kim, Two én Why Won’t You Smile. Ruim 13 minuten aan Fuzzpop waar je ontspannend en opgelaten je week mee kunt beginnen. Net als Melle Jutte is ook POM dit najaar een 3voor12 talent tijdens Popronde 2021.

 

 

Lucky Fonz III (2005) - Ik Ben Een Sukkel

Het is alweer 16 jaar geleden dat Lucky Fonz III meereisde met Popronde. Na al die jaren weet hij zichzelf nog steeds te vernieuwen. Afgelopen week kwam zijn nieuwste single Ik Ben Een Sukkel uit. Een heerlijke Nederlandstalige track met een catchy en vrolijke melodie. Een song die je een glimlach op je gezicht tovert. Een tekst die niet in woorden te beschrijven valt, maar die je zelf moet meemaken. 

 

Ik Ben Een Sukkel is niet alleen beschikbaar op alle streamingdiensten. Het is ook verkrijgbaar in een limited editie 7-inch vinyl single. Daarnaast heeft hij ook nog eens een vette videoclip voor het nummer gemaakt, die check je hier!

 

 

Laura Sjin (2018) - EP  Of Ik Jou Nog Mis

Deze week hebben we maar liefst twee EP releases. De eerste was natuurlijk van POM, maar de tweede is van veteraan Laura Sjin. Haar EP Of Ik Jou Nog Mis kwam afgelopen week uit. Een EP met drie prachtige singles. 5 dagen geleden mocht ze al deze nummers al live ten gehore brengen bij 3voor12, dat optreden check je op haar Instagram account. 

 

Daarnaast heeft ze nog een andere live sessie van de EP op haar YouTube kanaal gepost, deze sessie check je hier!  Of Ik Jou Nog Mis is een prachtige Nederlandstalige EP geworden met  teksten die je diep raken, bestaande uit de nummers Alles wat je zegt, Misschien én De Deur

 

 

ADORAH (2020) - Everything

Een heartbreak song verscholen in een positieve vibe, zo beschrijft ADORAH haar nieuwe single Everything. De tekst geeft een vriendschap/relatie weer die eigenlijk heel eenzijdig is. De één geeft veel meer dan dat hij/zij zelf ontvangt. Verblind door de liefde, het houden van én het hebben van teveel geduld, gaat het ten koste van alles wat ze hadden en hadden kunnen zijn. 

 

De reden dat je niet het idee krijgt dat je naar een heartbreak song zit te luisteren is omdat de uplifting melodie mooi weergeeft dat het helemaal niet erg is om afstand te doen van zulk soort situaties. Het is juist goed om het ‘alleen zijn’ te omarmen en met jezelf bezig te zijn. Onafhankelijk kunnen zijn van dezelfde onduidelijke gevoelens van iemand anders. ADORAH heeft Everything op mogen nemen bij Signature Music en de single is geproduceerd door Ayu Lestari. 

 

 

Aafke Romeijn (2012) - Album Godzilla

We sluiten de New Music Monday van deze week af met de album release van Aafke Romeijn; Godzilla. Op het nieuwe album zet Aafke Romeijn haar depressie op muziek. Het album is een ware mijlpaal voor Aafke. Zo geeft ze zelf aan dat ze lang heeft geschreven over de personages. Over Stella die dood moest en over snelwegen die tot leven kwamen. 

 

Toen ze eenmaal begon met het schrijven van Godzilla besefte ze al snel dat ze er niet onderuit kon om over haar depressie te schrijven, waar ze op dat moment in verkeerd en hoe de reis eruit ziet om uit de depressie te komen. Over viben in op slaappillen, de eerste wandeling op straat in de zon en de stad die opeens weer tot leven komt. Laat je meevoeren in het prachtige verhaal van Godzilla. Maar liefst 7 nummers en meer dan 24 minuten aan muziek!

 

 

Wil jij meepraten over de artikelen op Popronde Daily? Dat kan door je comment te delen onder de artikelen. We vinden het tof om van je te horen! 

 

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen