Spotify

Popronde presents - New Music Monday 12042021

maandag 12 april 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

 

Een nieuwe maandag, een nieuwe week en dus weer tijd voor een nieuwe New Music Monday. Het weer buiten mag dan wisselvallig zijn, bij ons is dat totaal anders. Iedere maandag overwegend zon met een flinke kans op gloednieuwe releases. Iedere week een muzikale storm van de huidige selectie én oud-gedienden.

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek van de Popronde selectie en oud-deelnemers? Volg onze New Music Monday Spotify playlist.

 

DADA - Wim Hof

We trappen deze New Music Monday af met Wim Hof, de nieuwe track van DADA. Een track die gaat over zijn eigen ontwikkeling. Een eeuwig verlangen naar het vinden van rust en het zichzelf een klop op zijn schouders geven als hij het vind. Een nummer dat gaat over leven in het moment én het proberen te vinden van geluk in de kleine momenten. 

 

Of het nou gaat om de Wim Hof (beter bekend als the Iceman) ademhaling of het naar huis rijden na een lange dag in Amsterdam, Daan Rijkers (DADA) toont ons met Wim Hof dat je overal dankbaar voor kunt zijn.

 

 

Hey Team - Late Bloomers

Twee weken geleden hadden we ze ook al in de New Music Monday, maar de Alternative Indie band Hey Team komt deze week alweer met de tweede single, Late Bloomers. Het is de tweede single die live is opgenomen in Poppodium Gigant in Apeldoorn tijdens de Frequenzy Live Sessions. 

 

Houd ze in de gaten, want de derde uit de reeks singles zit er ook alweer aan te komen! Uiteraard zullen we ook aan die track aandacht besteden in de New Music Monday!

 

 

Fokko (Popronde 2018) - Alles Gaat Kapot En Ik Trek Het Niet Meer

Alles Gaat Kapot En Ik Trek Het Niet Meer, dat is de nieuwe single van Fokko. Een track waarvan de titel het al zegt. Mensen vragen hoe het met je gaat en je moet concluderen dat alles kapot aan het gaan is en dat je het eigenlijk niet meer trekt. 

 

Een track die je doet denken aan een liefdesbaby tussen All Star van Smash Mouth en Gives You Hell van The All-American Rejects. Een lekker swingend nummer waardoor je gelijk zin krijgt in de zomer! 

 

 

Tricklebolt (Popronde 2019) - Air Balloon (Live at the Drive-In)

Deze week niet één, maar twee live releases. De tweede release is van Tricklebolt. Hun nummer Air Balloon (Live at the Drive In). Een kneiterharde live versie van een stampende rock song. Veel geronk, scheurende gitaren en beukende drums. Je krijgt spontaan zin om je haren los te gooien en je compleet te verliezen in het moment. 

 

Buiten het feit dat het nummer op Spotify staat, kun je ook de live perfomance als video zien. Dat doe je hier

 

 

Shaemless (Popronde 2019) - Appreciate

Van knallende rock gaan we door naar echte garage punk. De helden van Shaemless brachten afgelopen vrijdag hun nieuwe single Appreciate uit. Het is de eerste single van het opkomende album. Aan dat album hebben ze meer dan een jaar zitten schrijven en schuren. Dat beloofd veel goeds. Appreciate is nog maar een voorproefje! 

 

Appreciate geeft je weer een reden om de haren los te gooien en keihard te gaan headbangen. Een song waar je vanaf het begin tot het eind strak komt te staan van de energie die ze erin stoppen.

 

 

The Resurrection (Popronde 2019) - Pedres Baixes

We sluiten af met de nieuwste track van Alternative Electro band The Resurrection. Hun nieuwste single Pedres Baires kwam afgelopen week uit en is de eerste single van de aankomende EP ‘Breaking The Armour’. De EP zal verschijnen op 9 juli en tot die tijd zullen we nog veel meer singles krijgen als voorproefje. 

 

Houd daarom The Resurrection én New Music Monday in de gaten zodat je niks mist van deze elektronische helden.

 

 

Wil jij meepraten over de artikelen op Popronde Daily? Dat kan door je comment te delen onder de artikelen. We vinden het tof om van je te horen!

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen