Spotify

Lockdown List - Curated by SOME

dinsdag 06 april 2021

De curator van deze week is:

 

SOME

 

Deze week is de curator van de Lockdown List SOME. Ondanks dat ook zij de nodige boekingen zag wegvallen door - je weet wel - Corona, wist ze er toch een productief jaar van te maken. Ze barstte van de creativiteit en tijd, en die heeft ze beiden gebruikt om nieuwe muziek te schrijven. Ze releaste al een aantal singles in samenwerking met artiesten als Ginger (LeftLane) en Cichy (Rotterdam Airlines) en, zo kondigt ze aan, er komt meer aan. Ze is nu nog hard op zoek naar een tof label om al haar nieuwe werk mee te kunnen releasen. Dus labels… pak je kans! Deze getalenteerde artieste is er klaar voor om haar nieuwe muziek met de wereld te delen!

Wil jij op de hoogte blijven van de muzikale ontwikkelingen en creatieve uitspattingen van SOME? Volg haar op Instagram.

Lees hieronder welke nummers SOME heeft uitgekozen als haar favoriete lockdown muziek.

 

 

Fleetwood mac - Dreams

"Dit tijdloze 70's nummer geeft mij een heerlijk "on the road" gevoel. On the road to what makes you happy en dat de eindbestemming het dubbel en dwars allemaal waard maakt."

 

 

Kim Carnes - Bette Davis Eyes

"Ik kan uren naar haar rauwe cigarette kinda stem luisteren. I love it! Voor mij klinkt haar stem zo doorleefd en enorm oprecht. Gecombineerd met de heerlijke classic 80's sound en het verhaal van dit nummer.. You got me!"

 

 

Solomon Burke - Cry To Me

"Als een echte Dirty Dancing fan moest ik dit nummer erbij zetten. Niet alleen vanwege pure nostalgie maar vooral doordat dit nummer zo soulful wordt gezongen door deze legend."

 

 

Childish Gambino - Red bone

"Ik kan hier elke dag naar luisteren! Wauw, zo tijdloos en muzikaal. Als je een old soul hebt zoals ik, then you will definitely LOVE this song. Heel even ga je in die paar minuten weer terug in de tijd."

 

 

Harry styles - Adore you

"Hij blijft mij verbazen pff! Ik kon eigenlijk niet kiezen tussen al die andere nummers van hem, but damn he found his sound. Wat een masterpiece. Het laat je alle mooie dingen in de wereld voelen. Ik klink nu zo zweverig and I don't care. Om dit gevoel uit te breiden luister dan ook naar: Golden en Watermelon Sugar en doe dat vooral wanneer de zon schijnt!"

 

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen