Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 23052022

maandag 23 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

In een week waarop we misschien ineens weer een hoop binnen moeten zitten, in verband met regen en onweer, is het altijd een goed idee om een flinke dosis aan nieuwe muziek klaar te zetten. Daarmee gaan wij je helpen! Zo hebben we deze week vier releases van acts uit de huidige selectie, twee kneiter energieke albums (waarmee de vergelijking ook ophoudt trouwens) en een hoop verse singles. Geniet van de lijst, je week en tot de volgende!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

néomí - Popronde 2022 - not good enough

Wij willen je graag introduceren aan een Surinaams/Nederlandse folk-pop singer-songwriter die dit jaar aan Popronde meedoet; néomí. Haar muziek is betoverend, dromerig en verhalend en doet denken aan acts als Ben Howard, Bon Iver, The Staves, Phoebe Bridgers & Sharon van Etten. 

 

De muziekcarrière van néomí begon op jonge leeftijd na het zien en horen van ‘Old Pine’ van Ben Howard. Dit ontwaakte een interesse in haar waardoor ze gitaar is leren spelen. Naast talent hebt je soms ook een beetje geluk nodig, weet néomí nu als geen ander. Door een administratieve fout kreeg ze de kans om auditie te doen bij PACT Amsterdam, terwijl ze daar te jong voor was. Ze werd aangenomen op basis van haar ‘ruwe talent en potentie.’

 

Maar ook néomí heeft wel eens tegenslagen. Door de pandemie mistte ze de kans om haar eerste singles op te nemen met producer Edd Hartwell (Tom Walker, Birdy, Tom Odell) en haar eerste shows in het buitenland te spelen. De rustige tijd die daarna volgde benutte ze gelukkig effectief door veel nieuwe liedjes te schrijven. 

 

Een van die liedjes is not good enough, een ingetogen serenade aan iedereen die zich soms hopeloos en niet goed genoeg voelt. Door haar kwetsbaarheid en de pure en oprechte emoties die hoorbaar zijn in haar stem hoopt ze de luisteraar een hart onder de riem te steken. 

 

Kan je nou niet wachten om néomí live te zien? Ze is tot 3 juni als support act met Celine Cairo op tour en vergezelt daarna HAEVN van 19 tot en met 26 juni. Haar EP komt op 24 juni uit. 

 

 

Katie Koss - Popronde 2018/2022 - girl u did good

De Groningse muzikant, die van origine uit Oekraïne komt, maakt een frisse crossover van soul, jazz en (indie)pop. Ze haalt inspiratie uit Lianne La Havas, Arlo Parks en Leon Bridges en het is dus ook niet gek dat ze een moderne soulvolle sound heeft die voor het grotere publiek toegankelijk is. 

 

Hoewel Katie Koss (Katja Poltavets) in 2018 al meedeed aan Popronde was er nog geen debuutsingle. Nou, die is hier! Het nummer gaat over het verlangen naar erkenning en waardering. Geïnspireerd door een ongezonde liefdesrelatie, zingt Katie een opsomming van opmerkingen die ze had willen horen van haar partner. De realisatie dat haar zelfbeeld bepaald werd door een ander en dat ze gemanipuleerd werd, deed haar beseffen dat ze het heft in eigen handen moest nemen. Nu gaat ze haar eigen weg en geeft ze zichzelf de nodige complimenten als ze iets goeds heeft gedaan. 

 

In juli komt haar tweede single uit en aan het einde van het jaar verschijnt er een EP waarop we meer van haar ‘zwoele en vurige jazz pop’ gaan horen. 

 

 

Boaz - Popronde 2022 - Sweet Sweet Honey

De Franekerse Boaz Roelevink ontdekte door zijn muzikale opvoeding al snel zijn liefde voor country, blues en soul. Hij begon toen hij dertien was met gitaarspelen zodat hij zichzelf kon begeleiden bij het zingen. In 2020 bereikte hij de finale van We Want More, een talentenshow op SBS6, en wist toen dat hij zich nog meer op muziek wilde focussen. Met hulp van muzikanten Maurice van Hoek en Mercy John zag Boaz ook zijn schrijfvaardigheden flink groeien. Het resultaat is ‘Keep It Simple’, een album vol met blues en rootsmuziek met teksten over zijn leven en ervaringen. Zo gaat Sweet Sweet Honey over de kracht die een onzekerheid kan zijn. Het maakt iemand bijzonder en het is een karaktereigenschap waarmee je je onderscheidt van anderen. Naast levenslessen deelt Boaz ook veel eigen ervaringen, bijvoorbeeld over familie en liefde. 

 

Op 9 september komt ‘Keep it Simple’ uit, waarvan Sweet Sweet Honey de tweede single is.

 

 

De Toegift - Popronde 2022 - De woonwijk

De leden van De Toegift kunnen niet wachten om te spelen op Popronde! Tot het zover is blijven ze muziek uitbrengen, waaronder een EP met daarop De woonwijk. Over de single zeggen ze: 

 

“De woonwijk manifesteert zich als blijmoedige noot in het dromerige land van De Toegift. Toch begon dit liedje als een uiting van angst, met nostalgie als uitvlucht. In een tijd waar pandemieën, rellen, en een avondklok overheersen zag Tom (Gudde) zijn paniek voor alles in het leven toenemen.”

 

Het nummer bevat dus een mooi contrast tussen een hele concrete woonwijk en een meer abstracte angst en onzekerheid die Tom tijdens de pandemie ervaarde. Gelukkig laten ze ons niet met die gevoelens achter, maar sluiten ze het nummer hoopvol af. Verwacht van deze act zowel confrontaties met de (soms pijnlijke) werkelijkheid, als mooie verwachtingen voor wat komen gaat.

 

 

  

Abel - Popronde 2021 - Nooit Genoeg

We zijn razende benieuwd naar het debuutalbum van Abel want de laatste single voor die uitkomt is puur genieten. Voor het album ‘Lege Zaal’ heeft Abel een aantal gastartiesten gestrikt, waarvan Ray Fuego (SMIB) de eerste is. Toch is het niet alsof Abel afhankelijk is van zo’n feature om een goede track af te leveren, want ook zonder Ray was het raak geweest. Het zwoele, soulvolle en zomerse nummer is door Abel zelf geproduceerd, met assistentie van Joël, die ook als feature op het album gaat verschijnen. 

 

Over een groovy beat zingt Abel over het belang van risico’s nemen. Hij beschrijft de moeilijkheid van zo’n ‘sprong in het diepe’, maar ook het gevoel dat achterblijft wanneer je die sprong niet maakt. Het is een persoonlijke tekst waarin Abel vertelt dat hij zichzelf soms niet aankan. Hij legt druk op zichzelf om steeds wél die stappen te maken, want “als ik het niet doe, gebeurt er sowieso niks.” De schrijfstijl, de instrumentale keuzes en de ambitie die Abel laat zien beloven veel goeds voor de rest van het album. We kijken uit naar meer!

 

 

Lionstorm - Popronde 2020 - Album: Kannibalisme & Masturbatie

LIONSTORM is de eerste Nederlandse queer rapformatie. Het duo, bestaande uit Vuige Muis en Skerrie Sterrie, maakt ‘confronterende rauwe club anthems’ geïnspireerd door artiesten als Death Grips, Lil Darkie, Ho99o9, Dorian Electra en Tommy Cash. Het nieuwe album, met daarop MEROL, Zwart Licht, Abel en QF, is nog rauwer dan we al gewend waren. Ook is het album uniek omdat ze zich meer naar binnen zijn gaan richten, in tegenstelling tot eerder werk waarop ze juist reageerden op het beeld dat de buitenwereld van ze had. 

 

De vraag die centraal stond bij het schrijven van het album is; ‘wat vind ik nog moeilijk om te verteren aan mezelf en verstop ik het liefst?’ Met die moeilijke en soms pijnlijke vraag ging het duo aan de slag, met een grimmig, ironisch en humoristisch album als eindresultaat. Inclusief vulgaire en duistere teksten zoals we die van LIONSTORM gewend zijn.

 

 

Bongloard - Popronde 2019 - Album: People Overreacting To My Behaviour

Bij de release van hun vorige single beschreven we al hoe de corona-pandemie het leven van de leden van Bongloard compleet liet instorten. Dit album is het bewijs van al die frustratie en opgekropte energie die toen is ontstaan. Het gaat over “hard op je bek gaan” en moeten omgaan met de confrontaties en gevolgen van je eigen gedrag, maar ook het omgaan met het gedrag van anderen. Het past in de groei die de muzikanten hebben meegemaakt: eerst was het motto ‘lang leve de lol’, maar nu schrijven ze teksten met een serieuze boodschap. Ouder en serieuzer worden heeft de band er overigens niet van weerhouden om ‘g-kracht genererende punksongs’ te leveren. Dat is maar goed ook, want keer op keer bewijzen ze dat te kunnen als geen ander. 

 

Het proces van opnemen heeft twee jaar geduurd en het eindproduct mag er wezen. Volgens de band is de rol van producer Simon Akkermans niet te onderschatten, want hij wist ‘de liedjes precies op het snijvlak tussen pop en ‘slecht-gaan-in-een-schuur’’ te brengen.

 

 

Maxine - Popronde 2019 - Voor Altijd

MAXINE heeft de kunst van hits schrijven en daarmee een groot publiek bereiken onder de knie. Ze schreef bijvoorbeeld voor artiesten als Roxeanne Hazes en Maan en brengt keer op keer nummers uit die herkenbaar klinken, maar niet vervelen. De laatste tijd is de focus op het schrijven voor anderen echter gedraaid en schrijft ze nu voor zichzelf, want zingen is eigenlijk haar grote passie. We hebben in een eerdere New Music Monday al verteld dat MAXINE in Stockholm is gaan studeren en daar ontdekte dat Max Martin en Zara Larson fan van haar zijn. Als zulke grote namen in de popmuziek daar zo over denken dan doe je iets goed! Ook haar nieuwe single is ongetwijfeld goed gevallen bij Max en Zara want wederom klinkt het internationaal, catchy, poppy en herkenbaar. Voor Altijd bevat zware synthesizers die het nummer groots opzetten. Met details die hinten naar hyperpop laat MAXINE zien feilloos mee te kunnen met de huidige ontwikkelingen in de popmuziek. Dus, voor gepolijste, moderne en enorm catchy pop hits weet je vanaf nu waar je moet zijn: MAXINE.

 

 

Massi - Popronde 2017 - Laat Je Maar Vallen

Voordat Massi halverwege dit jaar zijn nieuwe EP ‘Het Is Maar Een Droom’ uitbrengt, verwent hij ons nogmaals met een heerlijke single. De Indie/Pop zanger/rapper omschrijft zichzelf als “een blauwe lucht met hier en daar een wolkje”. Massi stond niet altijd zo zelfverzekerd en positief in het leven, maar leerde accepteren dat jezelf zijn goed genoeg is. 

 

Massi weet zich te onderscheiden van velen in de hiphop-scene door live met band te spelen. Hij werkt veel met andere muzikanten en instrumentalisten en dat is zeker ook goed te horen op zijn muziek. Massi blijft zijn stijl ook constant ontwikkelen en in het dromerige indiepop nummer Laat Je Maar Vallen is eigenlijk ook weinig hiphop te herkennen. Toch mag je bij Massi altijd wel wat hiphop invloeden verwachten en hij zegt dan ook dat zijn muziek hiphop is ‘gemaakt door instrumentalisten, met teksten die raken, prikkelen en inspireren’. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen