Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 27062022

maandag 27 juni 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Goedemaandag allemaal! Daar zijn we weer met een kersverse New Music Monday. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste, verste track uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. Met vandaag een aantal toffe EP's, een collab tussen twee voormalig Popronde acts en een aantal singles. Lees snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwe muziek!

 

 

 

Nicolaas (Popronde 2021) - EP: Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 2

Nicolaas maakt lichtvoetige eigenzinnige popliedjes en heeft een plaat uitgebracht die hij ook zelf geproduceerd heeft. Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 2 is logischerwijs het vervolg op Once Upon A Time In Amsterdam Chapter 1, dat in 2021 uitkwam.  De eerste track, die eerder al als single verscheen, This Helps me When I Cry, heeft iets weg van Mac Demarco door het gitaareffect en klinkt als de perfecte achtergrondmuziek op een rooftopbar. De catchy vocalen worden ondersteund door een strak en swingend geheel, we drijven nog even af in een zweverige bridge en vervolgen onze weg weer in het vrolijke upbeat gedeelte. Ook in Tokyo kleuren de gitaareffecten het nummer in en dat blijven ze eigenlijk doen gedurende de hele EP, als een rode draad. Je zou het de signature sound kunnen noemen die de plaat zijn eigen karakter geeft. Slotnummer Terima Kasih is een hommage naar de indorock van zijn grootouders, die hem inspireerden muziek te maken. Met dit ‘tweede hoofdstuk’ levert Nicolaas een vrolijke plaat af die hem hopelijk nog naar heel veel toffe podia trekt!

 

 

 

HAEVN (Popronde 2015) - EP: Holy Ground 

Veel artiesten dromen er natuurlijk van, een succesvolle clubtour door Nederland, zalen uitverkopen. HAEVN bokst het allemaal voor elkaar. Afgelopen maanden trokken ze met hun show door het land. Het podium gevuld met band, strijkersensemble, blazers en koor. HAEVN brengt een uniek geluid in Nederland. Groots en dynamisch, maar ook ingetogen en intiem. De kenmerkende sound wordt gecreëerd door componist Jorrit, die zijn sporen verdiende in de filmmuziekwereld, en zanger en songwriter Marijn, die met zijn fluwelen stemklank over de sferische arrangementen heen danst. Ze hebben een succesrecept gevonden in de combinatie van filmische composities en uptempo synthpop. En dat komt allemaal ook weer samen op hun nieuwste EP. Met nummers Trade it for the night een nummer met de boodschap het verleden te vergeten en te stoppen met je druk te maken over de toekomst, het meer upbeat zwevende Kites in a Hurricane en het al 4 miljoen keer gestreamde Throw me a Line dat in 2021 al als single werd uitgebracht. Voor het schrijfproces trokken ze naar het eiland Gotland, in Zweden waar de zon nooit helemaal ondergaat gedurende die periode. En op die bijzondere plek werden de eerste steentjes gelegd van uiteindelijk prachtig bouwwerk Holy Ground. Luister zelf maar...

 

 

 

Néomí (Popronde 2022) - EP: Redemption

De meeste songs van de EP waren al uitgebracht, maar met de laatste song Redemption eraan toegevoegd is de mooie debuut EP compleet. Néomí levert daarmee een cadeautje af aan de wereld, met een hele mooie strik erom. En met die eerste EP onder de arm is Néomí klaar om Nederland, en hopelijk ver daarbuiten, te veroveren met haar prachtige ingetogen folk-popliedjes. De accenten die ze in haar stem legt, de prachtige arrangementen en harmonieën zorgen voor de nodige kippenvelmomenten en trekken de arm haren recht overeind. Who’s peeling unions? Tja, deze plaat komt binnen, het zuigt je helemaal op. Landen doe je pas na 20 minuten - een aantal minuten nadat de laatste akkoord geklonken heeft. Met support shows voor Celine Cairo en HAEVN, stond ze al op mooie podia en dit najaar mag ze daar met een 3voor12 én OOR talent nominatie als onderdeel van de Popronde selectie nog een hele lijst aan toevoegen voorspellen wij. En het is maar een kwestie van tijd voordat we haar ook shows van internationale acts zien openen. En daarna zullen de eigen clubshows hoogstwaarschijnlijk snel volgen.

 

  

 

Fred Goverde (Popronde 2022) - IN 1X GOED

Er klinkt een gitaarintro en voor je het weet kicked het nummer in en schiet IN 1X GOED in sneltreinvaart aan je voorbij! Met een hoog rock ‘n roll gehalte, maar dan wat ‘raggender’ krijgen we het nieuwe geluid van Fred Goverde gepresenteerd. Met een speciale rol voor het Philicorda-orgeltje dat speels tussen het gitaargeweld door danst en teksten als ‘Ik wil auto leren rijden, maar ik durf niet en ik heb geen geld’ vervolgt met ‘ik wil met liefde leren vrijen maar niemand heeft mij ooit verteld hoe dat moet’, en de wijsheid ‘het hoeft niet in 1X goed te gaan’ wordt het concept van het nummer duidelijk. Het klinkt jong, een tikkeltje opstandig, ongepolijst en rafelig. In 2021 zette de band hun eerste stappen in de Nederlandse muziekscene met debuut EP goovurduh als eerste visitekaartje. Met hun nieuwste single IN 1X GOED introduceert Fred Goverde de nieuwe rauwere sound. Na 2 minuten is het alweer voorbij, maar laat hoe dan ook een indruk achter die prikkelt en dus zetten wij ‘m gewoon nog een keer aan. 

Dit najaar mogen we echt kennismaken met de vernieuwde Fred Goverde. Wij zijn benieuwd naar de energie die de band live gaat brengen!

 

 

Smitty (Popronde 2022) - EP: Smithode

Na zijn album in 2020 dropte hij In 2021 en eerder dit jaar een single en nu is Smitty helemaal terug met het album Smithode. 'Smithode' refereert naar de ontwikkeling die Smitty door heeft gemaakt in de afgelopen tijd en is het resultaat van 1,5 jaar keihard werken. Een album waarin de hip hop artiest zich blootgeeft en een meer kwetsbare kant van zichzelf laat zien. Want zo vertelt hij, het is belangrijk dat mensen zowel over de ups als de downs van het leven horen en dat dat niet iets is waar je je voor hoeft te schamen. “Het album kwam tot stand door mezelf de evalueren en diep te graven naar wat ik voel, en niet naar wat hip of populair is”, aldus Smitty. Clean beats en diepe bassen karakteriseren het album, dat het beste tot zijn recht komt met de bas flink opengedraaid. Dan dreunt deze plaat pas echt tot je door. Na zijn deelname in het Popronde coronajaar, is hij dit jaar gelukkig weer geselecteerd en mag hij nu hopelijk echt losgaan en veel shows geven door het land. 

 

 

Joey's Midnight Club (Popronde 2021) - EP: JOIN THE CLUB

De driekoppige rockband uit het Noorden, slingert een heerlijke EP de wereld in met puntige alternatieve rock. Een drumintro dat in de verte wegheeft van Led Zeppelins When the Levee breaks en dat losbreekt in een meeslepend refrein, evenals het rustigere Counting Days dat uitnodigt tot meezingen. Het zijn de hoekige gitaarriffs die als een rode draad door het album lopen, samen met de sterke vocals van de zanger.

Op de EP horen we ook nog het als single uitgebrachte Blue Tuxedo, het ruigere Gimme Your Luv en het akoestische Don’t Waste Your Time, dat klinkt alsof het in de 60’s is opgestegen en in het nu geland. Joey’s Midnight Club heeft gewoon een hele vette en dynamische plaat afgeleverd met JOIN THE CLUB, die zowel live als door de koptelefoon een hele harde indruk achterlaat. Ga het luisteren!

 

 

Hiigo (Popronde 2022) - Waar het valt of staat 

Makkelijk in het gehoor liggende Nederpop liedjes, dat is waar Hiigo in specialiceert.

Waar het valt of staat - hun nieuwe single - vertelt over het leven van twee mensen die volwassen worden, de tijd die snel voorbij gaat, “en het verschil het verleden hield hun toekomst overeind. Zelfs aan mooie dingen komt een eind.” “Ga vooruit en kijk niet achterom”. Een lichtvoetig liedje met een melancholische ondertoon door het verhaal dat voor veel mensen herkenbaar is: De tijd die maar voorbij raast. Je komt iemand tegen hebt een avond alsof de tijd stilstaat en ineens lijkt het leven in een soort stroomversnelling te gaan en kijk je naar je leven als een film die zich voor je afspeelt. Het zijn de herkenbare onderwerpen, verpakt in goede arrangementen, met catchy refreinen en verhalende teksten die de kracht vormen van Hiigo. Ze stonden al op Eurosonic Noorderslag en dit jaar zijn ze onderdeel van de Popronde, klaar om zich ook aan de rest van het land te presenteren!

 

 

Mood Bored (Popronde 2022) - Easy going

Ze zijn geselecteerd voor Popronde 2022, maar nu is er dan eindelijk de debuutsingle, uitgebracht bij label Mattan Records, die ons laat kennismaken met Mood Bored. Een frisse wind in het ‘alternative landschap’. Het drietal afkomstig uit Tilburg, leerde elkaar kennen op de Rockacademie en ontwikkelde daar hun sound die gekenmerkt wordt door poppy hooks, punky basslines en nostalgisch liedjes met een rauw randje, of rauwe liedjes met een nostalgisch randje? We gaan het zien. Dit najaar touren ze mee met Popronde en hopelijk volgt er snel meer nieuwe muziek van de band. Easy Going gaat er in ieder geval goed in en duurt voor ons gevoel met 2,5 minuut veel te kort! Conclusie: Een fijne eerste kennismaking die smaakt naar meer!

 

 

The Visual (Popronde 2017) - It's Simple and It's Plain 

Antwerpen, de plek waar zangeres Anna van Rijt opbloeide en haar plek vond en waarvanuit ze nu de magisch mooie liedjes van The Visual schrijft. Vandaag mogen we weer een nieuw nummer aan onze playlist toevoegen: It’s simple and it’s plain. 

Al gauw komen we terecht in een achtbaan van sferische klanken, het licht en het donker. We raken het allemaal even aan. Het refrein klinkt serieus en urgent wanneer Anna zingt: "True love is not just a saying it’s all that we got, one who decides if it’s worth it it’s you." Over het leren opnieuw van jezelf te houden. Anna vertelt op Instagram dat het nummer als het ware een gesprek is met de spiegel, haar eigen spiegelbeeld. Ze zingt over de inner child die ze uit het oog is verloren. Hoe zij als kind niet de kaders beleefde die de maatschappij oplegt en creëert, waardoor ze juist dichtbij zichzelf bleef. Vanaf het tweede refrein klinkt het karakteristieke melancholische geluid van The Visual steeds meer door en even later worden we opgezogen door harmonëen, dromerige ruimtelijke vocalen en synths. 

Onlangs deelde de band een oproep om geld in te zamelen voor hun nieuwe album. Ze bereikten het streefdoel! It’s Simple and it’s Plain is een van de eerste nummers van het album dat later uit gaat komen.

 

 

Benjamin Fro (Popronde 2017) & Noa Lauryn (Popronde 2021) - EP: Remember Summer

Daar issie dan, de Remember Summer EP, de muzikale liefdesbaby van Benjamin Fro en Noa Lauryn. Een plaat waarin de stijlen van de twee Amsterdamse artiesten als een natuurlijk gezamenlijk geluid samenkomen. Remember Summer is de soundtrack van deze zomer. Na hun samenwerking voor Clouds, dat mede door de input van .multibeat de pan uitswingt, besloten ze de samenwerking door te zetten en een EP te maken. En het resultaat is een verzameling van heerlijke songs met een fris geluid, waarin stijlen funk, r&b, soul, bossa nova samenkomen. We horen daarnaast ook nog een samenwerking met de “Africaapse” artiest Jitsvinger. Deze zomer kun je Benjamin Fro en Noa Lauryn nog op Haarlem Jazz ‘n ore zien, Festivalderaa, Pllek en verschillende festivals in Nederland en Duitsland. 

 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @barth.music @mayleafband @wastedyouthclubb @mauricevanhoek @jeangu_macrooy @svenrossmusic @boter.bij.de.vis @lowaddictsmusic @iguanadeathcult @theoverslept @lasmedicinasmusic @lolasdice @talee_pressplay @iamkatiekoss @moodboredband @ratsanddaggers @alldogsgotoheavenpunx @neomi.music @nonchelange @cocoboloband Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
24 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @wijzijndetoegift @meismuziek @maxpoolmanmusic @kalaallitnunaatband @mayleafband @wastedyouthclubb @froknroll @iguanadeathcult @jeangu_macrooy @theindien @callitoffnl @anemonetheband @paracetamol.band @evavanmanen @kayslicemusic @johncoffeymusic @aneveningwithknives @iamkatiekoss @traumahelikopter @vic_willems @mauricevanhoek @magictomenyuri @lolasdice
17 mei 2023
popronde 𝗗𝗶𝘁 𝘄𝗮𝘀 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗺𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴📢 Laten we die samen herbeleven met deze 🔥video van @reneemeijer & @by.marj To refresh your memory: 2 weken geleden maakten we de nieuwe Popronde selectie bekend, tijdens een uitzending van @3voor12 radio op @npo3fm met 3 geweldige optredens van @yaro.mila_ @keenanmundane en @_subfiction Terugkijken? Check ze op (onze) YouTube (link in de bio) 📺 Wil je kennismaken met de Popronde 2023 selectie? Check de Spotify playlist (link in bio)🎧 Heb jij al een nieuwe favoriete act ontdekt?🧡👀 🎶@yaro.mila_ #popronde #popronde2023 #yaromila #keenanmundane #subfiction #3fm #3voor12
12 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @theindien @jeangu_macrooy @iguanadeathcult @knifemassage010 @iamkatiekoss @moonloops_ @irrelephantmusic @daimylotus @youngrubbi @wastedyouthclubb @magneticspacemen @sockssportssocks @insta_stella_ @peerofficial @vic_willems
10 mei 2023
popronde Het festivalseizoen begint goed op gang te komen en deze maand mogen we weer genieten van Popronde alumni door het hele land! 🌟 In mei vind je ze op o.a. @bevrijdingsfestival.nijmegen @bevrijdingsfestivalgroningen @bevrijdingsfestivalutrecht @graspop_festival @mamaspridefest @popontopvalkenburg @sniester @klomppop Je ziet dan misschien wel @fredgoverde @wearekuzko @neomi.music @barth.music @solomonmusicofficial @ratsanddaggers of een van de andere acts 🌟 #festivalfriday #popronde #festivals
5 mei 2023
popronde ✨𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯 𝗼𝗻 𝗦𝗽𝗼𝘁𝗶𝗳𝘆✨ Give the Popronde 2023 playlist a spin and find out which acts are the ones to watch, who grabs your attention straight away?💥 ✨Want to know more about the artists? Check out their profiles on our website for more music, video's and links to their social media! 👉 Link in our bio to the website Spotify Playlist 👉 Link in the bio #popronde #popronde2023 #spotifyplaylist #spotify
4 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @veerlefiep @sacheefam @sterreweldringmusic @electropoezie @neverbeentoberlin @sockssportssocks @moodboredband @knifemassage010 @talee_pressplay @gumbokings @iguanadeathcult @greatjoy_bangbang @thecoolquest @voltage_nl @jeangu_macrooy @solomonmusicofficial @froknroll @bongloardnl
3 mei 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 7/7) En daarmee is het rond en weten we welke acts er mee door het land gaan touren! @mayashanti_ @ioana.iorgu @lokiproject @bowl.band @martaarpini @fayvriens @jarlentji @radio_trapani @iknownoa @hi.im.newt @thereyougo_band @musicbyhistorian @ohwhale.official @_subfiction De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @radio_trapani - Growing Strong ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 6/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @pandaxnoir @silkeveld @pennyroox @toverberg_ @palepumaband @anne.wav @olivia.degen @seewolfmusic @thames_music @sheymarochdi @janetlivv @femmefugazi @music.of.ii @xa4music De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @palepumaband - Cigarette Still Burns ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 5/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @thesupersoakers_band @tomgreendale @nevinmusic @rommygabay @isgoedgoof @ruwhel @primaatband @loveth_besamoh @jesperjesperofficial @inge.lamboo @danielbrookemusic @themocksofficial @jespfur @akuma.jin @yaro.mila_ De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @thesupersoakers_band - One Minute Of Silence ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 4/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @velocitymadegood_ @subterraneanstreetsociety @oats.band @dorpsstraat3 @lolacedes @lomalomusic @benoit.blessed @gyokretz @neroth_band @tornfromoblivion @minorcitizenmusic @abel__1313 @tomasferdinand_official @ysa_bermejo De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @lomalomusic - Talking (feat. GINA VOCA) ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @Nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @danieltomaspianist - Equinox ✨Artwork @basterandthefunkybunch"
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @danieltomaspianist - Equinox ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 2/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @max_hell @jeroen_antoine @amagukmusic @droomdit @imwynnm @aloysemusic @wlfskrs @elzita.7 @afusensi @sacheefam @leahryemusic @djoeke__ @maartje_cs @321astronaut De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @sacheefam - Django/Brando ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 1/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @shamzon_music @whoelsebutmicha @martinjasperr @elliotboydmusic @cloudcukkoo @vain_louie @cocoboloband @hiqpyband @leela.rosa @abelnaturlich @lolo.music_ @hoofs_music @enma_band @neverbeentoberlin @maryncharlie_ De complete selectie staat vanaf 01:00 op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @cloudcukkoo - Remain the Same ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde Tomorrow💥 we will finally reveal which acts will be touring with Popronde 2023! Tune in on 3FM Friday April 28th, from 9PM - 1AM! 👀👀 ✨✨✨✨✨✨ #popronde #popronde2023
27 apr. 2023
popronde 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻𝗱! Wie zijn er geselecteerd voor #Popronde2023? 👀 Op die vraag krijg je aanstaande vrijdag 28 april eindelijk antwoord! Tune vanaf 21.00 uur in op @npo3fm voor de live bekendmaking of houd onze socials in de gaten ✨✨✨✨✨ 𝗘𝘅𝗰𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴! Which acts are selected for Popronde 2023? 👀 We will reveal the names coming Friday April 28th! Tune in on 3FM Radio for the Popronde special! And keep an eye on our social media pages 🎶 @veerlefiep #popronde #popronde2023
26 apr. 2023
popronde 𝙒𝙞𝙚 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙚𝙧 𝙢𝙚𝙚 𝙤𝙥 𝙩𝙤𝙪𝙧 𝙙𝙞𝙩 𝙣𝙖𝙟𝙖𝙖𝙧? Dat weten we vanaf aanstaande vrijdagavond 28 april!💥 Volg de bekendmaking van de nieuwe selectie live op @npo3fm en onze socials! 👀 Tune in van 21.00 uur - 1.00 uur ✨✨✨✨✨ 𝙏𝙝𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙 𝙞𝙨 𝙖𝙡𝙢𝙤𝙨𝙩 𝙤𝙪𝙩! Which music acts will be touring with Popronde this fall? This Friday, April 28th from 9PM - 1AM during the Popronde special on #3FM radio, we will reveal all the names of the #Popronde2023 selection. So gather with your friends and bandmates and tune in on 3FM, or keep your eyes on our Facebook/Instagram! 👀 🎶 @hugoremmen #popronde #popronde2023
25 apr. 2023
popronde Feed the bees!🐝 Vandaag is het nationale zaai-dag, wij strooien alvast wat mooie bloemzaadjes om de bijen, vlinders en andere insecten die zo belangrijk zijn voor de biodiversiteit te voeden. Duurzaamheid is een van de belangrijkste punten in onze plannen, voor de komende jaren. Zo eten we bijvoorbeeld dit najaar in iedere stad veganistisch, planten we bomen om onze co2 uitstoot te compenseren en proberen we al onze deelnemende acts en locaties handvatten te geven om hun praktijk te verduurzamen. Want, there ain’t No Popronde on a Dead Planet. Zaai je mee? Bij zijn is meemaken! 🐝 🌺 #nationalezaaidag #popronde #feedthebees #nomusiconadeadplanet #wesanderson
22 apr. 2023
popronde 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗲𝗸 𝗶𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀𝘁𝗼𝗿𝗲𝘀! Aanstaande zaterdag 22 april vindt @recordstoredaynl plaats. Terwijl je door de platenbakken gaat wordt je in meer dan 70 platenzaken getrakteerd op live optredens van heel veel toffe acts. Zo ook een heleboel oud Popronde acts💫 Duik in het programma en trek er zaterdag lekker op uit voor een dubbele dosis muziek in record stores in jouw buurt of daarbuiten (de keuze is reuze) Naast dat je als bezoeker (gratis) heel veel toffe optredens kan bezoeken, brengen een aantal artiesten waaronder @neomi.music (Popronde 2022) nieuwe muziek uit die vanaf die dag in alle recordstores te verkrijgen is! en niet te vergeten, tijdens het Popronde Eindfeest werd @__duimalot__ benoemd tot favoriete performer van de Popronde bezoekers en dat leverde hem de titel Record Store Day Talent 2023 op. Dat betekent dat je hem in meerdere platenzaken kan bewonderen die dag! Op @recordstoredaynl en recordstoreday.nl vind je een overzicht van alle artiesten en record stores. #rsd #recordstoreday #recordstoredaynl
20 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @huubprins @bumble_b_boy @haevnmusic @rondemusic @foxlaneband @heyteam.official @cashmyra @thisisloupe @yoriswartmusic @youngrubbi @certainanimals @twoandahalfgirlband @ratsanddaggers @musicofsultan @inge.lamboo @eut.band @josephine_odhil @marathon.ams @racoonband @oliverpeschmusic @maxpoolmanmusic @meauhewitt @talee_pressplay
19 apr. 2023
popronde We've got neeeews for you!📣 Zitten jullie al weken in spanning, te wachten op het verlossende woord? Nog 2 weekjes wachten en dan weten jullie welke acts dit jaar onderdeel zijn van de Popronde selectie! SPANNEND!💥 Op 28 april maken we via onze socials en een speciale @npo3fm uitzending alle namen bekend. Vezamel met alle bandleden bij elkaar en tune in! ✨️✨️✨️✨️✨️ Have you been waiting in suspense for weeks, waiting for the word to come out? Only 2 more weeks until the wait is over and we announce which acts will be part of the Popronde 2023 selection! EXCITING!💥 On April 28th we will reveal the names in a special 3fm radio show. So gather with your band and tune in! #popronde #popronde2023 #3fm 🎶@ratsanddaggers - Wannabe
14 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @pyro.band @thisisloupe @meauhewitt @rondemusic @racoonband @oliverpeschmusic @eut.band @josephine_odhil @liquidsuno @pitouou @boazmusicofficial @greatjoy_bangbang @orangeskylineofficial @tape.toy @alldogsgotoheavenpunx @yoriswartmusic @dinokidsmusic
13 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @charlot.music @ratsanddaggers @josephine_odhil @marathon.ams @veerlefiep @cashmyra @rondemusic @amberarcades @robinkester @getjealousband @thedesmondsband @kayslicemusic @yvesxavierr @wearethevices @eut.band @thevisualband @kaineedie @punt.judith @tiigre_band @meauhewitt @wannalovesome @poodleband @noa.lauryn.music @cloudsurfersmusic @faskemuziek @cielcielmusic @yoriswartmusic @huubprins @kalaallitnunaatband @bongloardnl @starfish_band @haevnmusic @dinokidsmusic @subterraneanstreetsociety @oliverpeschmusic
5 apr. 2023
popronde 𝗪𝗲 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴! Wil jij impact maken en meewerken aan onze maatschappelijke projecten? We hebben een werkervaringsplek beschikbaar voor 8-12 uur per week. Wil jij werkervaring opdoen en meedenken over hoe we Popronde nog duurzamer, inclusiever, veiliger, toegankelijker en dus mooier maken? Check de vacature op www.popronde.nl/vacatures Reageren kan t/m 11 april #vacature #werkenbijpopronde #popronde
4 apr. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen