Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 07122020

maandag 07 december 2020

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je een bak verse tracks uit de selectie van 2020 voor, en updaten we je over nieuwe tracks van oud-deelnemers. Volg ook de 'Popronde Presents - New Music Monday' - playlist op Spotify!

 

New Music Monday was nog nooit zo gevuld als vandaag. We hebben een super mooie lijst aan nieuwe muziek voor jullie in petto! Ontdek snel welke bands nieuwe muziek de wereld in geslingerd hebben...

 

 

Willie Darktrousers - Ketelbinkie

Misschien ken je deze klassieker wel over een Rotterdamse straatjongen ‘Ketelbinkie’. Een smartlap uit 1942 over een jongen die voor het eerst op een schip meevaart en op zee overlijdt. Willie Darktrousers nam zijn versie van het liedje op nadat hij zijn oma vroeg om haar favoriete liedjes voor hem op te schrijven. Zijn oma zong vroeger graag liedjes en had schriftjes vol met teksten van oude Nederlandse volksliedjes. In de afgelopen maanden heeft Willie zich eraan toegewijd om deze liedjes speciaal voor haar op te nemen en op een cd’tje te zetten. Maar gelukkig kunnen wij ook meegenieten van dit super mooie gebaar want, zo kondigt hij aan, de gehele cd zal rond Kerstmis ook op Spotify te vinden zijn! 

 

 

 

Amy Miyú en Vonneke Bonneke - Bakabana 

Stilzitten is geen optie bij deze zomerse hit van Amy Miyu en Vonneke Bonneke. Zoals ze zelf al zingen brengen ze twerking back! De track is een ode aan zelfverzekerde vrouwen, die heel goed weten dat er naar ze gekeken wordt en de touwtjes in eigen handen nemen. Ze zingen over Baka bana en Johnny cake en refereren daarmee naar Miyu’s en Bonnekes Curaçaose en Surinaamse roots. Een lekker, sassy, dansbaar nummertje.

 

 

 

MARTH - Qatana 

Ze gaan in hun muziek altijd op zoek naar het WTF-moment, door onverwachte hooks en genres te mixen. En dat is terug te horen in deze nieuwe release. De track begon met een sample van Nate Smith (drummer van o.a. Jose James, Vulfpeck) en na het nodige gesleutel en het toevoegen van andere trippy sounds vloeide Qatana eruit voort. Het resultaat is een vette experimentele drum & bass track die (spoiler alert) na 2,5 minuut aan een laid-back ritme nog even optrekt naar de vierde versnelling.

 

 

 

 

The Heck - Hate it Here 

De mannen van The Heck mixen Garage rock met punk en 60’s invloeden. Hate it Here is alweer de derde knaller van hun binnenkort te verschijnen 2e album en is een kort maar krachtig nummer MET geinige videoclip. We zien de bandleden via een online meeting in beeld terwijl de tekst: “I hate it here” en “go fuck yourself” ons om de oren vliegt. Leuzen waar menig mens zich in 2020 wel mee kan identificeren. Zit jij dankzij Corona ook al maanden thuis te werken dan zou dit nummer zomaar je nieuwe lijflied kunnen worden die zich perfect leent om je frustraties mee te ventileren. 

 

 

 

Jessy Yasmeen - Isolation Tapes

Corona, voor sommigen een bodemloze put, voor Jessy Yasmeen een vruchtbare bron van inspiratie bewijst ze met haar Isolation Tapes EP. Geschreven en opgenomen in haar woonkamer, sluit ze als het ware met haar EP, die al meer dan 36.000 keer gestreamd is, de afgelopen periode af. Ze blikt terug op gebeurtenissen uit die periode en beschouwt het uitbrengen van haar EP als het ten einde komen van een seizoen: de zomer die ten einde komt, waarna we weer terugkeren naar de ‘realiteit’. Na Isolation Tapes volgde al snel nog een EP ‘Dreams’. We kunnen daaruit wel concluderen dat 2020 een super productief jaar was voor deze Rotterdamse songwriter. Ben je na het luisteren van haar EP’s hooked? Dan hebben we goed nieuws voor je want in 2021 staat er ook nog een album release op de planning!

 

 

 

Nobuka - Hirst 

Michel van Collenburg aka Nobuka is misschien wel de meest productieve artiest in de selectie van 2020. Een EP in februari, nog eentje begin april, een collab album met Stefan Kollee en, traditioneel bijna, een kerstsingle die net uit is. Hirst is een dubbelsingle met Camus en is onderdeel van het tweede compilatiealbum van The Isolation Collective, een internationale groep ambient, drone, en lo-fi producers. Camus ontstond kort na het overlijden van van Collenburg’s moeder, en er stond al een eerdere versie van het nummer op EP ‘You Looked Like an Angel She Said’. Hirst was al tijden onderdeel van Nobuka’s liveset, maar kreeg volgens de producer live nooit de feel die de track in opnames kon creëren. Nu zijn ze uit, als dubbelsingle, met prachtig minimal artwork, een juweeltje!

 

 

Juan Juan -  New Mexico

Niet alleen een nieuwe track, Juan Juan brengt meteen een heel album uit! 41 minuten schoon aan de haak, uitgebracht op de dag voor het grote Popronde Eindfeest in de Melkweg. Het debuut, het eerste werk waarvan Juan Juan (Gertjan van de Geer) zelf vond dat het goed was om uit te brengen. Voor deze plaat vond van de Geer inspiratie in Midden Amerika, en eenmaal thuis leerde hij zijn vriendin drummen om New Mexico samen op een 4 sporen recorder op te nemen. Extra mooi aan deze plaat is de bijbehorende animatie, gemaakt door awardwinnende animator Anna Eijsbouts. Check ‘m vooral op YouTube dus!

 

 

 

La Loye - I’m Still Asleep (Popronde 2019)

La Loye was een van de meest interessante acts uit de vorige editie van de Popronde, volgens onder andere 3voor12 en Noorderslag, waar het project van Anne-Lieke Heusinkveld hoge ogen gooide. Na lange tijd van stilte is daar eindelijk een nieuwe single. I’m Still Asleep brengt Heusinkveld terug naar haar tienerjaren, waarin ze volgens eigen zeggen altijd op zoek was naar een buzz, uitgaand en zwervend door de stad met vrienden, plezier makend maar altijd met een bepaalde onderliggende melancholie. I’m Still Asleep is er om je eraan te herinneren dat je niet alleen bestaat, maar ook bent. Voor liefhebbers van The National, Big Thief en Elliott Smith. 

 

 

 

A Minor Problem - Talk About it 

A Minor Problem maakt een vrolijke cross-over van pop-punk post-punk, indie met een flinke dosis folk. Dit hyper-energieke vijftal bracht in 2019 hun debuutalbum ‘A Minor Problem’ uit en sindsdien hebben ze veel shows gespeeld, veel nieuwe vrienden gemaakt en vooral heel veel lol gehad, vertellen ze. Gelukkig hebben ze ondanks de periode van ‘droogte’ toch nog iets te ‘oogsten’ dit jaar. Nog net voor het einde van 2020 lanceren ze hun nieuwe single ‘Talk About it’ die gepaard gaat met een videoclip featuring de bandleden zelf als personages in een heuse Western. Zo gaan ze 2020 toch nog out with a BANG!

 

 

 

Spill Gold - Highway Hypnosis (Popronde 2017)

In 2017 deed Spill Gold mee met Popronde. De muziek van deze twee Amsterdamse omschrijft zich het beste als psychedelische elektronica en als je er even in duikt ontdek je een indrukwekkende mix van sub-genres. Na hun tour met Popronde brachten ze hun eerste album uit en twee jaar naar dato worden we eindelijk weer getrakteerd op nieuwe muziek. Hun nieuwe plaat Highway Hypnosis is zoals de titel al zegt, hypnotiserend. Ook hier weerklinken weer tal van stijlen en invloeden. Om een voorbeeld te noemen: Kraftwerk, en, met name door de zang, Warpaint. Rauw, stuwend, underground, donker, al luisterend roept het allerlei associaties op. Een intrigerend en mooi geheel! Op 22 december spelen ze in Tivolivredenburg, dus wil je ze dit jaar nog bewonderen dan kan dat!

 

 

 

Instagram

popronde Hoe vind ik de juiste boeker of manager? Hoe komt mijn track op de radio? Hoe betrek ik iedereen bij mijn liveshow? Kortom: hoe haal je alles uit jouw Popronde-tour รฉn de periode die volgtโ€ฆ De afgelopen jaren stelde wij deze en nog veel meer vragen aan professionals uit de muziekindustrie ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Dit jaar delen we hiervan fragmenten op @popronde_academy: een besloten account waar zowel de huidige selectie als oud Popronde-acts kunnen leren van tips & tricks van o.a. @thelivecoaches, @froukjebouma & @jaywaythealien en vragen kunnen stellen aan de Popronde-crew en elkaar ๐Ÿซถ๐Ÿผ Dus. Doe of deed je als artiest mee aan Popronde? Volg dan @popronde_academy en stay tuned! ๐Ÿ‘€ #Popronde #Popronde2024 #PoprondeAcademy
26 jul. 2024
popronde De allerlaatste Live After Popronde van het jaar ๐Ÿ˜ข Maar niet getreurd! We tellen langzaam af naar 14 september: dan gaat #Popronde2024 weer van start in Nijmegen ๐Ÿคฉ Geen zin om te wachten tot Popronde langs jouw stad komt? ๐Ÿซฃ Deze acts uit de 2024 selectie kun je deze week nog checken: @navigateband & @irisjeanmusic treden morgen op in Amsterdam, @misprint_muziekgroep op @totaalfestival in Bladel, @zwartewaterzw op @summer.square.festival in Hengelo en @romy.liz.rose bij @wasven_groendomein in Eindhoven ๐Ÿ‘€ Ook de rest van het jaar op de hoogte blijven van de concertagenda? Check de Live After Popronde pagina via link in bio ๐Ÿ”— #Popronde #LiveAfterPopronde @hiqpyband @totaalfestival @jespfur @garagenoord @navigateband @paradisoadam @irisjeanmusic @tolhuistuin @neomi.music @thegrandeast @summer.square.festival @indigopastelband @pomopinternet @by_lionstorm @zulugreen @skatecafeamsterdam @cavoloneroband @misprint_muziekgroep @kaboutertje_putlucht @de_baron_music @zwartewaterzw @peerofficial @orangeskylineofficial @peerock_festival @thames.band @uitjebakfest @pennyroox @loveth_besamoh @magictomenyuri @romy.liz.rose @wasven_groendomein @kruidkoekband @kampeerterrein_stortemelk @liampek @theaterfestivaldeparade
24 jul. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Geen tickets gescoord voor Zwarte Cross? Maar wil je wel genieten van live muziek in de ๐ŸŒž deze week? Op het @eendrachtfestival in Rotterdam zie je maar liefst 6 (oud) Popronde-acts en ook het zesdaagse @totaalfestival in Bladel gaat dinsdag weer van start ๐Ÿ’ฅ En het mooiste: beide festivals zijn gratis toegankelijk ๐Ÿค๐Ÿผ Waar ga jij de zomer vieren?! #Popronde #LiveAfterPopronde @whoelsebutmicha @hiigohiigo @boldervlieland @cavoloneroband @theaterfestivaldeparade @roykingband @sexyland_world @parkerfansss @fataboommusic @denieuwevorst @krakers_tilburg @meetthetambles @delievelinge @mooonband @inderimboe @iamlateesha @ccataleyax_ @valkhoffestival @anfrow @iknownoa @ysa_bermejo @leelarosa_ @sofi.tofi.lofi @rijnbaart @eendrachtfestival @bowl.band @femmefugazi @walhallazomerfeesten @luckyfonziii @jeangu_macrooy @caprera.openluchttheater @skatecafeamsterdam @hiqpyband @aan_de_waterkant @zwartewaterzw @hetmomenttilburg @undawn_official @de_buze @crystalchanay @paradisoadam @tape.toy @kattegatzwolle @sonicwhip @zwartecross @abelnaturlich @josephine_odhil @vondelpark_openluchttheater @by_lionstorm @yanlaleyan @mooonband @wewantnore @_subfiction @totaalfestival
17 jul. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts ๐Ÿ•บ๐Ÿพ Zo zie je morgen @max_hell, @iamkatiekoss en in intieme setting tijdens Club Pussycat in @podiumvictorie en host @blackbeachband vrijdag een live electronics avond met o.a. @velocitymadegood_ in @cinetolamsterdam ๐Ÿ’ฅ #Popronde #LiveAfterPopronde @kruidkoekband @theaterfestivaldeparade @femmefugazi @marathon.ams @pennyroox @radio_trapani @de_nachtzuster @parkerfansss @hiqpyband @parksessies @thegrandeast @loungefest.nl @blaudzun @thames.band @chefspecialmusic @badpopfestival @racoonband @openluchttheaterhertme @sono.shoeka @neushoornlwd @neushoorncafelwd @nevinmusic @midwest020 @sirocco.music @northseajazz @irisjeanmusic @zoliefmusic @vondelpark_openluchttheater @lizaweald @fuzzy.teeth @lilhillfestival @meetthetambles @detoffeldagen @jesperjespermusic @yoriswartmusic @yaro.mila_ @dijkpopfestival @cavoloneroband @amsterdamsoulful.official @chicachicamusic @hoogtevrees_festival @hoogtevreesfestival @boazmusicofficial @bospop @bigriversfestival @viccens925 @vierdaagsefeesten @roykingband @44nextdoorlivestreamstage @kampeerterrein_stortemelk
10 jul. 2024
popronde UPDATE: INSCHRIJVINGEN GESLOTEN || De inschrijvingen voor dรฉ Amsterdamse bandcompetitie in alle stijlen zijn weer geopend! ๐Ÿ’ฅ O.a. oud-Popronde acts @marathon.ams en @yoriswartmusic wonnen de prijs al eens en vertellen wat deelnemen aan de Amsterdamse Popprijs hen gebracht heeft ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Speel op de vetste podia van Amsterdam zoals Paradiso en de Melkweg, presenteer jezelf voor een nieuw publiek en de muziekindustrie en wie weet ga jij dit najaar wel naar huis met de titel en het prijzenpakket ๐Ÿ‘€ Check de voorwaarden en schrijf je in voor 14 juli via www.grap.net of via de link in bio ๐Ÿ”—
9 jul. 2024
popronde Met trots en blijdschap mogen we melden dat Popronde een positief advies heeft gekregen van de Raad van Cultuur over een plek in de Culturele Basisinfrastructuur 2025-2028 (BIS) ๐Ÿค๐Ÿผ Het advies onderstreept het belang dat Popronde ieder jaar ruimte biedt aan een flinke groep talentvolle acts om vlieguren te maken. De raad waardeert de inzet van Popwaarts om een grote groep muzikanten te faciliteren en hen daarmee te stimuleren in hun ontwikkeling op korte termijn. Swipe en lees meer uit het BIS-advies ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ“ธ: @jessie_kamp
4 jul. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde talenten ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Deze week o.a: @theaterfestivaldeparade strijkt deze week neer in Den Haag, daar zie je @nikointernet (2017) op vrijdag en @eelkemusic (2017) op dinsdag ๐ŸŽญ en voor wie komend weekend op de Groene Heuvels bij @dtrh_festival is: @pomopinternet (2021) speelt zaterdag op de Bossa Nova stage! ๐Ÿ‡ #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde @rondemusic @alkaloid_metal @paard_denhaag @marathon.ams @bumble_b_boy @roodkapje_rotterdam @lizaweald @droomdit @zomerophetplein @themocksofficial @subterraneanstreetsociety @hootchiekoe @blackbeachband @vondelbunker @alexandraaldenn @batavierhuis @pipblom @iguanadeathcult @robbingbanksnl @thames.band @parkerfansss @blackbeachband @knifemassage010 @sonicwhip @grondslag_festival_hoorn @maxpoolmanmusic @veragroningen @sompoptx @vakantiehuisjebrabant @orangeskylineofficial @hiigohiigo @jesperjespermusic @halfwayhairlowfest @melanieryanmusic @foodtruckfestival_hoppaaa @sheymarochdi @vondelpark_openluchttheater @zusterzonnebloem @rfrmst @willemswondereweiland @ivyvoxmusic @poppodiumjailhouse @sirocco.music @iknownoa @nienkeleone @smudgedband @geel.allcaps @veerlefiep @podiumvictorie @metropolisfestival @chicachicamusic @mundialkorvel @voltage_nl @lazysonnieafternoon @vain_louie @willemeen_arnhem @eelkemusic
3 jul. 2024
popronde Hรฉ kabinet, de voorgenomen btw-verhoging op cultuur, sport, media, boeken, evenementen en horeca treft ons allemaal. Wij moeten straks meer betalen voor (school)boeken, de sportclub, festival- concert- en evenemententickets. De krant, de horeca, cultuur, alles wordt duurder. Stop de voorgenomen btw-verhoging, het raakt miljoenen Nederlanders in hun vrije tijd en welzijn. Meer info over deze campagne? Link in bio ๐Ÿค๐Ÿผ #geenhogerebtw #btw #cultuur #sport #media #boeken #evenementen #horeca
3 jul. 2024
popronde POPRONDE PRE-PARTY 2024 AFTERMOVIE ๐Ÿ’ฅ Twee weken geleden waren we op camping @delievelinge met de acts uit de selectie (tag jezelf in de comments!) en de crew voor de allereerste meerdaagse Popronde Pre-Party ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Het waren twee fantastische dagen waarin nieuwe vriendschappen zijn ontstaan, mogelijke samenwerkingen zijn geboren (๐Ÿ‘€) en er veel geleerd is tijdens de masterclasses en workshops ๐Ÿค๐Ÿผ Dank @delievelinge voor de fijne samenwerking en gastvrijheid ๐Ÿ•๏ธ Dank aan alle sprekers voor de wijze lessen en goede tips ๐Ÿค๐Ÿผ @musicrightsontour, @esthermaijer (@bumastemra), @silviabiemans (@senarechten), @penddlum (@v2records), @eefvandervliet (@pollinationmusic), @guil2laume (@l_a_b_m_u_s_i_c / @makewaves.fm), @pienfeith (@friendlyfirenl), @edvardnazijnstudie (@muzink.nl) @imkeloeffen (@poppuntgld), @alma_alizadeh (@foriamking), @instagrrifo (@nmthype), @xmelanieesther & @vincentderaad (@thelivecoaches), @joostdeboo & @max_tiel En dank aan alle aanwezige acts en crew: wat was het mega gezellig met jullie ๐Ÿซถ๐Ÿผ ๐ŸŽถ: NORE - Telescope #Popronde2024 #Popronde #PreParty
2 jul. 2024
popronde Juli staat voor de deur en dat betekent een nieuwe Festival Friday post ๐Ÿ’ฅ Van de heilige weilanden in Lichtenvoorde tot aan het prachtige Ameland, deze maand kun je wederom een hoop (oud) Popronde talent zien op de Nederlandse festivalpodia ๐Ÿ˜ Naar welk festival en welke act kijk jij het meeste uit? ๐Ÿ‘€ #Popronde2024 #Popronde @321astronaut @max_hell @abelnaturlich @danieltomaspianist @droomdit @maartje_cs @babsopdebeat @estherdjd @neverbeentoberlin @pitouou @velocitymadegood_ @alldogsgotoheavenpunx @bumble_b_boy @pocketknifearmy @boypilgrimmusic @primaatband @madnes_festival @wildeburg @kaboutertje_putlucht @bowl.band @bastianbenjamin9 @bumble_b_boy @kayslicemusic @keenanmundane @leahryemusic @thisisloupe @cavoloneroband @maluuumusic @pipblom @leahryemusic @festivalderaa @cocoboloband @hiqpyband @djoekemusic @bandshoom @taxitaxi050 @xa4music @vierdaagsefeesten @valkhoffestival @outahead_ @shaemlessofficial @wearebonymacaroni @theindien @smudgedband @sarahjulia @joeldomingos @de_baron_music @lolasdice @waltzburg @fabianadammers @keenanmundane @einfach_kurt @jeroen_antoine @amel___1313 @babsopdebeat @hetiseenwies @jackandtheweatherman @thehubschrauber @cloudcukkoo @foxlaneband @wearethevices @texoprintband @shamzon_music @foriamking @magictomenyuri @45acidbabies @statepowerhc @ruwhel @bigibluesband @subterraneanstreetsociety @tricklebolt @featherandthewhite @jesperjespermusic @voltage_nl @peerofficial @froknroll @thegrandeast @inge.lamboo @veerlefiep @magneticspacemen @texoprintband @yaro.mila_ @amel___1313 @dawnbrothersmusic @moneyandtheman @sonicwhip @wearelonewolf @primaatband @marchofficial @marathon.ams @seewolfmusic @weitjerock
28 jun. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! โ˜€๏ธ Elke week delen we een greep uit de concertagenda van (oud) Popronde-acts ๐Ÿ’ฅ Met deze week: De releaseshow van de debuut-EP van รฉรฉn van de 3voor12-talents van dit jaar: @rijnbaart ๐Ÿ’™ Een prachtige supportspot voor @hiqpyband (2023) bij de show van triphop-pionier Massive Attack ๐Ÿ˜ฑ En @benjaminfro.music (2017) viert de release van zijn nieuwe EP met support van @fretheband (2023) en @noa.lauryn.music (2021) ๐Ÿฅณ #Popronde #Popronde2024 #LiveAfterPopronde @rijnbaart @roodkapje_rotterdam @hiqpyband @spoorparklive @philinemusic @festivaltweetakt @moneyandtheman @tricklebolt @corneel0320 @zusterzonnebloem @lepeltjelepeltjenl @themidasmusic @paard_denhaag @paardcafe @de_baron_music @babsopdebeat @themdirtydimes @sondeaqui @theaterfestivaldeparade @droomdit @rondemusic @stadsfestivalhilversum @sonicwhip @minirokfestival @bitterzoet @twodotsam @spoorparklivefestival @chicachicamusic @muylike @hiqpyband @lepeltjelepeltjenl @thijsboontjes @simmerdeisofficial @cavoloneroband @themocksofficial @lulboompop @laurasjinmusic @jesperjespermusic @wasven_groendomein @effenaar @musicbyhistorian @johnnyloevsme @hiigohiigo @reuringfestival @mobedickband @gigantapeldoorn @gigant_cafe @chefspecialmusic @lottewalda @parkcitylivefestival @keenanmundane @melkwegamsterdam @melkweghiphop @melkwegelectronic @bluedonnablue @paradisoadam
26 jun. 2024
popronde Een nieuwe woensdag, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de concertagenda van (oud) Popronde-acts ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Met deze week een hoop releaseshows ๐Ÿ‘€ Zo presenteert @degijsjaradijsjaband uit de huidige selectie maar liefst drie dagen opeenvolgend hun nieuwe LP, vieren @anne.wav en @pennyroox (beide 2023) de releases van hun debuut-EPโ€™s en @lizaweald (2021) de release van haar tweede EP ๐Ÿฅณ Welk feestje kom jij meevieren deze week? ๐Ÿคฉ #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde @sirocco.music @eendrachtfestival @thijsboontjes @dansenshoworkestfans @orangeskylineofficial @pagefestival @liquidsuno @nobel_leiden @ysa_bermejo @rotownrotterdam @abelnaturlich @sexyland_world @seewolfmusic @devorstin @jeroen_antoine @willemeen_arnhem @jesperjespermusic @neushoornlwd @thekoalaz @vessel_11 @lorrenmusic @tivolivredenburg @jeangu_macrooy @luxorlive @ivyvoxmusic @windupspaceband @mezz_breda @thames.band @mukpop_festival @pennyroox @dehaze.music @paradoxtilburg @femmefugazi @hengloosefestival @boter.bij.de.vis @spijkerrok @poodleband @pier15skatepark @voltage_nl @arrow_classic_rock @logosamphia @popcentrale @parkerfansss @skatecafeamsterdam @musicbyhistorian @gigantapeldoorn @sonicwhip @millatthepark
19 jun. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agendaโ€™s (oud) Popronde-acts! ๐Ÿ•บ๐Ÿป Deze week zie je o.a. maar liefst 10 (!) oud Popronde deelnemers op het gratis te bezoeken festival @op_de_toffel en viert @32elephants uit de huidige selectie de release van hun debuut EP โ€˜For Friends and Familyโ€™ in de @vondelbunker ๐Ÿ‘€ Welke shows ga jij komende week checken?! ๐Ÿ”ฅ #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde @callitoffnl @snowcoats @hedonzwolle @chefspecialmusic @anfrow @effenaar @rondemusic @hetwondervanwoerden @teddyshitmusic @neushoorncafelwd @greatjoy_bangbang @de_nieuwe_anita @andyandtheantichrist @dustystrayofficial @subterraneanstreetsociety @tricklebolt @leahryemusic @droomdit @yaro.mila_ @cloudcukkoo @thames.band @kaboutertje_putlucht @op_de_toffel @anothernowband @bibelotdordrecht @thevisualband @pitouou @aafkeromeijn @popmonument @mybabymybabymybaby @zonnehuis.amsterdam @femmefugazi @noordkade_veghel @vessel_11 @thekoalaz @merleynnijmegen @shalisavanderlaan @roodesteenhoorn @chicachicamusic @ns16_tilburg @pyro.band @boerderij_zoetermeer @musicbyhistorian @minorcitizenmusic @em2_venue @ysa_bermejo @svenrossmusic @twents_gitaarfestival @hoornsestadsfeesten @spillgold @melkwegamsterdam @boter.bij.de.vis @narcafederkunsten
12 jun. 2024
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ข๐—ข๐—ฅ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โœจ @amorvanrij // @cardiganinnstagram // @future.husband.forever_ // @heath.band // @loremipsummusic // @parkerfansss // @willknoxmusic // @yanlaleyan Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land ๐Ÿ‘€ Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #OOR #OORmagazine @oor.nl
6 jun. 2024
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—›๐˜†๐—ฝ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โœจ @32elephants // @bracesband // @thisisbug // @cardiganinnstagram // @changingtidesband // @halfcabband // @heath.band // @hunk.band // @manasplagueofficial // @mikkiwoodstagram // @outahead_ // @roykingband // @sonicwhip // @statepowerhc // @taxitaxi050 // @wortelband Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land ๐Ÿ‘€ Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #NeverMindTheHype #NMTH
5 jun. 2024
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—™๐˜‚๐—ป๐—ซ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โœจ @ccataleyax_ || @jeanjacquesnl || @navaronecole || @skyfeliz || @tresnavy @thearrangerzband Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land ๐Ÿ‘€ Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #FunX
3 jun. 2024
popronde ๐™‚๐™š๐™š๐™ฃ ๐™๐™ค๐™œ๐™š๐™ง๐™š ๐™—๐™ฉ๐™ฌ! ๐™…๐™š ๐™—๐™š๐™ก๐™–๐™จ๐™ฉ ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™š๐™ก ๐™‰๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ข๐™š๐™š. De voorgenomen btw-verhoging is een extra belasting op jouw cultuur, sport, horeca, boeken en media. Het is een extra belasting op je kostbare vrije tijd, op je nieuwsgierigheid, op het toejuichen van je favoriete voetbalteam, op het boek dat je wilt lezen, op je schilderij aan de muur, op je fanfare in de buurt, op een hotelovernachting in het land, op het tijdschrift in de trein, op de sportschool in de wijk, en op de krant die je op de hoogte houdt van de wereld om je heen. Spreek je uit: www.geenhogerebtw.nl en teken de petitie via de link in bio ๐Ÿ”— #geenhogerebtw
3 jun. 2024
popronde Van Landgraaf tot Terschelling, deze maand kun je wederom een hoop (oud) Popronde-talent zien schitteren op de Nederlandse festivalpodia ๐ŸŽค Verdwalen in de bossen op โ€˜het meest relaxte festival van Nederlandโ€™ Maรฑana Maรฑana of keihard beuken in de moshpits bij Jera On Air, naar welk festival deze maand kijk jij het meeste uit? ๐Ÿ‘€ #Popronde #Popronde2024 @wantijpop @hetiseenwies @dawnbrothersmusic @kayslicemusic @degijsjaradijsjaband @kaboutertje_putlucht @bksfestival @hiqpyband @droomdit @neomi.music @texoprintband @oerolterschelling @bumble_b_boy @cavoloneroband @cocoboloband @kauwmusic @wearekuzko @subterraneanstreetsociety @thegrandeast @smudgedband @321astronaut @boskatofficial @whoelsebutmicha @starfish_band @cocoboloband @jesperjespermusic @de_baron_music @femmefugazi @olafputkerandthescenicsound @zusterzonnebloem @themocksofficial @froknroll @pinkpopfest @johncoffeymusic @wearethevices @chefspecialmusic @concertatsea @theindien @meauhewitt @jeraonair @bongloardnl @anothernowband @foriamking @changingtidesband @tuskynl @blaudzun @dekraaien @fataboommusic
31 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts ๐Ÿชฉ Zo kun je o.a. op vrijdag 1 juni naar de albumreleaseshow van A. Johanson (2022) in @ekko.nl en vieren Hiigo (2022) en HALF CAB (2024) de release van hun nieuwe EPโ€™s in @bennieszwolle en @cinetolamsterdam ๐Ÿ”ฅ Bekijk de complete LIve After Popronde agenda via de link in bio ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde @tuskynl @boskatofficial @merleynnijmegen @taxitaxi050 @nobel_leiden @greatjoy_bangbang @dbs_utrecht @jesperjespermusic @magneticspacemen @paradisoadam @future.husband.forever_ @_ginge____ @muylike @fluor033 @spotmiddelburg @cavoloneroband @proefmeiboz @texoprintband @thames.band @podiumvictorie @doordordrecht @navigateband @gigantapeldoorn @callitoffnl @thecoolquest @musicbyknight @babsopdebeat @m_metropool @meismuziek @storingfestival @orangeskylineofficial @yaro.mila_ @blackbeachband @halloffame013 @wearebonymacaroni @anothernowband @dynamo_ehv @thames.band @maryncharlie_ @capsloccapelle @musicbyhistorian @eenvooreenfestival @heath.band @musicmachinesittard @platenzaakwilm @chefspecialmusic @anfrow @paard_denhaag @cocoboloband @rapanuibeach @thekoalaz @patronaathaerlem @tricklebolt @moneyandtheman @littledevilbar @concertorecordstore @treehook @drunkendolly @callitoffnl @anywavefestival @nevinmusic
29 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chefโ€™Special (2009) in Nijmegen ๐Ÿ”ฅ en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden ๐Ÿฅณ Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! ๐Ÿ‘€ *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! ๐ŸŽค Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagendaโ€™s van (oud) Popronde-acts ๐Ÿซถ๐Ÿผ Sta jij deze week mee te blรจren met @maryncharlie_ โ€˜s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? โ˜€๏ธ Check de complete agenda via de link in bio ๐Ÿ”— @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ•บ๐Ÿป Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) ๐ŸŽถ๐ŸŽง en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases โœจ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagendaโ€™s van oud Popronde-acts ๐ŸŽถ en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie ๐Ÿซถ๐Ÿผ Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 ๐ŸŽถ Dit zijn de laatste 14 namen ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend โœจ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl ๐Ÿ‘€ @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 ๐ŸŽถ We zijn bijnaaaaa compleet! ๐Ÿ˜ฑ Hierna nog รฉรฉn batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan ๐Ÿซถ๐Ÿผ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen