Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 12102020

maandag 12 oktober 2020

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je een bak verse tracks uit de selectie van 2020 voor, en updaten we je over nieuwe tracks van oud-deelnemers. Volg ook de 'Popronde Presents - New Music Monday' - playlist op Spotify!

 

 

 

Melle - All For You

 

Een hoopvol liefdesliedje in de vorm van een softrock piano ballad met een fijn seventies randje. Melle's nieuwste All For You is een heerlijke track om je maandag mee te beginnen, de hoopvolle tekst en het feelgood arrangement trekken je de grauwe dag prima door!

 

 

Jason Waterfalls - Guns x Money

 

Protesten in binnen-en buitenland, een wereldwijde pandemie en bijbehorende maatregelen en de rol van de politiek in dit alles vormen de inspiratie voor Jason Waterfalls' laatste single Guns x Money. Hun meest politieke nummer tot nu toe, dat onderdeel is van de in maart verschenen EP Pillars

 

 

Suzy V - Give it Up (Popronde 2019)

 

Staccato drums en bas, een melancholische trompet en een Italiaans aanvoelende piano. Suzy V (Popronde 2019) neemt je in Give It Up mee naar Sicilië, de streek waar haar familie van moeders kant vandaan komt. Authentiek en nieuw, folk & pop, of, gewoon een heel erg fijn liedje!

Give It Up is de single van haar nieuwste EP Pages Full of Thoughts.

 

 

LAKSHMI - Lullaby (Popronde 2015)

 

Lakshmi zat niet stil tijdens de quarantaineperiode, ze schreef aan een theatervoorstelling genaamd Huidhonger, geinspireerd op het begin van de coronaperiode en de eenzaamheid die daarmee gepaard ging, en werkte aan haar derde studioalbum waarvan Lullaby de eerste single is. Een vette electrobanger met harde Drum'nBass breaks die niet alleen tekstueel maar ook muzikaal het gevoel van vastzitten in een ongezonde relatie verbeeldt.

 

 

 

Nona - Forever Yours (Popronde 2018)

 

Nona was een van de revelaties tijdens haar Poprondejaar, 2018. Na haar eerste zelfgetitelde plaat en een volle festivalzomer zou de zomer van 2020 haar meest succesvolle jaar tot nu toe worden. Dat viel door bekende redenen weg, maar dat bracht Nona wel in de gelegenheid te werken aan nieuw materiaal. Forever Yours is de eerste single van een nog uit te komen album. Met haar warme stemgeluid bezingt ze een liefde die niet meer is, maar altijd een zwak blijft houden. 

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen