Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 23052022

maandag 23 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

In een week waarop we misschien ineens weer een hoop binnen moeten zitten, in verband met regen en onweer, is het altijd een goed idee om een flinke dosis aan nieuwe muziek klaar te zetten. Daarmee gaan wij je helpen! Zo hebben we deze week vier releases van acts uit de huidige selectie, twee kneiter energieke albums (waarmee de vergelijking ook ophoudt trouwens) en een hoop verse singles. Geniet van de lijst, je week en tot de volgende!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

néomí - Popronde 2022 - not good enough

Wij willen je graag introduceren aan een Surinaams/Nederlandse folk-pop singer-songwriter die dit jaar aan Popronde meedoet; néomí. Haar muziek is betoverend, dromerig en verhalend en doet denken aan acts als Ben Howard, Bon Iver, The Staves, Phoebe Bridgers & Sharon van Etten. 

 

De muziekcarrière van néomí begon op jonge leeftijd na het zien en horen van ‘Old Pine’ van Ben Howard. Dit ontwaakte een interesse in haar waardoor ze gitaar is leren spelen. Naast talent hebt je soms ook een beetje geluk nodig, weet néomí nu als geen ander. Door een administratieve fout kreeg ze de kans om auditie te doen bij PACT Amsterdam, terwijl ze daar te jong voor was. Ze werd aangenomen op basis van haar ‘ruwe talent en potentie.’

 

Maar ook néomí heeft wel eens tegenslagen. Door de pandemie mistte ze de kans om haar eerste singles op te nemen met producer Edd Hartwell (Tom Walker, Birdy, Tom Odell) en haar eerste shows in het buitenland te spelen. De rustige tijd die daarna volgde benutte ze gelukkig effectief door veel nieuwe liedjes te schrijven. 

 

Een van die liedjes is not good enough, een ingetogen serenade aan iedereen die zich soms hopeloos en niet goed genoeg voelt. Door haar kwetsbaarheid en de pure en oprechte emoties die hoorbaar zijn in haar stem hoopt ze de luisteraar een hart onder de riem te steken. 

 

Kan je nou niet wachten om néomí live te zien? Ze is tot 3 juni als support act met Celine Cairo op tour en vergezelt daarna HAEVN van 19 tot en met 26 juni. Haar EP komt op 24 juni uit. 

 

 

Katie Koss - Popronde 2018/2022 - girl u did good

De Groningse muzikant, die van origine uit Oekraïne komt, maakt een frisse crossover van soul, jazz en (indie)pop. Ze haalt inspiratie uit Lianne La Havas, Arlo Parks en Leon Bridges en het is dus ook niet gek dat ze een moderne soulvolle sound heeft die voor het grotere publiek toegankelijk is. 

 

Hoewel Katie Koss (Katja Poltavets) in 2018 al meedeed aan Popronde was er nog geen debuutsingle. Nou, die is hier! Het nummer gaat over het verlangen naar erkenning en waardering. Geïnspireerd door een ongezonde liefdesrelatie, zingt Katie een opsomming van opmerkingen die ze had willen horen van haar partner. De realisatie dat haar zelfbeeld bepaald werd door een ander en dat ze gemanipuleerd werd, deed haar beseffen dat ze het heft in eigen handen moest nemen. Nu gaat ze haar eigen weg en geeft ze zichzelf de nodige complimenten als ze iets goeds heeft gedaan. 

 

In juli komt haar tweede single uit en aan het einde van het jaar verschijnt er een EP waarop we meer van haar ‘zwoele en vurige jazz pop’ gaan horen. 

 

 

Boaz - Popronde 2022 - Sweet Sweet Honey

De Franekerse Boaz Roelevink ontdekte door zijn muzikale opvoeding al snel zijn liefde voor country, blues en soul. Hij begon toen hij dertien was met gitaarspelen zodat hij zichzelf kon begeleiden bij het zingen. In 2020 bereikte hij de finale van We Want More, een talentenshow op SBS6, en wist toen dat hij zich nog meer op muziek wilde focussen. Met hulp van muzikanten Maurice van Hoek en Mercy John zag Boaz ook zijn schrijfvaardigheden flink groeien. Het resultaat is ‘Keep It Simple’, een album vol met blues en rootsmuziek met teksten over zijn leven en ervaringen. Zo gaat Sweet Sweet Honey over de kracht die een onzekerheid kan zijn. Het maakt iemand bijzonder en het is een karaktereigenschap waarmee je je onderscheidt van anderen. Naast levenslessen deelt Boaz ook veel eigen ervaringen, bijvoorbeeld over familie en liefde. 

 

Op 9 september komt ‘Keep it Simple’ uit, waarvan Sweet Sweet Honey de tweede single is.

 

 

De Toegift - Popronde 2022 - De woonwijk

De leden van De Toegift kunnen niet wachten om te spelen op Popronde! Tot het zover is blijven ze muziek uitbrengen, waaronder een EP met daarop De woonwijk. Over de single zeggen ze: 

 

“De woonwijk manifesteert zich als blijmoedige noot in het dromerige land van De Toegift. Toch begon dit liedje als een uiting van angst, met nostalgie als uitvlucht. In een tijd waar pandemieën, rellen, en een avondklok overheersen zag Tom (Gudde) zijn paniek voor alles in het leven toenemen.”

 

Het nummer bevat dus een mooi contrast tussen een hele concrete woonwijk en een meer abstracte angst en onzekerheid die Tom tijdens de pandemie ervaarde. Gelukkig laten ze ons niet met die gevoelens achter, maar sluiten ze het nummer hoopvol af. Verwacht van deze act zowel confrontaties met de (soms pijnlijke) werkelijkheid, als mooie verwachtingen voor wat komen gaat.

 

 

  

Abel - Popronde 2021 - Nooit Genoeg

We zijn razende benieuwd naar het debuutalbum van Abel want de laatste single voor die uitkomt is puur genieten. Voor het album ‘Lege Zaal’ heeft Abel een aantal gastartiesten gestrikt, waarvan Ray Fuego (SMIB) de eerste is. Toch is het niet alsof Abel afhankelijk is van zo’n feature om een goede track af te leveren, want ook zonder Ray was het raak geweest. Het zwoele, soulvolle en zomerse nummer is door Abel zelf geproduceerd, met assistentie van Joël, die ook als feature op het album gaat verschijnen. 

 

Over een groovy beat zingt Abel over het belang van risico’s nemen. Hij beschrijft de moeilijkheid van zo’n ‘sprong in het diepe’, maar ook het gevoel dat achterblijft wanneer je die sprong niet maakt. Het is een persoonlijke tekst waarin Abel vertelt dat hij zichzelf soms niet aankan. Hij legt druk op zichzelf om steeds wél die stappen te maken, want “als ik het niet doe, gebeurt er sowieso niks.” De schrijfstijl, de instrumentale keuzes en de ambitie die Abel laat zien beloven veel goeds voor de rest van het album. We kijken uit naar meer!

 

 

Lionstorm - Popronde 2020 - Album: Kannibalisme & Masturbatie

LIONSTORM is de eerste Nederlandse queer rapformatie. Het duo, bestaande uit Vuige Muis en Skerrie Sterrie, maakt ‘confronterende rauwe club anthems’ geïnspireerd door artiesten als Death Grips, Lil Darkie, Ho99o9, Dorian Electra en Tommy Cash. Het nieuwe album, met daarop MEROL, Zwart Licht, Abel en QF, is nog rauwer dan we al gewend waren. Ook is het album uniek omdat ze zich meer naar binnen zijn gaan richten, in tegenstelling tot eerder werk waarop ze juist reageerden op het beeld dat de buitenwereld van ze had. 

 

De vraag die centraal stond bij het schrijven van het album is; ‘wat vind ik nog moeilijk om te verteren aan mezelf en verstop ik het liefst?’ Met die moeilijke en soms pijnlijke vraag ging het duo aan de slag, met een grimmig, ironisch en humoristisch album als eindresultaat. Inclusief vulgaire en duistere teksten zoals we die van LIONSTORM gewend zijn.

 

 

Bongloard - Popronde 2019 - Album: People Overreacting To My Behaviour

Bij de release van hun vorige single beschreven we al hoe de corona-pandemie het leven van de leden van Bongloard compleet liet instorten. Dit album is het bewijs van al die frustratie en opgekropte energie die toen is ontstaan. Het gaat over “hard op je bek gaan” en moeten omgaan met de confrontaties en gevolgen van je eigen gedrag, maar ook het omgaan met het gedrag van anderen. Het past in de groei die de muzikanten hebben meegemaakt: eerst was het motto ‘lang leve de lol’, maar nu schrijven ze teksten met een serieuze boodschap. Ouder en serieuzer worden heeft de band er overigens niet van weerhouden om ‘g-kracht genererende punksongs’ te leveren. Dat is maar goed ook, want keer op keer bewijzen ze dat te kunnen als geen ander. 

 

Het proces van opnemen heeft twee jaar geduurd en het eindproduct mag er wezen. Volgens de band is de rol van producer Simon Akkermans niet te onderschatten, want hij wist ‘de liedjes precies op het snijvlak tussen pop en ‘slecht-gaan-in-een-schuur’’ te brengen.

 

 

Maxine - Popronde 2019 - Voor Altijd

MAXINE heeft de kunst van hits schrijven en daarmee een groot publiek bereiken onder de knie. Ze schreef bijvoorbeeld voor artiesten als Roxeanne Hazes en Maan en brengt keer op keer nummers uit die herkenbaar klinken, maar niet vervelen. De laatste tijd is de focus op het schrijven voor anderen echter gedraaid en schrijft ze nu voor zichzelf, want zingen is eigenlijk haar grote passie. We hebben in een eerdere New Music Monday al verteld dat MAXINE in Stockholm is gaan studeren en daar ontdekte dat Max Martin en Zara Larson fan van haar zijn. Als zulke grote namen in de popmuziek daar zo over denken dan doe je iets goed! Ook haar nieuwe single is ongetwijfeld goed gevallen bij Max en Zara want wederom klinkt het internationaal, catchy, poppy en herkenbaar. Voor Altijd bevat zware synthesizers die het nummer groots opzetten. Met details die hinten naar hyperpop laat MAXINE zien feilloos mee te kunnen met de huidige ontwikkelingen in de popmuziek. Dus, voor gepolijste, moderne en enorm catchy pop hits weet je vanaf nu waar je moet zijn: MAXINE.

 

 

Massi - Popronde 2017 - Laat Je Maar Vallen

Voordat Massi halverwege dit jaar zijn nieuwe EP ‘Het Is Maar Een Droom’ uitbrengt, verwent hij ons nogmaals met een heerlijke single. De Indie/Pop zanger/rapper omschrijft zichzelf als “een blauwe lucht met hier en daar een wolkje”. Massi stond niet altijd zo zelfverzekerd en positief in het leven, maar leerde accepteren dat jezelf zijn goed genoeg is. 

 

Massi weet zich te onderscheiden van velen in de hiphop-scene door live met band te spelen. Hij werkt veel met andere muzikanten en instrumentalisten en dat is zeker ook goed te horen op zijn muziek. Massi blijft zijn stijl ook constant ontwikkelen en in het dromerige indiepop nummer Laat Je Maar Vallen is eigenlijk ook weinig hiphop te herkennen. Toch mag je bij Massi altijd wel wat hiphop invloeden verwachten en hij zegt dan ook dat zijn muziek hiphop is ‘gemaakt door instrumentalisten, met teksten die raken, prikkelen en inspireren’. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @wearerhevices @meauhewitt @amberarcades @robinkester @leahryemusic @orangeskylineofficial @ivyvoxmusic @magneticspacemen @kalaallitnunaatband @foriamking @anothernowband @oliverpeschmusic @haevnmusic @iris.penning @cashmyra @heyteam.official @boazmusicofficial @pitouou @kaineedie Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
22 mrt. 2023
popronde De 3FM Awards zijn er weer ๐Ÿ’ซ En er zijn weer verschillende oud-Popronde acts genomineerd! De stembus is t/m woensdag 22 maart geopend dus grijp je kans nu het nog kan! BESTE GROEP @rondemusic @hetiseenwies BESTE SONG @froknroll @rondemusic @wearethevices BESTE INDIE ACT @hetiseenwies @wearethevices BESTE SAMENWERKING @froknroll BESTE NIEUWKOMER @thisisloupe @neomi.music Op wie stem jij? @npo3fm
21 mrt. 2023
popronde NIEUWE RUBRIEK โœจ Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @gyokrezts @toadelaide @eut.band @danielnolet @jetvdsteen @ikbenforte @aisha.wav @wastedyouthclubb @wijzijndetoegift @noa.lauryn.music @nonchelange @kalaallitnunaatband @amberarcades @robinkester @johncoffeymusic @orangeskylineofficial @ingevancalkar @voltage_nl @by_lionstorm @portofcallnl @maxpoolmanmusic @imremakesmusic @haevnmusic Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
15 mrt. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Vandaag zijn de #provincialestatenverkiezingen en de #waterschapsverkiezingen. Vergeet niet te stemmen, laat je stem horen want die telt!
15 mrt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—ฏ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐Ÿ—ฏ๐Ÿ”ฅ Een throwback naar @poprondeutrecht toen videoqueen๐Ÿ‘ธ @reneemeijer deze "levensvragen" afvuurde op o.a. @wearekuzko โœจ๏ธ @kalaallitnunaatband โœจ๏ธ en @guyy_ โœจ๏ธ Die soms nog best lastig te beantwoorden zijn... Of hebben jullie je antwoorden al paraat? ๐Ÿ‘€ #poprondeutrecht #popronde #popronde2021
14 mrt. 2023
popronde ๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‚๐จรถ๐ซ๐๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž? ๐ŸŽบVACATURE ALERT๐ŸŽบ We zijn op zoek naar een coรถrdinator productie, voor 38 uur p.w. - van 1 augustus tot 1 december. Klinkt dit als een job voor jou? Check de vacature op popronde.nl/vacatures Ben je enthousiast? Reageer dan voor 1 april en mail een korte motivatie en je cv naar chris@popronde.nl #vacature #popronde #werkenbijpopronde
9 mrt. 2023
popronde ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐™€๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช?! Er hebben zich meer dan 1100 acts ingeschreven voor Popronde 2023, wauw! ๐Ÿ’ฅ Heb jij je ingeschreven voor Popronde, dan breekt er een spannende tijd aan van wachten en duimen. Maarja, wat gaat er nu eigenlijk gebeuren? En wanneer komt het verlossende woord? Daar vertellen we je meer over op Popronde Daily (link in bio) #popronde #popronde2023 #poprondedaily
3 mrt. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!โœจ De laatste 24 uur om je aan te melden zijn ingegaanโฐ๏ธ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป - ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!โœจ Aanmelden voor Popronde 2023 kan nog t/m morgen 1 maart! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de 100 acts uit die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in de bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Zorg dat je inschrijving uiterlijk 1 maart compleet is! โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
27 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด 4 ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
26 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
25 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (Link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (Link in bio)
24 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!โœจ De deadline komt in zicht, je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor Popronde 2023! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daaruit de 100 acts die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ Is jouw inschrijving al compleet? Werken de linkjes? Heb je je tracks geupload? Zorg dat het uiterlijk 1 maart compleet is! Graag meer info lezen over het inschrijven? (Link in bio naar de website) ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq ๐Ÿ‘‰check de Q&A in de insta highlights โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-act (link in bio) #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde
22 feb. 2023
popronde In 2021 deed hij mee met de Popronde en de rem is er inmiddels wel af: hij stond afgelopen januari op @esns.nl en heeft inmiddels een debuutplaat op zak โœจ het is Nonchelange! Wil je net als @nonchelange Nederland veroveren? Schrijf je dan uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ
16 feb. 2023
popronde Graag willen wij vandaag aandacht vragen voor het initiatief van podia, artiesten en organisaties in de muziekindustrie om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van de allesvernietigende aardbeving in Turkije en Syriรซ. De hele week worden er verschillende benefietconcerten georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan #giro555 Wil jij bijdragen? Bezoek een van de concerten of doneer een bedrag op giro555.nl Op Popronde Daily (link in bio) hebben we de concerten voor je op een rijtje gezet. (Ontbreekt er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons vooral weten via de dm of mail naar online@popronde.nl dan voegen we deze eraan toe)
14 feb. 2023
popronde Nog 20 dagen te gaan om je in te schrijven! โœจ @_itsmaxine_ deed in 2019 mee en was zelfs geselecteerd als een van de @oor.nl talents! Wil jij dit jaar ook mee op tour met de Popronde? Schrijf je uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ ๐ŸŽถ MAXINE - KINDA WANNA
9 feb. 2023
popronde โœจ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐&๐€โœจ Heb jij een prangende vraag over Popronde? Deze week gooien we onze Instagram stories open voor jullie vragen! Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? De Popronde tour? De steden? Over je promo? Over een act die je ooit ergens zag spelen maar waarvan je de naam bent vergeten? Stel je vragen in de Instagram stories en lees mee met de antwoorden. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl โœจDe inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn nog open t/m 1 maart (link in de bio) #popronde #popronde2023 #Q&A #vraagmaarraak #durftevragen
6 feb. 2023
popronde ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!๐Ÿ“ฃ Wil jij dit najaar mee op tour met de Popronde? Veel spelen, veel kilometers maken met je muziek, een groter publiek bereiken, veel leren, je netwerk uitbreiden en veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in voor Popronde 2023! Meer info & inschrijven: โญlink in de bio ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2023
1 feb. 2023
popronde Popronde wint 'Beste Festival' bij IJzeren Podiumdieren!๐ŸŽ‰ WAUW! Wat zijn we trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen๐Ÿ’œ Bedankt voor de stemmen, bedankt VNPF en BEDANKT aan iรฉdereen die onderdeel is van de Popronde: coรถrdinatoren, vrijwilligers & locaties in alle steden en natuurlijk alle artiesten en bezoekers. Deze is voor jullie๐Ÿซถ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #ijzerenpodiumdieren #bestefestival #popronde #vnpf #popronde2022
21 jan. 2023
popronde ๐Ÿ’ซOnze @esns.nl tips๐Ÿ’ซ Trek jij deze week ook naar het noorden voor Eurosonic Noorderslag? Breng vooral een bezoekje aan deze acts, allemaal fantastische bands en artiesten die de afgelopen jaren met de Popronde meetourde! Daarnaast zijn er ook nog een heleboel oud-Popronde acts te vinden in de overige programmering zoals bij de showcases van @pinguinradio en @nmthype We wensen iedereen onwijs veel plezier op muzikale ontdekkingstocht in Groningen! ๐Ÿ‘‡We taggen alle acts in de comment๐Ÿ‘‡ #popronde #esns #esns2023 #esns23 #eurosonic #eurosonicnoorderslag
17 jan. 2023
popronde '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ' ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฏ๐˜€ was jij bij een van haar Popronde shows dan is de kans groot dat jij ook hebt meegezongen met deze Babs song. In de zaal was het keer op keer een feestje bij haar shows, maar hoe gaat het er backstage aan toe? We mochten mee op pad naar haar show tijdens @PoprondeRotterdam bij de Doelen, waar ze de auto parkeerden op de meest originele "parkeerplek" van de Popronde'22 tour...๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ Lorenzo Gentili // @yunglorcash.png ๐ŸŽถ @babsopdebeat โœจ Zaterdag 21 januari speelt Babs tijdens @esns.nl !โœจ ๐Ÿ‘‰ Oosterpoort Foyer Grote Zaal - 19:15-20:00 Wil je net als Babs door heel Nederland touren met je muziek? Schrijf je in voor Popronde 2023! (Meer info via de link in de bio) #popronde #babs #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
13 jan. 2023
popronde โœจ๐ŸŽฌPOPRONDE ACADEMY X POSSIBILIZE๐ŸŽฌโœจ Wist je dat we met Popronde de deelnemers ondersteunen in hun ontwikkeling dmv het Popronde Academy platform? Voor de nieuwste video van Popronde Academy zijn we een samenwerking aangegaan met @discoverrevelland (een platform van @possibilize ). In deze leerzame video delen zij veel bruikbare kennis, persoonlijke ervaringen & concrete tips over het toegankelijker maken van je liveshow. Hiermee verbreed je niet alleen je doelgroep, maar voeg je ook een extra beleving toe voor het publiek dat je al hebt bereikt. Samen werken we toe naar een zo toegankelijk mogelijke live sector โค๏ธ Wil je de hele video zien? Schrijf je dan in voor Popronde (link in bio)! Als je geselecteerd wordt, heb je voor altijd toegang tot alle leerzame content van het Academy platform waaronder deze en nog meer video's! Meer weten over @discoverrevelland en @possibilize en hun projecten? Neem vooral een kijkje op hun profiel! #discoverrevelland #revelland #possibilize #popronde #poprondeacademy Credits: ๐ŸŽฅ @yunglorcash.png ๐ŸŽต @boter.bij.de.vis ๐ŸŽฌ @fiieeke & @joaodegroot ๐Ÿ—ฃ๏ธ @discoverrevelland
10 jan. 2023
popronde ๐…๐ˆ๐„๐-๐ฏ๐ฅ๐จ๐ ! FIEP, Popronde act van 2022, speelde in alle hoeken van het land en maakte zo in korte tijd flink wat kilometers. Hoe het is om met @veerlefiep op pad te zijn? Check de FIEP-vlog! (ook terug te vinden op ons YouTube kanaal via de link in de bio) Na hun deelname aan Popronde'22 stoten ze meteen door naar het podium van Eurosonic Noorderslag! Ga ze checken op @esns.nl zaterdag 21 januari Oosterpoort - 20.00 uur Wil jij je eigen Popronde-avontuur beleven? De inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn geopend t/m 1 maart! ๐Ÿ’ซ #FIEP #esns23 #popronde #popronde2022 #eurosonicnoorderslag #poprondevlog #vlog Wil jij meer FIEP๐Ÿงก volg, support, deel, bezoek ze! ๐ŸŽฅ @natasjabokkerink.nl
9 jan. 2023
popronde Namens iedereen bij Popronde ontzettend fijne feestdagen en een heel fijn 2023 gewenst. Onwijs bedankt aan iedereen die er zoโ€™n fantastische Popronde tour van heeft gemaakt afgelopen jaar! โค๏ธ Team Popronde ๐ŸŽถ @destaat
23 dec. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen