Nieuws

Tiendaagse gaat toch niet door

woensdag 31 maart 2021

foto van Zoë Low, door Jessie Kamp

We waren hoopvol...

 

en misschien een tikkie naïef, maar we zagen onszelf echt weer in een poppodium of theater zitten, op afstand en misschien met maar 30 personen. Maar helaas houdt de pandemie aan, daalt het aantal besmettingen niet en worden de maatregelen tot tenminste 20 april niet versoepeld. 

Daarom hebben we besloten om de Tiendaagse als landelijk event niet door te laten gaan.

 

We waren volop bezig met de programmering van de Tiendaagse die van 23 april t/m 2 mei plaats zou vinden in poppodia en theaters in zo'n 40 steden in heel Nederland. We hoopten zo nog een laatste tour te kunnen organiseren voor de fantastische selectie van 2020. Maar de onzekerheid dat na de 20ste de podia wel weer voor publiek open mogen is te groot, en mochten ze wel weer open kunnen, dan is de aanlooptijd om een Popronde Tiendaagse te organiseren te kort.

 

Natuurlijk blijven we het talent uit de Popronde selectie promoten. Daarom zijn wij volop bezig om samen met de coördinatoren alternatieven te organiseren. In sommige steden zijn er plannen om te streamen, o.a. Den Bosch, Rotterdam en Den Haag gaan online door, en mogelijk volgen er nog andere steden. Daarnaast is er natuurlijk Popronde Daily met nieuws, interviews, mooie verhalen en iedere maandag de nieuwste releases uit Poprondeland! 

 

Wil jij op de hoogte blijven in welke steden er tussen 23 april en 2 mei toch nog mooie alternatieven georganiseerd worden? Houd dan onze socials en de blog in de gaten, daar zullen wij regelmatig updates plaatsen.

 

Op maandag 3 mei presenteren we de selectie voor Popronde 2021 via 3voor12 Radio op 3FM. We zijn positief dat we met deze selectie weer een reguliere Popronde kunnen organiseren, vanaf 11 september tot en met 27 november. Wij kijken er onwijs naar uit om er samen met jullie een onvergetelijke Popronde 2021 van te maken!

 

 

 

 

 

Wil jij graag reageren op de artikelen? Laat je reactie achter in de comments. We vinden het tof om van je te horen

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen