Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 14022022

maandag 14 februari 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Het kan je niet ontgaan zijn het is Valentijnsdag! En dat betekent een dag vol met rozen, chocolade en vooral vol met liefde. Een dag om jouw geliefde, ouders, vrienden en dierbaren extra in het zonnetje te zetten. Wij trakteerden eerder vandaag al op een speciale Lovelist en Popronde 2021 artiesten YVES en Bahghi deelden ook nog een extra liefde op onze socials. Het trakteren houdt daar niet op want ook in deze New Music Monday delen we weer heel veel lekkere nieuwe nummers!!. Popronde wenst iedereen een fijne Valentijnsdag toe!  

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Kalaallit nunaat - Popronde 2021 - Free Money

In mei brengt de band Kalaallit Nunaat hun nieuwe EP Texoprint uit. De EP is vernoemd naar het textielfabriek waar de vader van de gitarist van de band vroeger werkte. Op de EP gaat het over geld, werk en de stress van het leven in 2020. De eerste single van dit EP is Free Money een no-nonsense uitkerings-anthem, zoals ze het zelf mooi verwoorden. Met het nummer laat de Rotterdamse band er geen gras over groeien en maken ze echt een statement met Get it for free.

 

 

Loupe - Popronde 2021 - Too Soon

Too Soon gaat over een liefde die je moet loslaten, omdat je diep van binnen weet dat het nooit gaat werken tussen jullie twee. Julia, de zangeres van loupe, schreef Too Soon na een break-up met haar geliefde. In het nummer vertelt ze over de spijt die zij ervaarde kort na de break up. Waarbij zij zich afvroeg of ze niet te snel had gehandeld. Alhoewel de timing nooit goed is volgens Julia. Het nummer komt op het juiste moment want net voor Valentijnsdag zullen er genoeg mensen zijn die zich net zo voelen en dan is het mee(schreeuwen) en zingen van dit nummer een pleister op een wond. 

 

 

 

Lvzy- Popronde 2019 - What’s the Problem?

What’s the problem? is één van de singles van het aankomende EP Balance is Key. LVZY heeft zich voor dit nummer laten inspireren door de opkomende drill sounds. Hij stond al een tijdje te popelen om zijn eigen saus toe te voegen aan deze opkomende stijl. Voor dit nummer is hij een samenwerking aangegaan met Beat Fabrique en samen hebben ze zeker iets tofs neergezet wat ons benieuwd maakt naar wat de EP nog meer gaat brengen!

 

 

Raderkraft - Popronde 2019- Insect Paranoia (Raderkraft Remix)

Deze remix is het eerste voorproefje van de EP Furniture die dit jaar uitkomt. Het is een samenwerking tussen Steffan Hofland (frontman van Dyatlov) en Willem Stinissen (Raderkraft). De EP wordt een combinatie tussen de garage-punk invloeden van Steffan en de electro minimal synths van Willem. Ze gooien hier overigens ook wat ‘psychedelische robotic horror’ door om het nóg een stukje interessanter te maken. Naast dat het nummer een flinke dosis energie opwekt om de pandemie van je af te dansen, gaat het over de ‘vicieuze cirkel van verslaving en afkicken.’ Het idee dat afkicken kan leiden tot paranoïde gevoelens, die vervolgens weer verdoofd moeten worden met drugs of alcohol, sluit aan bij de grimmige tonen van het nummer. Het ironische is dat dit nummer smaakt naar meer. Hopelijk dus snel een vervolg. 

 

 

 

Shaemless - Popronde 2019 - Album: SUUZ

Als je zin hebt in 40 minuten aan heerlijk gitaargeweld is deze plaat iets voor jou. Na een ijzersterke opening met White Statue dendert Shaemless door naar het nummer Appreciate, dusver het meest populaire nummer van het album: hierna worden we samen weer even gegrond door het hypnotiserende WDR-5. Echter zijn de jongens dan nog verre van uitgeraast, wat betekent dat ze in de laatste vier nummers nog even flink losgaan. Zo’n energieke plaat was niet alleen wat wij nodig hadden, maar de band zelf ook. De lockdown voelde aan als een ongewenste pauze, met negatieve gevolgen op de bandleden en hun omgeving. Het doel van dit nummer was om de luisteraars alvast wakker te schudden voor wat komen gaat: ‘nachten waarin je verloren raakt in een massa zwetende mensen.’ Eerder tijdens de lockdown voelden de bandleden deze energie nog in hun omgeving, maar die leek langzaam te verdwijnen. Dit concept sluit goed aan bij waar muziek voor hen eigenlijk voor dient, namelijk het ontsnappen aan het dagelijkse leven. Ze kunnen dan ook niet wachten om weer voor een zwetende massa te spelen. Mocht jij nou niet kunnen wachten om ze live te zien dan kun je je via hun website inschrijven voor een bezoekje aan de TwinSound Studio, waar je een intieme show kan bijwonen. Misschien niet voor die zwetende massa, maar wel om voor even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. 

 

 

 

 

Subterranean Street Society- Popronde 2018 - Album: Saudade

Het nieuwe album van het indie folk trio Subterranean Street Society genaamd Saudade is de opvolger van het succesvolle Twelve Steps album. Afgelopen zaterdag 12 februari presenteerden zij het album in een uitverkochte Melkweg. Waar het vorige album ging over alcoholisme, wat was geïnspireerd door de strijd van de vader van de Deense frontman Louis Puggaard-Müller tegen deze verslaving, gaat dit album over de turbulente periode van Louis’ liefdesleven. Nadat zijn relatie uit ging en hij couch-surfend Amsterdam rondtrok, in twijfel of hij terug zou gaan naar Denemarken, zette hij de band op nummer 1 en besloot hij daarom toch in Nederland te blijven.Vervolgens kwam er weer een nieuwe liefde in beeld (helaas door omstandigheden liep die relatie ook op de klippen). In een poging om zijn geliefde terug te winnen schreef hij het nummer It’s Me Babe en reisde hij vervolgens met zijn gitaar naar Portugal. Daar raakte hij geïnspireerd door de nationale volksmuziek, wat we terughoren in het tweede deel van Saudade, gemixt met invloeden uit muziek van van Nick Cave, Bon Iver, Sufjan Stevens en Fink.

 

 

 

 

Thaïti - Popronde 2018 - Santa Fe

De Nijmeegse band Thaïti deed in 2018 mee aan Popronde en in 2019 brachten zij hun eerste mini- LP uit genaamd Toucan Bay. Nadat het een tijdje stil was rondom de band, brachten zij in december 2021 hun single Disco Kahuna uit. De short film Koortsdroom is een inspiratie geweest voor de band voor het maken van Santa Fe. In de film speelt zich een scenario af van een spaghetti-western, vol schaduwfiguren, massa's mensen, een pandemie en woestijnstormen. Locatie: Santa Fe, de hoofdstad van de Amerikaanse staat New Mexico. Het nummer dat na deze film in een hete studio tot stand is gekomen, is uiteindelijk de soundtrack geworden van deze droomachtige B-film.

 

 

Mr Weazley - Popronde 2018 - Pull Up

Pull Up het nieuwe nummer van Mr Weazley kwam naar eigen zeggen voort uit een toffe studio sessie die hij had met de producer Dutchflower. In deze sessie wilde Mr Weazley zijn energieke hiphop kant meer belichten en daarmee een nieuwe sound ten gehore brengen. Mr Weazley vertelde ons dat hij het nummer eigenlijk al eerder wilde uitbrengen, maar door de lockdown en daarmee ook het sluiten van de evenementenbranche liet dat nog even op zich wachten. Het nummer representeert voor Mr Weazley een nieuw begin, een nieuwe start een nieuwe "Pull Up" en dat komt op dit moment perfect, nu er weer perspectief is op live optredens en het opengaan van de branche.

 

 

Gianski - Popronde 2018 - Ik Moet Het Weten

Gianni Arifi, beter bekend als de Amsterdamse singer-songwriter en producer Gianski, laat zich inspireren door verschillende muziekstijlen zoals het levenslied, neo-soul R&B en pop. Met zijn grote inlevingsvermogen schrijft hij mooie teksten die herkenbaar zijn voor zijn luisteraars. Het nieuwe nummer Ik Moet Het Weten is hier wederom een mooi voorbeeld van. Met de tekst “Je naam staat honderd keer in mijn schrift ben blind voor alle verleiding heb een oogje op jou en die gaat er nooit meer vanaf zie je ook wat ik zie?” Neemt Gianski ons mee in dit mooie liefdesverhaal. 

 

 

Massi - Popronde 2017 - Ik Moet Door

2022 staat voor Massi in het teken van voornemens. Hij gaat zichzelf verbeteren en beter letten op voeding, beweging en een goede nachtrust. En hij heeft als doel om goede muziek te blijven maken. De tweede single van zijn project ‘Het Is Maar Een Droom’, die later dit jaar uitkomt, gaat over ‘‘door blijven gaan, wat er ook gebeurt om je heen.’ Het nummer voelt als een aanmoediging, niet alleen voor ons, maar ook voor Massi zelf. Alsof hij zichzelf wilt herinneren aan de realiteit waarin hij leeft als muzikant: hij is bezig met zijn droom en daar moet hij elke dag weer voor knokken. De pandemie heeft Massi laten realiseren dat, wat er ook gebeurt, hij met zichzelf gelukkig moet zijn. Hij beseft hoe moeilijk dit soms is in een maatschappij die verwacht dat er elke dag gepresteerd wordt. En waarin het voelt alsof er weinig tijd is om even stil te staan en op adem te komen. Dus pak net als wij even een momentje om stil te staan met Ik Moet Door van Massi.

 

 

Feiertag - Popronde 2017 - I Need U

Wie ook net een tweede single van een aankomend project heeft uitgebracht is Feiertag! De drummer/producer uit Utrecht brengt later dit jaar zijn LP Drive uit. Na zijn debuut album Time To Recover, waarop Joris Feiertag met meerdere vocalisten samenwerkte, ligt het nieuwe werk dichter bij de roots van Joris. Het veelvuldige gebruik van synths in combinatie met ‘off-beat’ melodieën geven het werk een UK-garage klank en gevoel. Dit is dan ook geen verrassing voor de fans van Feiertag die altijd al een passie heeft gehad voor experimenteren met elektronische muziek. I Need U doet ons verlangen naar late clubavonden met dreunende muziek, iets waar wij na dit nummer nog meer naar uitkijken.  

 

 

Eelke - Popronde 2017 - EP: Tomorrow Same Time

Singer/Songwriter Eelke Ankersmit bracht afgelopen week de prachtige EP Tomorrow Same Time uit. De EP bouwt op van een rustig akoestisch kampvuurliedje naar het ritmische en vollere Flower Souls, waarin we drummer Mischa Porte horen (o.a. Douwe Bob, Luwten, Pitou). Na dit energieke hoogtepunt van het album sluit Eelke af met Lullaby #2. De opbouw sluit goed aan bij de titel van de EP: Tomorrow Same Time. Omdat het voelt alsof we meeleven met de hoogtepunten van een intieme avond. Een avond die begint bij een kampvuur en eindigt met het in slaap vallen onder de sterren, met het idee dat het morgen weer zo’n dag kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen