Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 23052022

maandag 23 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

In een week waarop we misschien ineens weer een hoop binnen moeten zitten, in verband met regen en onweer, is het altijd een goed idee om een flinke dosis aan nieuwe muziek klaar te zetten. Daarmee gaan wij je helpen! Zo hebben we deze week vier releases van acts uit de huidige selectie, twee kneiter energieke albums (waarmee de vergelijking ook ophoudt trouwens) en een hoop verse singles. Geniet van de lijst, je week en tot de volgende!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

néomí - Popronde 2022 - not good enough

Wij willen je graag introduceren aan een Surinaams/Nederlandse folk-pop singer-songwriter die dit jaar aan Popronde meedoet; néomí. Haar muziek is betoverend, dromerig en verhalend en doet denken aan acts als Ben Howard, Bon Iver, The Staves, Phoebe Bridgers & Sharon van Etten. 

 

De muziekcarrière van néomí begon op jonge leeftijd na het zien en horen van ‘Old Pine’ van Ben Howard. Dit ontwaakte een interesse in haar waardoor ze gitaar is leren spelen. Naast talent hebt je soms ook een beetje geluk nodig, weet néomí nu als geen ander. Door een administratieve fout kreeg ze de kans om auditie te doen bij PACT Amsterdam, terwijl ze daar te jong voor was. Ze werd aangenomen op basis van haar ‘ruwe talent en potentie.’

 

Maar ook néomí heeft wel eens tegenslagen. Door de pandemie mistte ze de kans om haar eerste singles op te nemen met producer Edd Hartwell (Tom Walker, Birdy, Tom Odell) en haar eerste shows in het buitenland te spelen. De rustige tijd die daarna volgde benutte ze gelukkig effectief door veel nieuwe liedjes te schrijven. 

 

Een van die liedjes is not good enough, een ingetogen serenade aan iedereen die zich soms hopeloos en niet goed genoeg voelt. Door haar kwetsbaarheid en de pure en oprechte emoties die hoorbaar zijn in haar stem hoopt ze de luisteraar een hart onder de riem te steken. 

 

Kan je nou niet wachten om néomí live te zien? Ze is tot 3 juni als support act met Celine Cairo op tour en vergezelt daarna HAEVN van 19 tot en met 26 juni. Haar EP komt op 24 juni uit. 

 

 

Katie Koss - Popronde 2018/2022 - girl u did good

De Groningse muzikant, die van origine uit Oekraïne komt, maakt een frisse crossover van soul, jazz en (indie)pop. Ze haalt inspiratie uit Lianne La Havas, Arlo Parks en Leon Bridges en het is dus ook niet gek dat ze een moderne soulvolle sound heeft die voor het grotere publiek toegankelijk is. 

 

Hoewel Katie Koss (Katja Poltavets) in 2018 al meedeed aan Popronde was er nog geen debuutsingle. Nou, die is hier! Het nummer gaat over het verlangen naar erkenning en waardering. Geïnspireerd door een ongezonde liefdesrelatie, zingt Katie een opsomming van opmerkingen die ze had willen horen van haar partner. De realisatie dat haar zelfbeeld bepaald werd door een ander en dat ze gemanipuleerd werd, deed haar beseffen dat ze het heft in eigen handen moest nemen. Nu gaat ze haar eigen weg en geeft ze zichzelf de nodige complimenten als ze iets goeds heeft gedaan. 

 

In juli komt haar tweede single uit en aan het einde van het jaar verschijnt er een EP waarop we meer van haar ‘zwoele en vurige jazz pop’ gaan horen. 

 

 

Boaz - Popronde 2022 - Sweet Sweet Honey

De Franekerse Boaz Roelevink ontdekte door zijn muzikale opvoeding al snel zijn liefde voor country, blues en soul. Hij begon toen hij dertien was met gitaarspelen zodat hij zichzelf kon begeleiden bij het zingen. In 2020 bereikte hij de finale van We Want More, een talentenshow op SBS6, en wist toen dat hij zich nog meer op muziek wilde focussen. Met hulp van muzikanten Maurice van Hoek en Mercy John zag Boaz ook zijn schrijfvaardigheden flink groeien. Het resultaat is ‘Keep It Simple’, een album vol met blues en rootsmuziek met teksten over zijn leven en ervaringen. Zo gaat Sweet Sweet Honey over de kracht die een onzekerheid kan zijn. Het maakt iemand bijzonder en het is een karaktereigenschap waarmee je je onderscheidt van anderen. Naast levenslessen deelt Boaz ook veel eigen ervaringen, bijvoorbeeld over familie en liefde. 

 

Op 9 september komt ‘Keep it Simple’ uit, waarvan Sweet Sweet Honey de tweede single is.

 

 

De Toegift - Popronde 2022 - De woonwijk

De leden van De Toegift kunnen niet wachten om te spelen op Popronde! Tot het zover is blijven ze muziek uitbrengen, waaronder een EP met daarop De woonwijk. Over de single zeggen ze: 

 

“De woonwijk manifesteert zich als blijmoedige noot in het dromerige land van De Toegift. Toch begon dit liedje als een uiting van angst, met nostalgie als uitvlucht. In een tijd waar pandemieën, rellen, en een avondklok overheersen zag Tom (Gudde) zijn paniek voor alles in het leven toenemen.”

 

Het nummer bevat dus een mooi contrast tussen een hele concrete woonwijk en een meer abstracte angst en onzekerheid die Tom tijdens de pandemie ervaarde. Gelukkig laten ze ons niet met die gevoelens achter, maar sluiten ze het nummer hoopvol af. Verwacht van deze act zowel confrontaties met de (soms pijnlijke) werkelijkheid, als mooie verwachtingen voor wat komen gaat.

 

 

  

Abel - Popronde 2021 - Nooit Genoeg

We zijn razende benieuwd naar het debuutalbum van Abel want de laatste single voor die uitkomt is puur genieten. Voor het album ‘Lege Zaal’ heeft Abel een aantal gastartiesten gestrikt, waarvan Ray Fuego (SMIB) de eerste is. Toch is het niet alsof Abel afhankelijk is van zo’n feature om een goede track af te leveren, want ook zonder Ray was het raak geweest. Het zwoele, soulvolle en zomerse nummer is door Abel zelf geproduceerd, met assistentie van Joël, die ook als feature op het album gaat verschijnen. 

 

Over een groovy beat zingt Abel over het belang van risico’s nemen. Hij beschrijft de moeilijkheid van zo’n ‘sprong in het diepe’, maar ook het gevoel dat achterblijft wanneer je die sprong niet maakt. Het is een persoonlijke tekst waarin Abel vertelt dat hij zichzelf soms niet aankan. Hij legt druk op zichzelf om steeds wél die stappen te maken, want “als ik het niet doe, gebeurt er sowieso niks.” De schrijfstijl, de instrumentale keuzes en de ambitie die Abel laat zien beloven veel goeds voor de rest van het album. We kijken uit naar meer!

 

 

Lionstorm - Popronde 2020 - Album: Kannibalisme & Masturbatie

LIONSTORM is de eerste Nederlandse queer rapformatie. Het duo, bestaande uit Vuige Muis en Skerrie Sterrie, maakt ‘confronterende rauwe club anthems’ geïnspireerd door artiesten als Death Grips, Lil Darkie, Ho99o9, Dorian Electra en Tommy Cash. Het nieuwe album, met daarop MEROL, Zwart Licht, Abel en QF, is nog rauwer dan we al gewend waren. Ook is het album uniek omdat ze zich meer naar binnen zijn gaan richten, in tegenstelling tot eerder werk waarop ze juist reageerden op het beeld dat de buitenwereld van ze had. 

 

De vraag die centraal stond bij het schrijven van het album is; ‘wat vind ik nog moeilijk om te verteren aan mezelf en verstop ik het liefst?’ Met die moeilijke en soms pijnlijke vraag ging het duo aan de slag, met een grimmig, ironisch en humoristisch album als eindresultaat. Inclusief vulgaire en duistere teksten zoals we die van LIONSTORM gewend zijn.

 

 

Bongloard - Popronde 2019 - Album: People Overreacting To My Behaviour

Bij de release van hun vorige single beschreven we al hoe de corona-pandemie het leven van de leden van Bongloard compleet liet instorten. Dit album is het bewijs van al die frustratie en opgekropte energie die toen is ontstaan. Het gaat over “hard op je bek gaan” en moeten omgaan met de confrontaties en gevolgen van je eigen gedrag, maar ook het omgaan met het gedrag van anderen. Het past in de groei die de muzikanten hebben meegemaakt: eerst was het motto ‘lang leve de lol’, maar nu schrijven ze teksten met een serieuze boodschap. Ouder en serieuzer worden heeft de band er overigens niet van weerhouden om ‘g-kracht genererende punksongs’ te leveren. Dat is maar goed ook, want keer op keer bewijzen ze dat te kunnen als geen ander. 

 

Het proces van opnemen heeft twee jaar geduurd en het eindproduct mag er wezen. Volgens de band is de rol van producer Simon Akkermans niet te onderschatten, want hij wist ‘de liedjes precies op het snijvlak tussen pop en ‘slecht-gaan-in-een-schuur’’ te brengen.

 

 

Maxine - Popronde 2019 - Voor Altijd

MAXINE heeft de kunst van hits schrijven en daarmee een groot publiek bereiken onder de knie. Ze schreef bijvoorbeeld voor artiesten als Roxeanne Hazes en Maan en brengt keer op keer nummers uit die herkenbaar klinken, maar niet vervelen. De laatste tijd is de focus op het schrijven voor anderen echter gedraaid en schrijft ze nu voor zichzelf, want zingen is eigenlijk haar grote passie. We hebben in een eerdere New Music Monday al verteld dat MAXINE in Stockholm is gaan studeren en daar ontdekte dat Max Martin en Zara Larson fan van haar zijn. Als zulke grote namen in de popmuziek daar zo over denken dan doe je iets goed! Ook haar nieuwe single is ongetwijfeld goed gevallen bij Max en Zara want wederom klinkt het internationaal, catchy, poppy en herkenbaar. Voor Altijd bevat zware synthesizers die het nummer groots opzetten. Met details die hinten naar hyperpop laat MAXINE zien feilloos mee te kunnen met de huidige ontwikkelingen in de popmuziek. Dus, voor gepolijste, moderne en enorm catchy pop hits weet je vanaf nu waar je moet zijn: MAXINE.

 

 

Massi - Popronde 2017 - Laat Je Maar Vallen

Voordat Massi halverwege dit jaar zijn nieuwe EP ‘Het Is Maar Een Droom’ uitbrengt, verwent hij ons nogmaals met een heerlijke single. De Indie/Pop zanger/rapper omschrijft zichzelf als “een blauwe lucht met hier en daar een wolkje”. Massi stond niet altijd zo zelfverzekerd en positief in het leven, maar leerde accepteren dat jezelf zijn goed genoeg is. 

 

Massi weet zich te onderscheiden van velen in de hiphop-scene door live met band te spelen. Hij werkt veel met andere muzikanten en instrumentalisten en dat is zeker ook goed te horen op zijn muziek. Massi blijft zijn stijl ook constant ontwikkelen en in het dromerige indiepop nummer Laat Je Maar Vallen is eigenlijk ook weinig hiphop te herkennen. Toch mag je bij Massi altijd wel wat hiphop invloeden verwachten en hij zegt dan ook dat zijn muziek hiphop is ‘gemaakt door instrumentalisten, met teksten die raken, prikkelen en inspireren’. 

 

Instagram

popronde πŸ”₯ Heb je gehoord van @ysa_bermejo ? πŸ’ƒπŸ½ Ze treedt vanavond, 1 Oktober, op in de Sterzaal van het Stadhuis van Gouda om 19.45 uur. Ysa Bermejo (Rotterdam) is een Spaanse zangeres, songwriter en multi-instrumentalist met een persoonlijke benadering van Hip Hop, Elektronische en Latin muziek. Met haar krachtige stem en in samenwerking met producer en gitarist @okkiomusic , verzorgen ze een energieke performance die het publiek zeker aan het dansen krijgt. Ysa is gekozen als de β€˜Talent Artiest’ door radiostation @funxfm πŸ’ͺ🏽 πŸ‘‰πŸ½ Check out her upcoming dates! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ @popronde_gouda @poprondegroningen @poprondedenbosch @poprondeheerlen @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedenhaag @okkiomusic @ysa_bermejo @funxfm
1 okt. 2023
popronde Leuke gezellige reel van @kaboutertje_putlucht
29 sep. 2023
popronde Time flies when you’re having fun πŸ‘€ we’re almost one month in! Swipe for a selection of what week 4 has in store for us πŸ‘€ Head over to the website (link in bio) to prepare for an amazing weekend at: ✨ @_popronde_wageningen_ ✨ @popronde_eindhoven ✨ @poprondealmere ✨ @popronde_gouda πŸ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
27 sep. 2023
popronde Met zoveel toffe acts die meetouren met Popronde is de keuze reuze! En dat maakt je route uitstippelen soms best een opgave. Herkenbaar? Gelukkig touren er heel veel artiesten met ons mee die graag hΓΊn Popronde tips met je delen. Vandaag komt Pelle 'to the rescue'πŸ¦Έβ€β™‚οΈ van @321astronaut Wie je volgens hem echt in je route moet opnemen: @toverberg_ 🎢 die dit weekend in alle (!) Popronde steden speelt. #popronde
26 sep. 2023
popronde What a weekend!πŸ’₯ Weekend #3 is a wrap! Big shoutout to @poprondedelft ✨️ @poprondeleeuwarden ✨️ @poprondeamersfoort ✨️ and @poprondewoerden All the locations, artists, and of course to everybody who came out to support, discover, dance and sing alongπŸ•ΊπŸŽΆ So far so good! 🎢 @thames_music Next up: @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda
25 sep. 2023
popronde Wow @poprondewoerden dat was TE GEK!! ❀️‍πŸ”₯ Thanks dat jullie met zoveel waren, aandachtig luisterden en zΓ³ enthousiast waren! En jullie verklappen het geheim niet he? 🀭 Swipe voor ALLE showdates op een rijtje :)! Shoutout naar m'n fanastische live band en geluidsman πŸ’₯ En @bistro_lokaal jullie wisten er een geweldig feest van te maken met ons! <3 Bedankt voor deze topdag :) Xx @inge.lamboo #popronde #popronde2023 #poprondewoerden #ingelamboo
24 sep. 2023
popronde Dankjewel dat wij vandaag de instagram van Popronde over mochten nemen!! Hoop dat jullie het leuk vonden, volg ons op @neverbeentoberlin als je het gezellig vond ❀ Volgende keer bij ons!
24 sep. 2023
popronde Yo yo yo! Mijn naam is MICHA (@whoelsebutmicha) en ik ben een singer-songwriter uit Zwolle. Vanavond neem ik het popronde insta account over voor @poprondeleeuwarden! Ik speel zelf om 22:00 uur in @kantelaarcafe. Kom je niet uit Leeuwarden? Geen stress, je kunt me ook checken in andere steden. Hopelijk tot dan! xxx MICHA (Song : β€œDo Me Like You Do” by MICHA) πŸ“Έ: @thomas.bartelds English : Yo yo yo! My name is MICHA (@whoelsebutmicha) and I’m a singer-songwriter from the Netherlands. Tonight, I’ll be taking over the popronde insta account for @poprondeleeuwarden! I’ll be performing at @kantelaarcafe at 10:00 PM. Not from Leeuwarden? No worries, you can also catch me in other cities. Hope to see you there! xxx MICHA (Song : β€œDo Me Like You Do” by MICHA)
22 sep. 2023
popronde Come catch these butterflies before they fly out! πŸ¦‹ πŸ‘‰ Swipe for some snippets of this weekend’s program πŸ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your β€˜must-sees’ and join the Popronde this weekend: ✨ @poprondedelft ✨ @poprondeleeuwarden ✨ @poprondeamersfoort ✨ @poprondewoerden πŸ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde π—”π—³π˜π—²π—Ώπ—³π˜‚π—»πŸŽ¬ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterden✨ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovieπŸ•Ί Welke act heeft jou omver geblazen?πŸ’―πŸ‘€ πŸŽ₯: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer πŸ“Έ: @jessie_kamp 🎢: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van π˜Ώπ™š π™π™‘π™žπ™šπ™§π™šπ™›π™‘π™ͺπ™žπ™©π™šπ™§ naar π˜Ώπ™š π™†π™–π™©π™šπ™§ afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?πŸ‘€β€οΈβ€πŸ”₯ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bijπŸ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?🀩 πŸ“Έ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? πŸ‘€πŸ’™ We zijn pas net begonnen! ✨ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! 🀝
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?βœ¨οΈπŸ•Ί This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekendπŸŽΆπŸ•Ί Swipe to see a selection of the artists that will be playingπŸ‘€ πŸ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables πŸ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's gooooπŸš€πŸ€©
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?βœ¨οΈπŸ•Ί This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekendπŸŽΆπŸ•Ί Swipe to see a selection of the artists that will be playingπŸ‘€ πŸ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables πŸ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's gooooπŸš€πŸ€©
13 sep. 2023
popronde Nimma❀️‍πŸ”₯ Afgelopen zaterdag trok er pas Γ©cht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Dit was @poprondenijmegen πŸ“ΈMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto'sπŸ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!βœ¨οΈπŸ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? πŸ‘€πŸŽΆπŸ•Ί Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!πŸ’― We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) 🎢 @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!✨️Trek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!πŸŽΆπŸ•Ί De avond is begonnen! Heel veel plezier!✨️ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn losπŸš€πŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde 🎢@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde πŸ‘β“οΈπŸ‘β“οΈπŸ‘β“οΈ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creΓ«ren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?πŸ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je OkΓ©?'πŸ‘β“οΈ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...πŸ₯ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdi✨️ @danielthomaspianist ✨️ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! 🀩 πŸ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we 𝟐𝟏𝟎 π›π¨π¦πžπ§ dichterbij een heus 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐬! 🌿🌳🌴 Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest ✨️ @festivalsforest ✨️ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinenπŸ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest 🎢@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde π™Šπ™₯ π™₯𝙖𝙙 π™’π™šπ™© π™™π™š π™π™žπ™’π™šπ™¨π™¦π™ͺπ™–π™§π™š 𝙖π™₯π™₯ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! 🎢 @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023
popronde π—‘π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲, π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² π˜„π—²π—―π˜€π—Άπ˜π—²!✨️ www.popronde.nl (link in bio) is vernieuwd! Webdevelopers Zoso en ontwerper Studio Bas Koopmans πŸ‘‰@basterandthefunkybunch hebben de site een grondige make over gegeven met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Zo vind je natuurlijk alle informatie over de optredens in de steden, download je makkelijk de Timesquare app (@tmsqr.app) en luister je de Spotify playlist vanaf de homepage. Op de stadspagina's vind je een helder overzicht van de programma's, Γ©n zie je in één oogopslag welke locaties rolstoeltoegankelijk zijn en/of een rolstoeltoegankelijk toilet hebben. In de archieven kun je tot 2010 terugvinden waar bijvoorbeeld @ChefSpecialmusic, @Rondemusic, @TheCosmicCarnaval en @Zanillya speelden tijdens hun deelname. En via de medewerkerspagina vind je de coΓΆrdinatoren die ervoor zorgen dat Popronde jaarlijks plaatsvindt. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe site, wat vinden jullie ervan?🀩 🎢 @jeroen_antoine (popronde 2023) #popronde
5 sep. 2023
popronde βœ¨οΈπŸš™Lift nodig?πŸš™βœ¨οΈ We werken dit jaar samen met Slinger, een applicatie die het mogelijk maakt om een stoel in je auto aan te bieden of om juist mee te liften. Op die manier kun je benzinekosten delen, kun je misschien toch wΓ©l tot de afterparty blijven en samen rijden is natuurlijk veel leuker! Op de stedenpagina's op de website is te zien of er ritten aangeboden worden via de button 'beschikbare ritten' en kun je kiezen voor 'ritten aanbieden' of 'meerijden'. In de video laten we zien hoe het werktπŸ‘† #popronde #slinger #popronde2023
5 sep. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen