Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 10052021

maandag 10 mei 2021

NEW WEEK - NEW MUSIC

De maandag staat weer voor de deur en dat betekent een gloednieuwe New Music Monday! Vorige week stond de maandag volledig in het teken van de selectie bekendmaking van Popronde 2021 en was er daarom geen New Music Monday. Deze week halen we het dubbel en dwars in. We hebben een ramvolle, moddervette editie voor je klaar staan met releases van de nieuwe selectie én oud-gedienden! Kortom, een maandag om je vingers bij af te likken!

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek van de Popronde selectie en oud-deelnemers? Volg onze New Music Monday Spotify playlist.

 

Leah Rye - Mind Me

We trappen deze bomvolle editie van New Music Monday af met een aantal releases van de nieuwe selectie. Allereerst is het de beurt aan Leah Rye. Afgelopen vrijdag kwam haar nieuwe single Mind Me uit. Een swingende alternative ballad, waarbij de heldere, krachtige stem van Leah goed naar voren komt. De simpele maar doeltreffende beat en melodie zorgen voor een catchy sound die je even lekker laat dromen.

 

 

Max Poolman - A Road Less Travelled (Videoclip)

Max Poolman werd vorige week maandag ook bekend gemaakt als onderdeel van de selectie van Popronde 2021. Hoewel zijn nummer A Road Less Travelled al in 2020 uit kwam, was er vorige week de release van de videoclip. Inmiddels is hij al meer dan 4.000 keer bekeken. Wil jij hem ook bekijken? Dat kan hier

 

A Road Less Travelled is een heerlijk Americana nummer dat je gelijk richting de highways van Amerika brengt. Een ideaal nummer voor tijdens een roadtrip op een zwoele zomeravond. Het nummer is onderdeel van Max’s debuut EP Bucking The Tiger

 

 

Een Kasper - Ga Weg

Een nieuwe single én een bijbehorende videoclip. We worden verwend deze week door Een Kasper. Afgelopen vrijdag kwam zijn nieuwste single Ga Weg uit en daar kwam gelijk een videoclip bij. Ga Weg is de aanloop-release richting de nieuwe EP van hem, die aankomende julie gereleased gaat worden in Patronaat. 

 

Een Kasper werd vorig jaar al benoemd tot OOR talent tijdens Popronde 2020. De videoclip van Ga Weg check je hier

 

 

Son de Aqui - Mamá 

Gisteren was het natuurlijk moederdag, een dag waarbij we al onze lieve moeders extra in het zonnetje hebben gezet. Speciaal voor deze dag kwam Son de Aqui met een eerbetoon voor alle moeders, hun nieuwe single Mamá

 

Speciaal voor de videoclip werden fans uitgenodigd om foto’s van moeders door te sturen, zodat deze gebruikt konden worden in de clip. Helaas moeten we nog even wachten tot de videoclip klaar is, maar dat het een mooi eerbetoon wordt, dat is zeker!

 

 

Micah & Julia - I Know 

We gaan door met een prachtige ballad van Micah & Julia; I Know. Het is de eerste single van de EP die er aan zit te komen. Bijna een jaar hebben ze gewerkt aan de nieuwe EP en I Know is het eerste pareltje dat ze met de wereld delen. 

 

De samenzang van Micah & Julia ontroeren je en als de rest van de EP net zo gepolijst is als I Know dan leveren ze een prachtige verzameling nieuw werk.

 

 

Tres Navy - In The Morning

Van een prachtige ballad, gaan we over naar een Hip-Hop banger. In The Morning is de nieuwe track van Tres Navy. Drie dagen geleden verscheen er al een artikel in het Surinaams Dagblad. Hierin ging het over Tres Navy en de nieuwe single. 

 

Wil je een deel van het artikel lezen? Dat kan op het Instagram kanaal van Tres Navy! Daarnaast hebben ze een prachtige videoclip gemaakt bij de song, deze check je hier!

 

 

Geoff Wyld (2020) - Made Men

Deze week zijn er ook enorm veel releases van de oudgedienden van Popronde. De eerste die we behandelen is de nieuwe single van Geoff Wyld; Made Men. De driekoppige Psychedelic Indie band laat in hun nummers de grillige natuur van het Limburgse landschap weerklinken. 

 

Made Men is een knallende Indie banger. Een groovende melodie en ritme worden gecombineerd met de rauwe vocalen van de zanger. Een nummer waardoor je zin krijgt om met een biertje op het terras te zitten, ondertussen genietend van de klanken van Made Men op de achtergrond.

 

 

Cirrus Minor (2020) - No Room For Healing
We blijven nog even in de psychedelische muziek. Psychedelische Stonnerrockers Cirrus Minor kwamen 30 april met een nieuwe single No Room For Healing. Naast de track kwam er ook een videoclip uit. Samen zijn het de eerste teasers voor het nog te verschijnen debuutalbum. 

 

Voor het album dat er aan zit te komen zijn de heren van Cirrus Minor naar verschillende locaties gegaan om de songs op te nemen. Niet alleen voor het geluid, maar ook om vette beelden te schieten voor de clips. De videoclip van No Room For Healing check je hier!

 

 

Mountain Eye (2020) - Live versie Misery

De Alternative Metalband Mountain Eye komt met een live versie van het nummer Misery. Het origineel stamt uit 2019 van het debuutalbum Roads Uncharted. Dat album is inmiddels al 750.000 keer geluisterd en op Youtube meer dan 200.000 keer bekeken. 

 

Hoewel ze geen nieuwe videoclip hebben geschoten voor de live versie, blijft de oude videoclip fantastisch. Die check je hier!

 

 

Meis (2018) - (EP) Een 

We gaan door met de EP release van Meis. Met de release van de vijfde single Alsof én twee bonustracks is de EP genaamd Een compleet. 5 songs die gaan over onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. De laatste single Alsof is een ode aan haar moeder. 

 

"Zij overleed in 2002, ik was 8 en snapte dat natuurlijk totaal niet. Ik heb lang geworsteld en vast gehangen in de ontkenningsfase. Gehoopt dat het niet echt was, dat ze maar even weg was, en heus wel weer terug zou komen. Nu bijna 20 jaar na dato is er eindelijk voldoende ruimte om iets te maken voor haar en voor die worsteling. Iets ontkennen is veilig, maar zet je ook vast. In ‘Alsof’ hou ik vast aan die veiligheid en blijf ik hopen dat alle regels van dood en leven even niet meer zo zijn. 

Zo is ‘Alsof’ voor haar, voor mij, en voor iedereen die soms even niet alleen wil zijn tijdens dat hele proces rondom verlies."

 

Een prachtige EP van een getalenteerde zangeres. Wie weet wat er in de toekomst nog uit de hoge hoed komt.

 

 

GIAN (2019) - 1 Stap Uit Het Donker

GIAN kwam afgelopen vrijdag met hun nieuwe single 1 Stap Uit Het Donker. De nieuwe single is een echte Hip-Hop/Pop track. GIAN bestaat uit producer, muzikant/vocalist Johnnie Ray en vocalist Eddie Dukan. De twee mannen kwamen in 2018 bij elkaar en schreef op een lentenacht een nummer te schrijven. Dat nummer Hennessy was het startschot voor hun samenwerking.  Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten. 

 

Met 1 Stap Uit Het Donker schotelt GIAN ons een heerlijk stukje Hip-Hop voor. De song heeft ook een videoclip, die check je hier!

 

 

The Resurrection (2019) - In And Out The Haze
De volgende naam op de heerlijk lange lijst aan releases van deze week, is van The Resurrection. De Alternative Electro band kwam vorige week vrijdag met hun nieuwe single In And Out The Haze. De mannen zijn lekker aan de weg aan het timmeren. Afgelopen maand schreven we ook al over ze, toen met het nummer Pedres Baixes. 

 

Nu zien we ze terug met wederom een kneiter van een song. Voor de videoclip van In And Out The Haze werkten ze oa. Samen met Jonathan Sipkema. De videoclip check je hier!

 

 

The Heck (2019) - (Album) Heck Yeah!!
Naast een aantal singles, live versies, EP’s en videoclips hebben we als kers op de taart ook nog twee album releases. De eerste is van Garage/Punk band The Heck. Het album Heck Yeah!! kwam afgelopen vrijdag uit en is alweer het tweede full-length album van de band. 

 

Heck Yeah!! Bestaat uit maar liefst 14 nummers, bijna een half uur aan muziek. Het album was al door vele mensen ge-pre-ordered en niet alleen in Nederland. In Amerika, Australië, Engeland, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Duitsland en België zitten fans van de band. Reden genoeg dus om het nieuwe album te gaan checken!

 

 

Another Now (2019) - Trojan

En dan is het tijd voor verreweg de hardste release van deze New Music Monday én die van de afgelopen weken. We hebben het over Trojan van de Metal/Core band Another Now. Wanneer ik zeg hard, dan bedoel ik ook hard. Snoeiharde metal in de coupletten afgewisseld met een clean refrein. Puur genieten geblazen voor elke metalhead. 

 

Trojan is het ideale nummer om je frustraties van de maandag er compleet uit te beuken met een bescheiden moshpit in de huiskamer. Zorg er wel even voor, dat al het breekbare spul in je woonkamer aan de kant staat, want de tent wordt gegarandeerd gesloopt.

 

 

Maxine (2019) - Heart Shaped Bruises
Nu de woonkamer gesloopt is, gaan we onszelf weer even tot rust brengen. Maxine bracht drie dagen geleden samen met Haris haar nieuwe single Heart Shaped Bruises uit. Een nummer over liefdesverdriet. Een mooi duet waarbij we het verhaal volgen van een stelletje dat er alles aan heeft gedaan om gelukkig te blijven, maar uiteindelijk toch elkaars nummer uit hun telefoon wissen. 

 

Maxine is lekker bezig met releasen. Een aantal weken geleden schreven we al over haar single Pain It Red en nu komt ze dus opnieuw met een lekker catchy nummer.

 

 

Kimberley Mungra (2019) - Feel It
Iemand waar we ook een aantal weken geleden al over schreven, is Kimberley Mungra. Ook zei komt opnieuw met een nieuwe single, genaamd Feel It. Het nummer is een samenwerking met Zinga. Een heerlijke Urban/R&B collaboration. Dit is zo’n nummer dat je over een tijdje wanneer de clubs weer open gaan op repeat gaat horen! 

 

Je kunt nu alvast oefenen op je dansmoves dan steel je straks in de club de show tijdens Feel It.

 

 

Bekir (2019) - Stroom
Deze week zit echt alles erin. Niet alleen verschillende soorten releases (EP, Albums, live tracks etc.) maar ook alle stijlen zijn zo’n beetje vertegenwoordigd. Van Americana tot Punk en van Metal tot R&B. Bekir zorgt voor een heerlijke Nederlandstalige song in de playlist. De singer/songwriter kwam op 6 mei met zijn nieuwe nummer Stroom

 

Een heerlijke klein liedje waardoor je compleet naar de stem van Bekir wordt getrokken. Een prachtig nummer waarbij je even mee wordt genomen naar de hoop dat de mens weer wat dichter tot elkaar komt. ‘Doe de stroom maar even uit, steken we de kaarsjes aan.’

 

 

AAPNOOTMIES (2016) - (Album) Timor En Victoria

We knallen deze New Music Monday uit met de tweede album release van deze week. Het nieuwe album Timor en Victoria van AAPNOOTMIES. Timor en Victoria is een samengesmolten twee luik bestaande uit de EP’s Timor én Victoria. Het album in zijn totaliteit staat voor angst en overwinning. Timor probeert zijn onzekerheden aan de kaak te stellen op zoek naar vrijheid, terwijl Victoria zich in veiligheid bevindt en zich overgeeft aan impulsen. 

 

30 april kwamen er een videoclip en single uit en kwamen beide luiken samen. De videoclip van het nummer Alles Is Ons, één van de nummers op het album, check je hier!

 

 

Wil jij meepraten over de artikelen op Popronde Daily? Dat kan door je comment te delen onder de artikelen. We vinden het tof om van je te horen! 

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen