Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 14022022

maandag 14 februari 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Het kan je niet ontgaan zijn het is Valentijnsdag! En dat betekent een dag vol met rozen, chocolade en vooral vol met liefde. Een dag om jouw geliefde, ouders, vrienden en dierbaren extra in het zonnetje te zetten. Wij trakteerden eerder vandaag al op een speciale Lovelist en Popronde 2021 artiesten YVES en Bahghi deelden ook nog een extra liefde op onze socials. Het trakteren houdt daar niet op want ook in deze New Music Monday delen we weer heel veel lekkere nieuwe nummers!!. Popronde wenst iedereen een fijne Valentijnsdag toe!  

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Kalaallit nunaat - Popronde 2021 - Free Money

In mei brengt de band Kalaallit Nunaat hun nieuwe EP Texoprint uit. De EP is vernoemd naar het textielfabriek waar de vader van de gitarist van de band vroeger werkte. Op de EP gaat het over geld, werk en de stress van het leven in 2020. De eerste single van dit EP is Free Money een no-nonsense uitkerings-anthem, zoals ze het zelf mooi verwoorden. Met het nummer laat de Rotterdamse band er geen gras over groeien en maken ze echt een statement met Get it for free.

 

 

Loupe - Popronde 2021 - Too Soon

Too Soon gaat over een liefde die je moet loslaten, omdat je diep van binnen weet dat het nooit gaat werken tussen jullie twee. Julia, de zangeres van loupe, schreef Too Soon na een break-up met haar geliefde. In het nummer vertelt ze over de spijt die zij ervaarde kort na de break up. Waarbij zij zich afvroeg of ze niet te snel had gehandeld. Alhoewel de timing nooit goed is volgens Julia. Het nummer komt op het juiste moment want net voor Valentijnsdag zullen er genoeg mensen zijn die zich net zo voelen en dan is het mee(schreeuwen) en zingen van dit nummer een pleister op een wond. 

 

 

 

Lvzy- Popronde 2019 - What’s the Problem?

What’s the problem? is één van de singles van het aankomende EP Balance is Key. LVZY heeft zich voor dit nummer laten inspireren door de opkomende drill sounds. Hij stond al een tijdje te popelen om zijn eigen saus toe te voegen aan deze opkomende stijl. Voor dit nummer is hij een samenwerking aangegaan met Beat Fabrique en samen hebben ze zeker iets tofs neergezet wat ons benieuwd maakt naar wat de EP nog meer gaat brengen!

 

 

Raderkraft - Popronde 2019- Insect Paranoia (Raderkraft Remix)

Deze remix is het eerste voorproefje van de EP Furniture die dit jaar uitkomt. Het is een samenwerking tussen Steffan Hofland (frontman van Dyatlov) en Willem Stinissen (Raderkraft). De EP wordt een combinatie tussen de garage-punk invloeden van Steffan en de electro minimal synths van Willem. Ze gooien hier overigens ook wat ‘psychedelische robotic horror’ door om het nóg een stukje interessanter te maken. Naast dat het nummer een flinke dosis energie opwekt om de pandemie van je af te dansen, gaat het over de ‘vicieuze cirkel van verslaving en afkicken.’ Het idee dat afkicken kan leiden tot paranoïde gevoelens, die vervolgens weer verdoofd moeten worden met drugs of alcohol, sluit aan bij de grimmige tonen van het nummer. Het ironische is dat dit nummer smaakt naar meer. Hopelijk dus snel een vervolg. 

 

 

 

Shaemless - Popronde 2019 - Album: SUUZ

Als je zin hebt in 40 minuten aan heerlijk gitaargeweld is deze plaat iets voor jou. Na een ijzersterke opening met White Statue dendert Shaemless door naar het nummer Appreciate, dusver het meest populaire nummer van het album: hierna worden we samen weer even gegrond door het hypnotiserende WDR-5. Echter zijn de jongens dan nog verre van uitgeraast, wat betekent dat ze in de laatste vier nummers nog even flink losgaan. Zo’n energieke plaat was niet alleen wat wij nodig hadden, maar de band zelf ook. De lockdown voelde aan als een ongewenste pauze, met negatieve gevolgen op de bandleden en hun omgeving. Het doel van dit nummer was om de luisteraars alvast wakker te schudden voor wat komen gaat: ‘nachten waarin je verloren raakt in een massa zwetende mensen.’ Eerder tijdens de lockdown voelden de bandleden deze energie nog in hun omgeving, maar die leek langzaam te verdwijnen. Dit concept sluit goed aan bij waar muziek voor hen eigenlijk voor dient, namelijk het ontsnappen aan het dagelijkse leven. Ze kunnen dan ook niet wachten om weer voor een zwetende massa te spelen. Mocht jij nou niet kunnen wachten om ze live te zien dan kun je je via hun website inschrijven voor een bezoekje aan de TwinSound Studio, waar je een intieme show kan bijwonen. Misschien niet voor die zwetende massa, maar wel om voor even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. 

 

 

 

 

Subterranean Street Society- Popronde 2018 - Album: Saudade

Het nieuwe album van het indie folk trio Subterranean Street Society genaamd Saudade is de opvolger van het succesvolle Twelve Steps album. Afgelopen zaterdag 12 februari presenteerden zij het album in een uitverkochte Melkweg. Waar het vorige album ging over alcoholisme, wat was geïnspireerd door de strijd van de vader van de Deense frontman Louis Puggaard-Müller tegen deze verslaving, gaat dit album over de turbulente periode van Louis’ liefdesleven. Nadat zijn relatie uit ging en hij couch-surfend Amsterdam rondtrok, in twijfel of hij terug zou gaan naar Denemarken, zette hij de band op nummer 1 en besloot hij daarom toch in Nederland te blijven.Vervolgens kwam er weer een nieuwe liefde in beeld (helaas door omstandigheden liep die relatie ook op de klippen). In een poging om zijn geliefde terug te winnen schreef hij het nummer It’s Me Babe en reisde hij vervolgens met zijn gitaar naar Portugal. Daar raakte hij geïnspireerd door de nationale volksmuziek, wat we terughoren in het tweede deel van Saudade, gemixt met invloeden uit muziek van van Nick Cave, Bon Iver, Sufjan Stevens en Fink.

 

 

 

 

Thaïti - Popronde 2018 - Santa Fe

De Nijmeegse band Thaïti deed in 2018 mee aan Popronde en in 2019 brachten zij hun eerste mini- LP uit genaamd Toucan Bay. Nadat het een tijdje stil was rondom de band, brachten zij in december 2021 hun single Disco Kahuna uit. De short film Koortsdroom is een inspiratie geweest voor de band voor het maken van Santa Fe. In de film speelt zich een scenario af van een spaghetti-western, vol schaduwfiguren, massa's mensen, een pandemie en woestijnstormen. Locatie: Santa Fe, de hoofdstad van de Amerikaanse staat New Mexico. Het nummer dat na deze film in een hete studio tot stand is gekomen, is uiteindelijk de soundtrack geworden van deze droomachtige B-film.

 

 

Mr Weazley - Popronde 2018 - Pull Up

Pull Up het nieuwe nummer van Mr Weazley kwam naar eigen zeggen voort uit een toffe studio sessie die hij had met de producer Dutchflower. In deze sessie wilde Mr Weazley zijn energieke hiphop kant meer belichten en daarmee een nieuwe sound ten gehore brengen. Mr Weazley vertelde ons dat hij het nummer eigenlijk al eerder wilde uitbrengen, maar door de lockdown en daarmee ook het sluiten van de evenementenbranche liet dat nog even op zich wachten. Het nummer representeert voor Mr Weazley een nieuw begin, een nieuwe start een nieuwe "Pull Up" en dat komt op dit moment perfect, nu er weer perspectief is op live optredens en het opengaan van de branche.

 

 

Gianski - Popronde 2018 - Ik Moet Het Weten

Gianni Arifi, beter bekend als de Amsterdamse singer-songwriter en producer Gianski, laat zich inspireren door verschillende muziekstijlen zoals het levenslied, neo-soul R&B en pop. Met zijn grote inlevingsvermogen schrijft hij mooie teksten die herkenbaar zijn voor zijn luisteraars. Het nieuwe nummer Ik Moet Het Weten is hier wederom een mooi voorbeeld van. Met de tekst “Je naam staat honderd keer in mijn schrift ben blind voor alle verleiding heb een oogje op jou en die gaat er nooit meer vanaf zie je ook wat ik zie?” Neemt Gianski ons mee in dit mooie liefdesverhaal. 

 

 

Massi - Popronde 2017 - Ik Moet Door

2022 staat voor Massi in het teken van voornemens. Hij gaat zichzelf verbeteren en beter letten op voeding, beweging en een goede nachtrust. En hij heeft als doel om goede muziek te blijven maken. De tweede single van zijn project ‘Het Is Maar Een Droom’, die later dit jaar uitkomt, gaat over ‘‘door blijven gaan, wat er ook gebeurt om je heen.’ Het nummer voelt als een aanmoediging, niet alleen voor ons, maar ook voor Massi zelf. Alsof hij zichzelf wilt herinneren aan de realiteit waarin hij leeft als muzikant: hij is bezig met zijn droom en daar moet hij elke dag weer voor knokken. De pandemie heeft Massi laten realiseren dat, wat er ook gebeurt, hij met zichzelf gelukkig moet zijn. Hij beseft hoe moeilijk dit soms is in een maatschappij die verwacht dat er elke dag gepresteerd wordt. En waarin het voelt alsof er weinig tijd is om even stil te staan en op adem te komen. Dus pak net als wij even een momentje om stil te staan met Ik Moet Door van Massi.

 

 

Feiertag - Popronde 2017 - I Need U

Wie ook net een tweede single van een aankomend project heeft uitgebracht is Feiertag! De drummer/producer uit Utrecht brengt later dit jaar zijn LP Drive uit. Na zijn debuut album Time To Recover, waarop Joris Feiertag met meerdere vocalisten samenwerkte, ligt het nieuwe werk dichter bij de roots van Joris. Het veelvuldige gebruik van synths in combinatie met ‘off-beat’ melodieën geven het werk een UK-garage klank en gevoel. Dit is dan ook geen verrassing voor de fans van Feiertag die altijd al een passie heeft gehad voor experimenteren met elektronische muziek. I Need U doet ons verlangen naar late clubavonden met dreunende muziek, iets waar wij na dit nummer nog meer naar uitkijken.  

 

 

Eelke - Popronde 2017 - EP: Tomorrow Same Time

Singer/Songwriter Eelke Ankersmit bracht afgelopen week de prachtige EP Tomorrow Same Time uit. De EP bouwt op van een rustig akoestisch kampvuurliedje naar het ritmische en vollere Flower Souls, waarin we drummer Mischa Porte horen (o.a. Douwe Bob, Luwten, Pitou). Na dit energieke hoogtepunt van het album sluit Eelke af met Lullaby #2. De opbouw sluit goed aan bij de titel van de EP: Tomorrow Same Time. Omdat het voelt alsof we meeleven met de hoogtepunten van een intieme avond. Een avond die begint bij een kampvuur en eindigt met het in slaap vallen onder de sterren, met het idee dat het morgen weer zo’n dag kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen