Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 27062022

maandag 27 juni 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Goedemaandag allemaal! Daar zijn we weer met een kersverse New Music Monday. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste, verste track uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. Met vandaag een aantal toffe EP's, een collab tussen twee voormalig Popronde acts en een aantal singles. Lees snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwe muziek!

 

 

 

Nicolaas (Popronde 2021) - EP: Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 2

Nicolaas maakt lichtvoetige eigenzinnige popliedjes en heeft een plaat uitgebracht die hij ook zelf geproduceerd heeft. Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 2 is logischerwijs het vervolg op Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 1, dat in 2021 uitkwam.  De eerste track, die eerder al als single verscheen, This Helps me When I Cry, heeft iets weg van Mac Demarco door het gitaareffect en klinkt als de perfecte achtergrondmuziek op een rooftopbar. De catchy vocalen worden ondersteund door een strak en swingend geheel, we drijven nog even af in een zweverige bridge en vervolgen onze weg weer in het vrolijke upbeat gedeelte. Ook in Tokyo kleuren de gitaareffecten het nummer in en dat blijven ze eigenlijk doen gedurende de hele EP, als een rode draad. Je zou het de signature sound kunnen noemen die de plaat zijn eigen karakter geeft. Slotnummer Terima Kasih is een hommage naar de indorock van zijn grootouders, die hem inspireerden muziek te maken. Met dit ‘tweede hoofdstuk’ levert Nicolaas een vrolijke plaat af die hem hopelijk nog naar heel veel toffe podia trekt!

 

 

 

HAEVN (Popronde 2015) - EP: Holy Ground 

Veel artiesten dromen er natuurlijk van, een succesvolle clubtour door Nederland, zalen uitverkopen. HAEVN bokst het allemaal voor elkaar. Afgelopen maanden trokken ze met hun show door het land. Het podium gevuld met band, strijkersensemble, blazers en koor. HAEVN brengt een uniek geluid in Nederland. Groots en dynamisch, maar ook ingetogen en intiem. De kenmerkende sound wordt gecreëerd door componist Jorrit, die zijn sporen verdiende in de filmmuziekwereld, en zanger en songwriter Marijn, die met zijn fluwelen stemklank over de sferische arrangementen heen danst. Ze hebben een succesrecept gevonden in de combinatie van filmische composities en uptempo synthpop. En dat komt allemaal ook weer samen op hun nieuwste EP. Met nummers Trade it for the night een nummer met de boodschap het verleden te vergeten en te stoppen met je druk te maken over de toekomst, het meer upbeat zwevende Kites in a Hurricane en het al 4 miljoen keer gestreamde Throw me a Line dat in 2021 al als single werd uitgebracht. Voor het schrijfproces trokken ze naar het eiland Gotland, in Zweden waar de zon nooit helemaal ondergaat gedurende die periode. En op die bijzondere plek werden de eerste steentjes gelegd van uiteindelijk prachtig bouwwerk Holy Ground. Luister zelf maar...

 

 

 

Néomí (Popronde 2022) - EP: Redemption

De meeste songs van de EP waren al uitgebracht, maar met de laatste song Redemption eraan toegevoegd is de mooie debuut EP compleet. Néomí levert daarmee een cadeautje af aan de wereld, met een hele mooie strik erom. En met die eerste EP onder de arm is Néomí klaar om Nederland, en hopelijk ver daarbuiten, te veroveren met haar prachtige ingetogen folk-popliedjes. De accenten die ze in haar stem legt, de prachtige arrangementen en harmonieën zorgen voor de nodige kippenvelmomenten en trekken de arm haren recht overeind. Who’s peeling unions? Tja, deze plaat komt binnen, het zuigt je helemaal op. Landen doe je pas na 20 minuten - een aantal minuten nadat de laatste akkoord geklonken heeft. Met support shows voor Celine Cairo en HAEVN, stond ze al op mooie podia en dit najaar mag ze daar met een 3voor12 én OOR talent nominatie als onderdeel van de Popronde selectie nog een hele lijst aan toevoegen voorspellen wij. En het is maar een kwestie van tijd voordat we haar ook shows van internationale acts zien openen. En daarna zullen de eigen clubshows hoogstwaarschijnlijk snel volgen.

 

  

 

Fred Goverde (Popronde 2022) - IN 1X GOED

Er klinkt een gitaarintro en voor je het weet kicked het nummer in en schiet IN 1X GOED in sneltreinvaart aan je voorbij! Met een hoog rock ‘n roll gehalte, maar dan wat ‘raggender’ krijgen we het nieuwe geluid van Fred Goverde gepresenteerd. Met een speciale rol voor het Philicorda-orgeltje dat speels tussen het gitaargeweld door danst en teksten als ‘Ik wil auto leren rijden, maar ik durf niet en ik heb geen geld’ vervolgt met ‘ik wil met liefde leren vrijen maar niemand heeft mij ooit verteld hoe dat moet’, en de wijsheid ‘het hoeft niet in 1X goed te gaan’ wordt het concept van het nummer duidelijk. Het klinkt jong, een tikkeltje opstandig, ongepolijst en rafelig. In 2021 zette de band hun eerste stappen in de Nederlandse muziekscene met debuut EP goovurduh als eerste visitekaartje. Met hun nieuwste single IN 1X GOED introduceert Fred Goverde de nieuwe rauwere sound. Na 2 minuten is het alweer voorbij, maar laat hoe dan ook een indruk achter die prikkelt en dus zetten wij ‘m gewoon nog een keer aan. 

Dit najaar mogen we echt kennismaken met de vernieuwde Fred Goverde. Wij zijn benieuwd naar de energie die de band live gaat brengen!

 

 

Smitty (Popronde 2022) - EP: Smithode

Na zijn album in 2020 dropte hij In 2021 en eerder dit jaar een single en nu is Smitty helemaal terug met het album Smithode. 'Smithode' refereert naar de ontwikkeling die Smitty door heeft gemaakt in de afgelopen tijd en is het resultaat van 1,5 jaar keihard werken. Een album waarin de hip hop artiest zich blootgeeft en een meer kwetsbare kant van zichzelf laat zien. Want zo vertelt hij, het is belangrijk dat mensen zowel over de ups als de downs van het leven horen en dat dat niet iets is waar je je voor hoeft te schamen. “Het album kwam tot stand door mezelf de evalueren en diep te graven naar wat ik voel, en niet naar wat hip of populair is”, aldus Smitty. Clean beats en diepe bassen karakteriseren het album, dat het beste tot zijn recht komt met de bas flink opengedraaid. Dan dreunt deze plaat pas echt tot je door. Na zijn deelname in het Popronde coronajaar, is hij dit jaar gelukkig weer geselecteerd en mag hij nu hopelijk echt losgaan en veel shows geven door het land. 

 

 

Joey's Midnight Club (Popronde 2021) - EP: JOIN THE CLUB

De driekoppige rockband uit het Noorden, slingert een heerlijke EP de wereld in met puntige alternatieve rock. Een drumintro dat in de verte wegheeft van Led Zeppelins When the Levee breaks en dat losbreekt in een meeslepend refrein, evenals het rustigere Counting Days dat uitnodigt tot meezingen. Het zijn de hoekige gitaarriffs die als een rode draad door het album lopen, samen met de sterke vocals van de zanger.

Op de EP horen we ook nog het als single uitgebrachte Blue Tuxedo, het ruigere Gimme Your Luv en het akoestische Don’t Waste Your Time, dat klinkt alsof het in de 60’s is opgestegen en in het nu geland. Joey’s Midnight Club heeft gewoon een hele vette en dynamische plaat afgeleverd met JOIN THE CLUB, die zowel live als door de koptelefoon een hele harde indruk achterlaat. Ga het luisteren!

 

 

Hiigo (Popronde 2022) - Waar het valt of staat 

Makkelijk in het gehoor liggende Nederpop liedjes, dat is waar Hiigo in specialiceert.

Waar het valt of staat - hun nieuwe single - vertelt over het leven van twee mensen die volwassen worden, de tijd die snel voorbij gaat, “en het verschil het verleden hield hun toekomst overeind. Zelfs aan mooie dingen komt een eind.” “Ga vooruit en kijk niet achterom”. Een lichtvoetig liedje met een melancholische ondertoon door het verhaal dat voor veel mensen herkenbaar is: De tijd die maar voorbij raast. Je komt iemand tegen hebt een avond alsof de tijd stilstaat en ineens lijkt het leven in een soort stroomversnelling te gaan en kijk je naar je leven als een film die zich voor je afspeelt. Het zijn de herkenbare onderwerpen, verpakt in goede arrangementen, met catchy refreinen en verhalende teksten die de kracht vormen van Hiigo. Ze stonden al op Eurosonic Noorderslag en dit jaar zijn ze onderdeel van de Popronde, klaar om zich ook aan de rest van het land te presenteren!

 

 

Mood Bored (Popronde 2022) - Easy going

Ze zijn geselecteerd voor Popronde 2022, maar nu is er dan eindelijk de debuutsingle, uitgebracht bij label Mattan Records, die ons laat kennismaken met Mood Bored. Een frisse wind in het ‘alternative landschap’. Het drietal afkomstig uit Tilburg, leerde elkaar kennen op de Rockacademie en ontwikkelde daar hun sound die gekenmerkt wordt door poppy hooks, punky basslines en nostalgisch liedjes met een rauw randje, of rauwe liedjes met een nostalgisch randje? We gaan het zien. Dit najaar touren ze mee met Popronde en hopelijk volgt er snel meer nieuwe muziek van de band. Easy Going gaat er in ieder geval goed in en duurt voor ons gevoel met 2,5 minuut veel te kort! Conclusie: Een fijne eerste kennismaking die smaakt naar meer!

 

 

The Visual (Popronde 2017) - It's Simple and It's Plain 

Antwerpen, de plek waar zangeres Anna van Rijt opbloeide en haar plek vond en waarvanuit ze nu de magisch mooie liedjes van The Visual schrijft. Vandaag mogen we weer een nieuw nummer aan onze playlist toevoegen: It’s simple and it’s plain. 

Al gauw komen we terecht in een achtbaan van sferische klanken, het licht en het donker. We raken het allemaal even aan. Het refrein klinkt serieus en urgent wanneer Anna zingt: "True love is not just a saying it’s all that we got, one who decides if it’s worth it it’s you." Over het leren opnieuw van jezelf te houden. Anna vertelt op Instagram dat het nummer als het ware een gesprek is met de spiegel, haar eigen spiegelbeeld. Ze zingt over de inner child die ze uit het oog is verloren. Hoe zij als kind niet de kaders beleefde die de maatschappij oplegt en creëert, waardoor ze juist dichtbij zichzelf bleef. Vanaf het tweede refrein klinkt het karakteristieke melancholische geluid van The Visual steeds meer door en even later worden we opgezogen door harmonëen, dromerige ruimtelijke vocalen en synths. 

Onlangs deelde de band een oproep om geld in te zamelen voor hun nieuwe album. Ze bereikten het streefdoel! It’s Simple and it’s Plain is een van de eerste nummers van het album dat later uit gaat komen.

 

 

Benjamin Fro (Popronde 2017) & Noa Lauryn (Popronde 2021) - EP: Remember Summer

Daar issie dan, de Remember Summer EP, de muzikale liefdesbaby van Benjamin Fro en Noa Lauryn. Een plaat waarin de stijlen van de twee Amsterdamse artiesten als een natuurlijk gezamenlijk geluid samenkomen. Remember Summer is de soundtrack van deze zomer. Na hun samenwerking voor Clouds, dat mede door de input van .multibeat de pan uitswingt, besloten ze de samenwerking door te zetten en een EP te maken. En het resultaat is een verzameling van heerlijke songs met een fris geluid, waarin stijlen funk, r&b, soul, bossa nova samenkomen. We horen daarnaast ook nog een samenwerking met de “Africaapse” artiest Jitsvinger. Deze zomer kun je Benjamin Fro en Noa Lauryn nog op Haarlem Jazz ‘n ore zien, Festivalderaa, Pllek en verschillende festivals in Nederland en Duitsland. 

 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen