Nieuwste berichten

Nieuws
Geef Popronde-talent een steuntje in de rug! // Zie jij dit jaar een poster met QR-code hangen in een Popronde-locatie? Scan en doneer aan Popronde-talent. We vertellen je er hier meer over
Nieuws
Deze artiest speelt nu in Wolfmother en in het najaar Popronde // Het zal even schakelen zijn van uitverkochte zalen in Europa naar terug naar het begin als nieuwe Nederlandse muziekact tourend met de Popronde. En dan ook nog je debuut maken als zanger en frontman van de band...
Nieuws
Cloud Cukkoo laat zien hoe je die ene support show binnenhaalt! // Wanneer je aan het begin van je muziekcarriere staat heb je niet altijd de luxe van een boeker. Cloud Cukkoo bewijst dat je met je creativiteit en een portie lef ook heel ver kan komen.
Spotify
New Music Monday - 12062023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Nieuws
Dit zijn de 'talents' van onze mediapartners // Ieder jaar benoemen onze mediapartners 3voor13, FunX, OOR en Never Mind The Hype een aantal acts uit de selectie als hun 'talents'. Deze acts krijgen extra aandacht en mogen op de speciale podia van de mediapartners spelen. Wie de talents van dit jaar zijn vertellen we in deze blog
Spotify
New Music Monday - 05062023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
YouTube
Solomon geeft een geweldig mooi optreden in de bunker van KINK // Solomon betoverde ons meteen al bij hun eerste Popronde show en wist dat in de shows erna bij nog heel veel meer bezoekers te doen. Onlangs werden ze uitgenodigd in de bunker van KINK en namen daar een prachtige sessie op, kijk het hier terug
Nieuws
Deze Popronde act heeft een succesje te pakken in Duitsland! // Bij het Duitse televisieprogramma Let's Dance werd tijdens de dans van het winnende koppel een nummer van een van de Popronde deelnemers van 2023 gebruikt. Sindsdien wordt ze ovespoeld met berichten van kijkers en is haar nummer een van de meest geshazamde nummers in Duitsland.
Spotify
New Music Monday 22052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
New Music Monday - 15052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
New Music Monday - 08052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
De muziek van Popronde 2023! // De selectie is bekend, het ontdekken kan beginnen. Dit is hoe de muziek klinkt van de Popronde selectie van 2023, de acts die dit najaar met de Popronde door het land touren. Luister je mee?
Spotify
New Music Monday - 01052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!