Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 23052022

maandag 23 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

In een week waarop we misschien ineens weer een hoop binnen moeten zitten, in verband met regen en onweer, is het altijd een goed idee om een flinke dosis aan nieuwe muziek klaar te zetten. Daarmee gaan wij je helpen! Zo hebben we deze week vier releases van acts uit de huidige selectie, twee kneiter energieke albums (waarmee de vergelijking ook ophoudt trouwens) en een hoop verse singles. Geniet van de lijst, je week en tot de volgende!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

néomí - Popronde 2022 - not good enough

Wij willen je graag introduceren aan een Surinaams/Nederlandse folk-pop singer-songwriter die dit jaar aan Popronde meedoet; néomí. Haar muziek is betoverend, dromerig en verhalend en doet denken aan acts als Ben Howard, Bon Iver, The Staves, Phoebe Bridgers & Sharon van Etten. 

 

De muziekcarrière van néomí begon op jonge leeftijd na het zien en horen van ‘Old Pine’ van Ben Howard. Dit ontwaakte een interesse in haar waardoor ze gitaar is leren spelen. Naast talent hebt je soms ook een beetje geluk nodig, weet néomí nu als geen ander. Door een administratieve fout kreeg ze de kans om auditie te doen bij PACT Amsterdam, terwijl ze daar te jong voor was. Ze werd aangenomen op basis van haar ‘ruwe talent en potentie.’

 

Maar ook néomí heeft wel eens tegenslagen. Door de pandemie mistte ze de kans om haar eerste singles op te nemen met producer Edd Hartwell (Tom Walker, Birdy, Tom Odell) en haar eerste shows in het buitenland te spelen. De rustige tijd die daarna volgde benutte ze gelukkig effectief door veel nieuwe liedjes te schrijven. 

 

Een van die liedjes is not good enough, een ingetogen serenade aan iedereen die zich soms hopeloos en niet goed genoeg voelt. Door haar kwetsbaarheid en de pure en oprechte emoties die hoorbaar zijn in haar stem hoopt ze de luisteraar een hart onder de riem te steken. 

 

Kan je nou niet wachten om néomí live te zien? Ze is tot 3 juni als support act met Celine Cairo op tour en vergezelt daarna HAEVN van 19 tot en met 26 juni. Haar EP komt op 24 juni uit. 

 

 

Katie Koss - Popronde 2018/2022 - girl u did good

De Groningse muzikant, die van origine uit Oekraïne komt, maakt een frisse crossover van soul, jazz en (indie)pop. Ze haalt inspiratie uit Lianne La Havas, Arlo Parks en Leon Bridges en het is dus ook niet gek dat ze een moderne soulvolle sound heeft die voor het grotere publiek toegankelijk is. 

 

Hoewel Katie Koss (Katja Poltavets) in 2018 al meedeed aan Popronde was er nog geen debuutsingle. Nou, die is hier! Het nummer gaat over het verlangen naar erkenning en waardering. Geïnspireerd door een ongezonde liefdesrelatie, zingt Katie een opsomming van opmerkingen die ze had willen horen van haar partner. De realisatie dat haar zelfbeeld bepaald werd door een ander en dat ze gemanipuleerd werd, deed haar beseffen dat ze het heft in eigen handen moest nemen. Nu gaat ze haar eigen weg en geeft ze zichzelf de nodige complimenten als ze iets goeds heeft gedaan. 

 

In juli komt haar tweede single uit en aan het einde van het jaar verschijnt er een EP waarop we meer van haar ‘zwoele en vurige jazz pop’ gaan horen. 

 

 

Boaz - Popronde 2022 - Sweet Sweet Honey

De Franekerse Boaz Roelevink ontdekte door zijn muzikale opvoeding al snel zijn liefde voor country, blues en soul. Hij begon toen hij dertien was met gitaarspelen zodat hij zichzelf kon begeleiden bij het zingen. In 2020 bereikte hij de finale van We Want More, een talentenshow op SBS6, en wist toen dat hij zich nog meer op muziek wilde focussen. Met hulp van muzikanten Maurice van Hoek en Mercy John zag Boaz ook zijn schrijfvaardigheden flink groeien. Het resultaat is ‘Keep It Simple’, een album vol met blues en rootsmuziek met teksten over zijn leven en ervaringen. Zo gaat Sweet Sweet Honey over de kracht die een onzekerheid kan zijn. Het maakt iemand bijzonder en het is een karaktereigenschap waarmee je je onderscheidt van anderen. Naast levenslessen deelt Boaz ook veel eigen ervaringen, bijvoorbeeld over familie en liefde. 

 

Op 9 september komt ‘Keep it Simple’ uit, waarvan Sweet Sweet Honey de tweede single is.

 

 

De Toegift - Popronde 2022 - De woonwijk

De leden van De Toegift kunnen niet wachten om te spelen op Popronde! Tot het zover is blijven ze muziek uitbrengen, waaronder een EP met daarop De woonwijk. Over de single zeggen ze: 

 

“De woonwijk manifesteert zich als blijmoedige noot in het dromerige land van De Toegift. Toch begon dit liedje als een uiting van angst, met nostalgie als uitvlucht. In een tijd waar pandemieën, rellen, en een avondklok overheersen zag Tom (Gudde) zijn paniek voor alles in het leven toenemen.”

 

Het nummer bevat dus een mooi contrast tussen een hele concrete woonwijk en een meer abstracte angst en onzekerheid die Tom tijdens de pandemie ervaarde. Gelukkig laten ze ons niet met die gevoelens achter, maar sluiten ze het nummer hoopvol af. Verwacht van deze act zowel confrontaties met de (soms pijnlijke) werkelijkheid, als mooie verwachtingen voor wat komen gaat.

 

 

  

Abel - Popronde 2021 - Nooit Genoeg

We zijn razende benieuwd naar het debuutalbum van Abel want de laatste single voor die uitkomt is puur genieten. Voor het album ‘Lege Zaal’ heeft Abel een aantal gastartiesten gestrikt, waarvan Ray Fuego (SMIB) de eerste is. Toch is het niet alsof Abel afhankelijk is van zo’n feature om een goede track af te leveren, want ook zonder Ray was het raak geweest. Het zwoele, soulvolle en zomerse nummer is door Abel zelf geproduceerd, met assistentie van Joël, die ook als feature op het album gaat verschijnen. 

 

Over een groovy beat zingt Abel over het belang van risico’s nemen. Hij beschrijft de moeilijkheid van zo’n ‘sprong in het diepe’, maar ook het gevoel dat achterblijft wanneer je die sprong niet maakt. Het is een persoonlijke tekst waarin Abel vertelt dat hij zichzelf soms niet aankan. Hij legt druk op zichzelf om steeds wél die stappen te maken, want “als ik het niet doe, gebeurt er sowieso niks.” De schrijfstijl, de instrumentale keuzes en de ambitie die Abel laat zien beloven veel goeds voor de rest van het album. We kijken uit naar meer!

 

 

Lionstorm - Popronde 2020 - Album: Kannibalisme & Masturbatie

LIONSTORM is de eerste Nederlandse queer rapformatie. Het duo, bestaande uit Vuige Muis en Skerrie Sterrie, maakt ‘confronterende rauwe club anthems’ geïnspireerd door artiesten als Death Grips, Lil Darkie, Ho99o9, Dorian Electra en Tommy Cash. Het nieuwe album, met daarop MEROL, Zwart Licht, Abel en QF, is nog rauwer dan we al gewend waren. Ook is het album uniek omdat ze zich meer naar binnen zijn gaan richten, in tegenstelling tot eerder werk waarop ze juist reageerden op het beeld dat de buitenwereld van ze had. 

 

De vraag die centraal stond bij het schrijven van het album is; ‘wat vind ik nog moeilijk om te verteren aan mezelf en verstop ik het liefst?’ Met die moeilijke en soms pijnlijke vraag ging het duo aan de slag, met een grimmig, ironisch en humoristisch album als eindresultaat. Inclusief vulgaire en duistere teksten zoals we die van LIONSTORM gewend zijn.

 

 

Bongloard - Popronde 2019 - Album: People Overreacting To My Behaviour

Bij de release van hun vorige single beschreven we al hoe de corona-pandemie het leven van de leden van Bongloard compleet liet instorten. Dit album is het bewijs van al die frustratie en opgekropte energie die toen is ontstaan. Het gaat over “hard op je bek gaan” en moeten omgaan met de confrontaties en gevolgen van je eigen gedrag, maar ook het omgaan met het gedrag van anderen. Het past in de groei die de muzikanten hebben meegemaakt: eerst was het motto ‘lang leve de lol’, maar nu schrijven ze teksten met een serieuze boodschap. Ouder en serieuzer worden heeft de band er overigens niet van weerhouden om ‘g-kracht genererende punksongs’ te leveren. Dat is maar goed ook, want keer op keer bewijzen ze dat te kunnen als geen ander. 

 

Het proces van opnemen heeft twee jaar geduurd en het eindproduct mag er wezen. Volgens de band is de rol van producer Simon Akkermans niet te onderschatten, want hij wist ‘de liedjes precies op het snijvlak tussen pop en ‘slecht-gaan-in-een-schuur’’ te brengen.

 

 

Maxine - Popronde 2019 - Voor Altijd

MAXINE heeft de kunst van hits schrijven en daarmee een groot publiek bereiken onder de knie. Ze schreef bijvoorbeeld voor artiesten als Roxeanne Hazes en Maan en brengt keer op keer nummers uit die herkenbaar klinken, maar niet vervelen. De laatste tijd is de focus op het schrijven voor anderen echter gedraaid en schrijft ze nu voor zichzelf, want zingen is eigenlijk haar grote passie. We hebben in een eerdere New Music Monday al verteld dat MAXINE in Stockholm is gaan studeren en daar ontdekte dat Max Martin en Zara Larson fan van haar zijn. Als zulke grote namen in de popmuziek daar zo over denken dan doe je iets goed! Ook haar nieuwe single is ongetwijfeld goed gevallen bij Max en Zara want wederom klinkt het internationaal, catchy, poppy en herkenbaar. Voor Altijd bevat zware synthesizers die het nummer groots opzetten. Met details die hinten naar hyperpop laat MAXINE zien feilloos mee te kunnen met de huidige ontwikkelingen in de popmuziek. Dus, voor gepolijste, moderne en enorm catchy pop hits weet je vanaf nu waar je moet zijn: MAXINE.

 

 

Massi - Popronde 2017 - Laat Je Maar Vallen

Voordat Massi halverwege dit jaar zijn nieuwe EP ‘Het Is Maar Een Droom’ uitbrengt, verwent hij ons nogmaals met een heerlijke single. De Indie/Pop zanger/rapper omschrijft zichzelf als “een blauwe lucht met hier en daar een wolkje”. Massi stond niet altijd zo zelfverzekerd en positief in het leven, maar leerde accepteren dat jezelf zijn goed genoeg is. 

 

Massi weet zich te onderscheiden van velen in de hiphop-scene door live met band te spelen. Hij werkt veel met andere muzikanten en instrumentalisten en dat is zeker ook goed te horen op zijn muziek. Massi blijft zijn stijl ook constant ontwikkelen en in het dromerige indiepop nummer Laat Je Maar Vallen is eigenlijk ook weinig hiphop te herkennen. Toch mag je bij Massi altijd wel wat hiphop invloeden verwachten en hij zegt dan ook dat zijn muziek hiphop is ‘gemaakt door instrumentalisten, met teksten die raken, prikkelen en inspireren’. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen