Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 27062022

maandag 27 juni 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Goedemaandag allemaal! Daar zijn we weer met een kersverse New Music Monday. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste, verste track uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. Met vandaag een aantal toffe EP's, een collab tussen twee voormalig Popronde acts en een aantal singles. Lees snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwe muziek!

 

 

 

Nicolaas (Popronde 2021) - EP: Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 2

Nicolaas maakt lichtvoetige eigenzinnige popliedjes en heeft een plaat uitgebracht die hij ook zelf geproduceerd heeft. Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 2 is logischerwijs het vervolg op Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 1, dat in 2021 uitkwam.  De eerste track, die eerder al als single verscheen, This Helps me When I Cry, heeft iets weg van Mac Demarco door het gitaareffect en klinkt als de perfecte achtergrondmuziek op een rooftopbar. De catchy vocalen worden ondersteund door een strak en swingend geheel, we drijven nog even af in een zweverige bridge en vervolgen onze weg weer in het vrolijke upbeat gedeelte. Ook in Tokyo kleuren de gitaareffecten het nummer in en dat blijven ze eigenlijk doen gedurende de hele EP, als een rode draad. Je zou het de signature sound kunnen noemen die de plaat zijn eigen karakter geeft. Slotnummer Terima Kasih is een hommage naar de indorock van zijn grootouders, die hem inspireerden muziek te maken. Met dit ‘tweede hoofdstuk’ levert Nicolaas een vrolijke plaat af die hem hopelijk nog naar heel veel toffe podia trekt!

 

 

 

HAEVN (Popronde 2015) - EP: Holy Ground 

Veel artiesten dromen er natuurlijk van, een succesvolle clubtour door Nederland, zalen uitverkopen. HAEVN bokst het allemaal voor elkaar. Afgelopen maanden trokken ze met hun show door het land. Het podium gevuld met band, strijkersensemble, blazers en koor. HAEVN brengt een uniek geluid in Nederland. Groots en dynamisch, maar ook ingetogen en intiem. De kenmerkende sound wordt gecreëerd door componist Jorrit, die zijn sporen verdiende in de filmmuziekwereld, en zanger en songwriter Marijn, die met zijn fluwelen stemklank over de sferische arrangementen heen danst. Ze hebben een succesrecept gevonden in de combinatie van filmische composities en uptempo synthpop. En dat komt allemaal ook weer samen op hun nieuwste EP. Met nummers Trade it for the night een nummer met de boodschap het verleden te vergeten en te stoppen met je druk te maken over de toekomst, het meer upbeat zwevende Kites in a Hurricane en het al 4 miljoen keer gestreamde Throw me a Line dat in 2021 al als single werd uitgebracht. Voor het schrijfproces trokken ze naar het eiland Gotland, in Zweden waar de zon nooit helemaal ondergaat gedurende die periode. En op die bijzondere plek werden de eerste steentjes gelegd van uiteindelijk prachtig bouwwerk Holy Ground. Luister zelf maar...

 

 

 

Néomí (Popronde 2022) - EP: Redemption

De meeste songs van de EP waren al uitgebracht, maar met de laatste song Redemption eraan toegevoegd is de mooie debuut EP compleet. Néomí levert daarmee een cadeautje af aan de wereld, met een hele mooie strik erom. En met die eerste EP onder de arm is Néomí klaar om Nederland, en hopelijk ver daarbuiten, te veroveren met haar prachtige ingetogen folk-popliedjes. De accenten die ze in haar stem legt, de prachtige arrangementen en harmonieën zorgen voor de nodige kippenvelmomenten en trekken de arm haren recht overeind. Who’s peeling unions? Tja, deze plaat komt binnen, het zuigt je helemaal op. Landen doe je pas na 20 minuten - een aantal minuten nadat de laatste akkoord geklonken heeft. Met support shows voor Celine Cairo en HAEVN, stond ze al op mooie podia en dit najaar mag ze daar met een 3voor12 én OOR talent nominatie als onderdeel van de Popronde selectie nog een hele lijst aan toevoegen voorspellen wij. En het is maar een kwestie van tijd voordat we haar ook shows van internationale acts zien openen. En daarna zullen de eigen clubshows hoogstwaarschijnlijk snel volgen.

 

  

 

Fred Goverde (Popronde 2022) - IN 1X GOED

Er klinkt een gitaarintro en voor je het weet kicked het nummer in en schiet IN 1X GOED in sneltreinvaart aan je voorbij! Met een hoog rock ‘n roll gehalte, maar dan wat ‘raggender’ krijgen we het nieuwe geluid van Fred Goverde gepresenteerd. Met een speciale rol voor het Philicorda-orgeltje dat speels tussen het gitaargeweld door danst en teksten als ‘Ik wil auto leren rijden, maar ik durf niet en ik heb geen geld’ vervolgt met ‘ik wil met liefde leren vrijen maar niemand heeft mij ooit verteld hoe dat moet’, en de wijsheid ‘het hoeft niet in 1X goed te gaan’ wordt het concept van het nummer duidelijk. Het klinkt jong, een tikkeltje opstandig, ongepolijst en rafelig. In 2021 zette de band hun eerste stappen in de Nederlandse muziekscene met debuut EP goovurduh als eerste visitekaartje. Met hun nieuwste single IN 1X GOED introduceert Fred Goverde de nieuwe rauwere sound. Na 2 minuten is het alweer voorbij, maar laat hoe dan ook een indruk achter die prikkelt en dus zetten wij ‘m gewoon nog een keer aan. 

Dit najaar mogen we echt kennismaken met de vernieuwde Fred Goverde. Wij zijn benieuwd naar de energie die de band live gaat brengen!

 

 

Smitty (Popronde 2022) - EP: Smithode

Na zijn album in 2020 dropte hij In 2021 en eerder dit jaar een single en nu is Smitty helemaal terug met het album Smithode. 'Smithode' refereert naar de ontwikkeling die Smitty door heeft gemaakt in de afgelopen tijd en is het resultaat van 1,5 jaar keihard werken. Een album waarin de hip hop artiest zich blootgeeft en een meer kwetsbare kant van zichzelf laat zien. Want zo vertelt hij, het is belangrijk dat mensen zowel over de ups als de downs van het leven horen en dat dat niet iets is waar je je voor hoeft te schamen. “Het album kwam tot stand door mezelf de evalueren en diep te graven naar wat ik voel, en niet naar wat hip of populair is”, aldus Smitty. Clean beats en diepe bassen karakteriseren het album, dat het beste tot zijn recht komt met de bas flink opengedraaid. Dan dreunt deze plaat pas echt tot je door. Na zijn deelname in het Popronde coronajaar, is hij dit jaar gelukkig weer geselecteerd en mag hij nu hopelijk echt losgaan en veel shows geven door het land. 

 

 

Joey's Midnight Club (Popronde 2021) - EP: JOIN THE CLUB

De driekoppige rockband uit het Noorden, slingert een heerlijke EP de wereld in met puntige alternatieve rock. Een drumintro dat in de verte wegheeft van Led Zeppelins When the Levee breaks en dat losbreekt in een meeslepend refrein, evenals het rustigere Counting Days dat uitnodigt tot meezingen. Het zijn de hoekige gitaarriffs die als een rode draad door het album lopen, samen met de sterke vocals van de zanger.

Op de EP horen we ook nog het als single uitgebrachte Blue Tuxedo, het ruigere Gimme Your Luv en het akoestische Don’t Waste Your Time, dat klinkt alsof het in de 60’s is opgestegen en in het nu geland. Joey’s Midnight Club heeft gewoon een hele vette en dynamische plaat afgeleverd met JOIN THE CLUB, die zowel live als door de koptelefoon een hele harde indruk achterlaat. Ga het luisteren!

 

 

Hiigo (Popronde 2022) - Waar het valt of staat 

Makkelijk in het gehoor liggende Nederpop liedjes, dat is waar Hiigo in specialiceert.

Waar het valt of staat - hun nieuwe single - vertelt over het leven van twee mensen die volwassen worden, de tijd die snel voorbij gaat, “en het verschil het verleden hield hun toekomst overeind. Zelfs aan mooie dingen komt een eind.” “Ga vooruit en kijk niet achterom”. Een lichtvoetig liedje met een melancholische ondertoon door het verhaal dat voor veel mensen herkenbaar is: De tijd die maar voorbij raast. Je komt iemand tegen hebt een avond alsof de tijd stilstaat en ineens lijkt het leven in een soort stroomversnelling te gaan en kijk je naar je leven als een film die zich voor je afspeelt. Het zijn de herkenbare onderwerpen, verpakt in goede arrangementen, met catchy refreinen en verhalende teksten die de kracht vormen van Hiigo. Ze stonden al op Eurosonic Noorderslag en dit jaar zijn ze onderdeel van de Popronde, klaar om zich ook aan de rest van het land te presenteren!

 

 

Mood Bored (Popronde 2022) - Easy going

Ze zijn geselecteerd voor Popronde 2022, maar nu is er dan eindelijk de debuutsingle, uitgebracht bij label Mattan Records, die ons laat kennismaken met Mood Bored. Een frisse wind in het ‘alternative landschap’. Het drietal afkomstig uit Tilburg, leerde elkaar kennen op de Rockacademie en ontwikkelde daar hun sound die gekenmerkt wordt door poppy hooks, punky basslines en nostalgisch liedjes met een rauw randje, of rauwe liedjes met een nostalgisch randje? We gaan het zien. Dit najaar touren ze mee met Popronde en hopelijk volgt er snel meer nieuwe muziek van de band. Easy Going gaat er in ieder geval goed in en duurt voor ons gevoel met 2,5 minuut veel te kort! Conclusie: Een fijne eerste kennismaking die smaakt naar meer!

 

 

The Visual (Popronde 2017) - It's Simple and It's Plain 

Antwerpen, de plek waar zangeres Anna van Rijt opbloeide en haar plek vond en waarvanuit ze nu de magisch mooie liedjes van The Visual schrijft. Vandaag mogen we weer een nieuw nummer aan onze playlist toevoegen: It’s simple and it’s plain. 

Al gauw komen we terecht in een achtbaan van sferische klanken, het licht en het donker. We raken het allemaal even aan. Het refrein klinkt serieus en urgent wanneer Anna zingt: "True love is not just a saying it’s all that we got, one who decides if it’s worth it it’s you." Over het leren opnieuw van jezelf te houden. Anna vertelt op Instagram dat het nummer als het ware een gesprek is met de spiegel, haar eigen spiegelbeeld. Ze zingt over de inner child die ze uit het oog is verloren. Hoe zij als kind niet de kaders beleefde die de maatschappij oplegt en creëert, waardoor ze juist dichtbij zichzelf bleef. Vanaf het tweede refrein klinkt het karakteristieke melancholische geluid van The Visual steeds meer door en even later worden we opgezogen door harmonëen, dromerige ruimtelijke vocalen en synths. 

Onlangs deelde de band een oproep om geld in te zamelen voor hun nieuwe album. Ze bereikten het streefdoel! It’s Simple and it’s Plain is een van de eerste nummers van het album dat later uit gaat komen.

 

 

Benjamin Fro (Popronde 2017) & Noa Lauryn (Popronde 2021) - EP: Remember Summer

Daar issie dan, de Remember Summer EP, de muzikale liefdesbaby van Benjamin Fro en Noa Lauryn. Een plaat waarin de stijlen van de twee Amsterdamse artiesten als een natuurlijk gezamenlijk geluid samenkomen. Remember Summer is de soundtrack van deze zomer. Na hun samenwerking voor Clouds, dat mede door de input van .multibeat de pan uitswingt, besloten ze de samenwerking door te zetten en een EP te maken. En het resultaat is een verzameling van heerlijke songs met een fris geluid, waarin stijlen funk, r&b, soul, bossa nova samenkomen. We horen daarnaast ook nog een samenwerking met de “Africaapse” artiest Jitsvinger. Deze zomer kun je Benjamin Fro en Noa Lauryn nog op Haarlem Jazz ‘n ore zien, Festivalderaa, Pllek en verschillende festivals in Nederland en Duitsland. 

 

 

 

Instagram

popronde Introducing ✨ 𝐄𝐯𝐚 𝐒𝐞𝐫𝐞𝐧𝐚 ✨ Ze was onderdeel van de #popronde2020 selectie, toen de pandemie roet in 't eten gooide. Maar, de aanhouder wint, en dit jaar gaat ze dan toch echt mee op tour! We spraken met haar over haar muziek, de impact van de pandemie en blikken alvast vooruit op het najaar. Je leest het op 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐃𝐚𝐢𝐥𝐲 👉 Link in bio naar Popronde Daily ✨ @eva.serena.music ✨ #poprondedaily #popwaarts #popronde #popronde2022 #popronde2020
9 aug. 2022
popronde 𝗧𝗵𝗿𝗼𝘄𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗘𝗜𝗡𝗗𝗙𝗘𝗘𝗦𝗧💫💜 Nu we door de zomerzon rondstruinen en eindeloos genieten van festivals in de buitenlucht, duiken wij in gedachte even terug naar 15 april 2021, @qfactory_adam Waar we samenkwamen en de nacht tegemoet dansten met heel veel toffe muziek van de Popronde acts. En, vanaf 10 september mogen we alweer!🚀 Dan start de Popronde tour 2022, met @poprondenijmegen Voor je het weet is het zover... Nu eerst, genieten van deze toffe video door @jorbroeder Fijne zomer! ☀️ 🎶@guyy_ - Berlin Baby 🎶 @cloudsurfersmusic - Surf The Cloud #popronde #popronde2021 #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeeindfeest #popwaarts
1 aug. 2022
popronde Introducing ✨𝐉𝐨𝐡𝐧𝐧𝐲 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞✨ In september gaan we weer touren met de Popronde selectie. Een aantal van hen stellen zich alvast aan je voor op #poprondedaily Vandaag: @johnnyloevsme Een mooi en openhartig gesprek over kwetsbaarheid en persoonlijke groei. Je leest het op 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝗗𝗮𝗶𝗹𝘆 via de link in bio #popronde #popwaarts #popronde2022
15 jul. 2022
popronde In september gaat de Popronde tour weer van start en daarom stellen een aantal acts zich alvast aan je voor op 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝗗𝗮𝗶𝗹𝘆. Vandaag: 𝐙𝐔𝐋𝐔 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍! 💚 👉 Link in bio naar Popronde Daily
7 jul. 2022
popronde 𝙑𝙖𝙘𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙖𝙡𝙚𝙧𝙩! 🚨 ✨Popronde is op zoek naar een 𝘃𝗶𝘀𝘂𝗮𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿 voor 16 uur per week✨ Ben jij een held met Photoshop, After Effects, Indesign en/of andere designsoftware? Check dan snel de vacature op Popronde Daily via de link in de bio! 🚀
6 jul. 2022
popronde In de befaamde Wisseloord Studio's presenteerden onze mediapartners gisteravond de talenten die zij komend najaar met bijzondere interesse gaan volgen. Babs, FIEP, Rats & Daggers en Duimalot mochten alvast proeven van de Popronde, zij werden elk door een partner naar voren geschoven om hun eerste Poprondegig te spelen! Check alle mediapartnerselecties via blog.popronde.nl! 📸: @tess_janssen_
14 jun. 2022
popronde Dit zijn de @funxfm Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in jouw stad, data via Popronde.nl🔥
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @nmthype Talents voor Popronde 2022! Check ze in jouw stad, komend najaar. Data via www.popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @oor.nl Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in a city near you. Data op popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @3voor12 Talents voor Popronde 2022! Zie ze komend najaar in jouw stad, check de data op www.popronde.nl! ✨
13 jun. 2022
popronde 💫𝗧𝗵𝗿𝗼𝘄𝗯𝗮𝗰𝗸 𝘁𝗶𝗺𝗲💫 Zullen we samen even terugblikken naar #Popronde2021 ? Te beginnen met het Eindfeest in april. Dat was genieten💯 Tijdens de tour hebben we weer fantastische artiesten mogen ontmoeten die wij in ieder geval blijven volgen. Welke act heb jij tijdens Popronde 2021 ontdekt? 🌟 🌟 📸 door @jessie_kamp @poprondeamsterdam @qfactory_adam @nonchelange @themdirtydimes @parhasardband @planetnicolaas @jadidiane #popwaarts #popronde #popronde2021 #popronde21 #popronde20212022 #poprondeeindfeest
27 mei 2022
popronde 𝘼𝙖𝙣𝙠𝙤𝙣𝙙𝙞𝙜𝙞𝙣𝙜 𝙎𝙩𝙚𝙪𝙣𝙛𝙤𝙣𝙙𝙨 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙠𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣𝙙𝙖𝙜 – Muzikanten opgelet! Want er is een heel mooi nieuw fonds in het leven geroepen om jou te ondersteunen bij de creatie/vastlegging en-of uitvoering van nieuw werk: Het Steunfonds Muzikantendag! Het #SteunfondsMuzikantendag is een werkbijdrage voor jonge individuele makers – muzikanten die hun eigen nummers schrijven. Er zijn maar liefst 120 werkbijdragen van €5.000,- beschikbaar. Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Check dan snel de website van Het Steunfonds Muzikantendag om je in te lezen over de voorwaarden. Voldoe jij aan de eisen, dan kan je dus €5.000,- aanvragen voor jouw muzikale ontwikkeling🚀 Aanvragen voor een werkbijdrage kunnen vanaf zaterdag 21 mei 2022 via de website worden gedaan tot maandag 20 juni 2022. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt welke aanvragen gehonoreerd worden. Alle info lees je op www.steunfondsmuzikantendag.nl Houd ook de pagina van @muzikantendag in de gaten voor updates over het fonds. #muzikantendag #steunfondsmuzikantendag
12 mei 2022
popronde 𝗔𝗿𝘁𝗶𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻, 𝗵𝘂𝗶𝘀𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝘁𝘂𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗚𝗹𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗲𝗻! Struinen door de Tuinen en @gluren_bij_de_buren gaan vanaf nu samen verder onder een naam #glurenbijdeburen. En dat betekent dat je op zondag 3 juli weer rond kan struinen door de buurt en in huiskamers en tuinen kunt genieten van optredens in een bijzondere en intieme sfeer. Je kunt je tot 22 mei aanmelden als locatie of als artiest. Check op de website welke steden er mee doen en of er in jouw buurt gestruind en gegluurd gaat worden! 🎵🏠🌷 www.glurenbijdeburen.nl
11 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 6/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @babsopdebeat - Die/Hun 💛 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 5/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @ivyvoxmusic - TONIGHT 💜 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 4/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @lucpustjens - Far Gone 🧡 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 3/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @solomonmusicofficial - Nobody Knows ❤️ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 2/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @greatjoy_bangbang - They Will Kill Us All 💚 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 1/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @zulugreen - Ancestors Chant 💙 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 2022💥 𝗩𝗔𝗡𝗔𝗩𝗢𝗡𝗗!... Vanaf 21.00 uur tot 0.00 uur maken we tijdens @3voor12 radio op @npo3fm de namen van de nieuwe selectie bekend! En natuurlijk delen we die ook op onze socials! Het wachten is bijna voorbij! #zinin 🤩
3 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 2022💥 Morgen weten we welke 100 acts er dit najaar mee op tour gaan🚌 𝗪𝗶𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗽 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗿𝗯𝗶𝗷 𝘇𝗶𝘁?👀 Tune in, morgenavond vanaf 21.00 uur op @npo3fm tijdens @3voor12 radio met @sagidcarter Of houd onze socials in de gaten👀 𝙎𝙋𝘼𝙉𝙉𝙀𝙉𝘿!!!!🤩
2 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂💥 Het wachten is bijna voorbij... Aanstaande dinsdag 3 mei maken we de selectie van #popronde2022 bekend!! ⭐𝗪𝗶𝗲 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗿 𝗱𝗶𝘁 𝗻𝗮𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗲𝗲 𝗼𝗽 𝘁𝗼𝘂𝗿?⭐ @sagidcarter geeft antwoord op deze vraag, tijdens @3voor12 radio op @npo3fm Tune in vanaf 21.00 uur! #popronde #popronde2022 #popwaarts #debekendmaking #selectie2022
29 apr. 2022
popronde 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 Tijdens het Eindfeest zijn we begonnen met een bijzondere veiling om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraïne. De spelende acts hebben items ter veiling aangeboden. Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng je bod uit in de comments. ⭐ 𝐙𝐎 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓 𝐇𝐄𝐓 ⭐ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 4 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment te beantwoorden. Voorbeeld: '#6. 50 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden, er geldt dan een startbod, die noemen wij in onze comment. 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! Gister deelden we deel 1 van de veilingsitems. 𝙇𝙀𝙏 𝙃𝙀𝙏 𝘽𝙄𝙀𝘿𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉! 🔨
21 apr. 2022
popronde 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 - 𝐡𝐨𝐞𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐣𝐢𝐣? Wie op het Eindfeest was heeft de veiling misschien al gespot. Om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraïne hebben acts items ter veiling aangeboden. Een deel van die items heeft al een nieuwe eigenaar (de @luckyblue.official fiets bijvoorbeeld). Dit zijn de items waar je vanaf nu op kunt bieden! Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng dan je bod uit in de comments. ⭐ 𝐙𝐎 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓 𝐇𝐄𝐓 ⭐ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 5 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment bij dat item te beantwoorden. Voorbeeld: '#2. 250 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden er geldt dan al een startbod - zie onze comment. 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! 𝗠𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗴𝘁 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝟮 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗻𝗼𝗴 𝟰 𝗶𝘁𝗲𝗺𝘀! 𝘀𝘁𝗮𝘆 𝘁𝘂𝗻𝗲𝗱! 𝙇𝙀𝙏 𝙃𝙀𝙏 𝘽𝙄𝙀𝘿𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉! 🔨
20 apr. 2022
popronde Still buzzin'💜💫 Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het Eindfeest? De afsluiter van Popronde 2021, de langste tour uit onze geschiedenis, maar een mooie was het zeker! We hebben veel bands in de afgelopen maanden zien groeien en nu vliegen ze uit🚀 Naar festivals en andere mooie podia. Welke Popronde act blijf jij volgen en ga je sowieso nog een keer live zien??? Laqt het weten in de comments 👇👇👇👇👇 . . 📸 @jessie_kamp #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeeindfeest #poprondeamsterdam
17 apr. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen