Nieuwste berichten

Nieuws
Dit zijn de 'talents' van onze mediapartners // Ieder jaar benoemen onze mediapartners 3voor13, FunX, OOR en Never Mind The Hype een aantal acts uit de selectie als hun 'talents'. Deze acts krijgen extra aandacht en mogen op de speciale podia van de mediapartners spelen. Wie de talents van dit jaar zijn vertellen we in deze blog
Spotify
New Music Monday - 05062023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
YouTube
Solomon geeft een geweldig mooi optreden in de bunker van KINK // Solomon betoverde ons meteen al bij hun eerste Popronde show en wist dat in de shows erna bij nog heel veel meer bezoekers te doen. Onlangs werden ze uitgenodigd in de bunker van KINK en namen daar een prachtige sessie op, kijk het hier terug
Nieuws
Deze Popronde act heeft een succesje te pakken in Duitsland! // Bij het Duitse televisieprogramma Let's Dance werd tijdens de dans van het winnende koppel een nummer van een van de Popronde deelnemers van 2023 gebruikt. Sindsdien wordt ze ovespoeld met berichten van kijkers en is haar nummer een van de meest geshazamde nummers in Duitsland.
Spotify
New Music Monday 22052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
New Music Monday - 15052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
New Music Monday - 08052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
De muziek van Popronde 2023! // De selectie is bekend, het ontdekken kan beginnen. Dit is hoe de muziek klinkt van de Popronde selectie van 2023, de acts die dit najaar met de Popronde door het land touren. Luister je mee?
Spotify
New Music Monday - 01052023 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Nieuws
Dit is de selectie van Popronde 2023! // De nieuwe selectie is bekend! We zetten alle acts die dit najaar mee op tour gaan op een rijtje en blikken terug op de bekendmaking van de namen op 3FM!
Spotify
New Music Monday - 24042023 // Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
New Music Monday - 17042023 // Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Nieuws
28 april maken we de nieuwe selectie bekend! // Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor Popronde zijn het spannende weken geweest. Gelukkig komt aan het wachten een einde en kunnen we nu verklappen dat we op vrijdag 28 april bekendmaken welke acts onderdeel zijn van de Popronde 2023 selectie