Nieuws

ALLSTARS #6 - La Belle Epoque

vrijdag 11 juni 2021

Artwork op de omslagfoto door Jantina Talsma.

 

In gesprek met Danny van Tiggele

 

La Belle Époque volume 1

Stel je voor, je bent muzikant, hebt nog een paar oude nummers op de planken liggen en bedenkt een nogal megalomaan plan: je maakt een album waarbij je zo ongeveer iedere muzikant vraagt om mee te werken waarmee je graag wilt samenwerken. Wie zou je dan kiezen?... Goeie vraag!

Het klinkt bijna als je iets-te-mooi-om-waar-te-zijn-droom maar het is een schets van het nieuwe project van Danny van Tiggele. En zelfs de lockdown viel er kwa tijd precies mee samen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in april verscheen toch echt de eerste single van de plaat La Belle Époque volume 1 waarvoor Danny van Tiggele en Tom Broshuis samenwerkten met pak ‘m beet 14 top-of-the-notch Nederlandse artiesten. 

En zo ontdekten wij, zitten er ook een heleboel oud Popronde deelnemers tussen. De tweede single Phase Out kwam vorige week uit. Een mooi moment om met Danny van Tiggele te praten over de totstandkoming van het project.

 

 

Danny, leuk je te spreken! De eerste twee singles zijn uit, Sanity (met Marien Dorleijn) en Phase out (met Pablo van de Poel) en de plaat komt 10 september uit. Je werkte samen met heel veel artiesten en oud Popronde gedienden. 

Dit moet een mega groot proces zijn geweest. Wanneer is het allemaal begonnen?

“De timing doet een beetje vermoeden dat het een corona-plaat is, dat is deels ook wel waar, maar we zijn net voor de eerste lockdown gestart. We hadden zelf wat meer ruimte, artiesten hadden natuurlijk geen druk tourschema dus er was gewoon tijd om dit te maken. Dat is wel een van de weinige pluspunten van corona kun je zeggen. We kwamen er laatst per toeval achter dat er precies een jaar zit tussen de eerste opname take en de dag van de aankondiging van de plaat.”

 

Hoe ben je met deze plaat aan de slag gegaan?

“Ik had tijd over en nog liedjes op de plank liggen die stof lagen te vangen. Liedjes die nog uit de tijd van Mister en Mississippi stamden, maar toen zijn afgevallen. Je kent het wel, gewoon van die liedjes die zijn blijven liggen. Ik had het idee om er allerlei muzikanten voor uit te nodigen. Zo heb ik vooral gezocht naar een zanger of zangeres en vrienden uit de popindustrie, of mensen waar ik nog graag mee zou willen werken en al wel platen van in mijn kast heb staan. Ik wist niet toen helemaal nog niet of het zou lukken. Ik had Pablo van de Poel (DeWolff), Blaudzun en Judy Blank gevraagd en die zeiden eigenlijk allemaal meteen ‘ja’, dus ik dacht ‘wow dit is vet!’ We hebben de nummers in de studio van Tom in KLANK in Den Dolder op kunnen nemen en dus allerlei gastartiesten uitgenodigd. Heel leuk om voor ieder liedje nieuwe inspiratie te hebben met andere artiesten erbij. Ik ging er heel onbevangen in, omdat ik niet per se het idee had om het te gaan uitbrengen. Ik dacht eerst we gaan gewoon iets leuks maken, een EP zou leuk zijn, maar dat ging zo voorspoedig dat ik dacht oke, het moet toch wel echt een album worden. Uiteindelijk zijn het dus 14 liedjes geworden met een lijst aan namen van mensen die hebben meegewerkt. Toen had V2 records ook nog interesse, dus toen dacht ik ‘nou oke, dit loopt echt helemaal uit de hand’. We hadden een soort limited druk laten maken van 300 platen, die waren op de eerste dag van de aankondiging al ge-pre-oredered."

 

 

 

 

Hoe heb je het maakproces van de liedjes aangepakt?

“Het was best wel een bijzondere manier van werken. Normaal begin je met een zanger of zangeres, maar nu begonnen we met de liedjes voordat we überhaupt wisten wie het ging zingen. Toonsoort is wel een essentieel ding als uitgangspunt net als de structuur of het onderwerp van een liedje. Maar Tom en ik hebben eerst alles opgenomen kwa gitaar, bas en toetsen. En toen uiteindelijk de zangers en zangeressen bij de nummers betrokken werden bleven toonsoort en structuur wel redelijk intact, zonder dat we dat heel erg hebben aangepast. Ik vond het ook wel weer leuk om sommige zangers/zangeressen dan te horen wanneer de toonsoort van het liedje net buiten hun comfortzone lag, maar dat het toch wel klopte.

En de drums hebben we bijvoorbeeld ook achteraf opgenomen. Een beetje de omgekeerde manier van werken dus. Maar dat was ook wel weer verfrissend. Het kwam uiteindelijk mooi samen.”

 

Wat hebben de zangers en zangeressen als input gegeven?

“Ik heb wel dingen uit handen moeten geven natuurlijk. Ik had al veel liggen en uiteindelijk heb je daar melodieën voor in je hoofd. Ik had dan al wat dingen opgenomen en dan gingen artiesten daar nog mee aan de haal en zelf bijvoorbeeld een zanglijn verzinnen. En die was altijd anders dan hoe ik het zelf in mijn hoofd had. Eigenlijk waren die beter. Je moet ook wel openstaan voor andermans input. Maar ik had wel een soort nerveus gevoel voordat ik een demo of een zanglijn terug kreeg, omdat die ander natuurlijk een heel ander idee kan hebben en een andere klankkleur heeft en een andere melodie of sfeer in zijn hoofd kan hebben. Ik moet zeggen dat ik het soms wel even de tijd moest geven als er dan input van de zanger of zangeres terug kwam. Maar ik geloof dat je jezelf die tijd moet geven om eraan te wennen om te horen hoe goed het is, en vaak zelfs beter. Je zit natuurlijk ook wel heel erg vast aan het initiële idee in je hoofd en soms heeft het tijd nodig om de nieuwe ideeën een plekje te geven. Het is een mooie les geweest om daar ruimte aan te geven en dingen uit handen te geven.”

 

Had je van te voren al een heel duidelijk beeld welke artiesten je bij welke nummers wilde betrekken?

“Ik heb de nummers niet gericht geschreven, maar ik heb wel bij de nummers steeds iemand in mijn hoofd gehad die ik erbij wilde betrekken. En met die persoon in gedachte zijn we de nummers gaan opnemen. Soms kwam ook wel tijdens het maken van het nummer de gedachte naar boven van een bepaalde sfeer die vet zou zijn, bij het nummer door Ruben Hein bijvoorbeeld. Het is ook heel anders dan werken met een band, wat ik natuurlijk gewend ben, maar het is heel fris op de een of andere manier. Het is tof dat je nu voor elk liedje de vrijheid hebt om te bedenken wie je ervoor samen gaat brengen. En, willen we strijkers of blazers? Gaan we een nummer helemaal instrumentaal doen? Je kan alle kanten op, een soort luxe en vrijheid om het op die manier in te delen. Alles kan!”

 

Zijn er van die 14 nummers, nummers die er voor jou echt uitspringen waar je toch wel een bijzonder gevoel bij hebt?

“Een aantal songs verrasten wel, omdat een zanger of zangeres er dan nog iets mee deed, een andere zanglijn of koortjes, of strijkers of drums, waardoor een nummer later nog meer tot bloei kwam. Er staan ook twee instrumentale liedjes op waar ik heel blij mee ben. Daarvoor heb ik weer samengewerkt met twee vrienden van Mister en Missisippi waarmee ik al een tijd niet samengewerkt had.”

 

Zijn het allemaal vrienden en bekenden van je waarmee je hebt samengewerkt?

“Ja, het voelde een beetje als een vriendenboek van vroeger. Voor mij is dit een soort afspiegeling van de afgelopen 10 jaar, ik heb met iedere artiest wel een herinnering of er eerder mee gespeeld. Met Ruben Hein heb ik bijvoorbeeld maar 4 shows gedaan, en met Judy Blank heb ik veel meer shows gedaan. Ieder liedje heeft weer een verhaal en ook de band met de persoon waarmee ik dat nummer heb gemaakt. Dit was een begin, ik droom stiekem al over een volgende.”

 

Liggen er nog meer liedjes stof te vangen op de plank dan toevallig?

“Eigenlijk wel, ik schrijf altijd wel door. Ik speel op het moment bij veel verschillende artiesten die zelf hun liedjes schrijven. Dus ik heb vaak veel ideetjes voor mijn eigen muziek die ik dan met mijn Iphone opneem, je kent het wel.”

 

Heb je dan ook al artiesten op je verlanglijstje staan voor het tweede album?

“Ja, Bent van Looy, Belgische muzikant, die vind ik echt hele mooie liedjes maken en hij had vroeger een band Das Pop die ik heel goed vond. En ja, Jacqueline Govaert, die vind ik een van de mooiste stemmen van Nederland hebben. Dus ik heb wel wat mensen in mijn hoofd. Ik heb best een lange lijst al. Mijn platenkast staat vol met platen van eigen bodem met veel toffe muziek, dus ik heb genoeg ideeën nog van mensen waarmee ik samen wil werken!”

 

Ben je nu dan al gerichter iets aan het schrijven met Jacqueline Govaert in je hoofd?

“Het komt een beetje along the way, dus het komt vooral uit mezelf, maar daarin inspireert het me soms wel om al te fantaseren over hoe anderen het zouden willen horen of zouden invullen. Ik kan eigenlijk voor elk liedje fantaseren over hoe ik het wil invullen, het is zo vrij. Dat je tijdens een liedje kunt denken ‘misschien moet het wel helemaal deze kant op’ of ‘wat als ik er nou een hele oude jazz piano aan toevoeg’. Dat werkt heel anders dan ‘oh shit we hebben eigenlijk helemaal geen jazzpianist in de band’. Die vrijheid maakt het tof.”

 

Maar zo te horen mogen we stiekem ook al uitkijken naar een tweede album?

“Ik vind het al bijzonder dat deze plaat zo is geëscaleerd. Het was in ieder geval al een feest om deze te maken en ja, hopelijk komt er ooit nog een tweede, dat zou in ieder geval leuk zijn. Tom Broshuis appte ik gister een Iphone demo door en die stuurde al terug ‘ja allemaal leuk dit, maar we kunnen toch ook gewoon weer beginnen met opnemen?” Dus die heeft er al heel veel zin in, die wil eigenlijk gewoon al beginnen. Kwa ideeën, enthousiasme en inspiratie zouden we al wel aan een tweede album kunnen beginnen.”

 

DannyvanTiggele_LaBelleEpoque_V2_Popronde.jpg 

 Op de foto, Danny van Tiggele en Tom Broshuis. Door Jantina Talsma

 

Kunnen we ooit nog tickets kopen denk je voor een live concert of blijft het bij een studio album?

“Een liveshow is eigenlijk niet de bedoeling, maar ja het hele album is eigenlijk een uit de hand gelopen project. Dus wie weet. Het zou wel te gek zijn hoor, gewoon om te vieren dat de plaat er is. Ik wilde eigenlijk ook heel graag een luisterfeest organiseren. Er zijn zelfs liedjes waarbij bijvoorbeeld te trompettist de zanger nog nooit heeft gezien, ook omdat we door de corona tijd best veel online hebben moeten doen. Dus een luisterfeest zou ook wel tof zijn, zodat iedereen elkaar kan ontmoeten. Al die muzikanten samen zou wel een super gezellige muzikale boel zijn!” 

 

Waar ben je momenteel nog meer bezig naast je La Belle Époque project?

“Ik ben sinds dit jaar als bassist bij Blaudzun aan de gang. Dat is nu net weer van start, er is een nieuwe single van zijn nieuwe plaat uit en er staan natuurlijk veel avonturen gepland in clubs en festivals nu er weer steeds meer mag. En ik speel met Tousch.

Ik vind het lekker en verfrissend om heel veel verschillende dingen te doen. Van het maken van dromerige liedjes de ene dag, en de dag erna in een soort zweet kelder te staan. Dat houd alles wel tof.” 

 

 

La Belle Époque volume 1 komt op 10 september uit. Hier luister je al naar de twee singles op Spotify

 

 

Wil jij meepraten over de artikelen op Popronde Daily? Dat kan door je comment achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!

Instagram

popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023
popronde Inmiddels weer een beetje geland na het Popronde weekend? We pakken een momentje om terug te blikken op @popronde_arnhem met deze toffe foto's✨🕺 In Arnhem kwamen jullie samen bij de stationshuiskamer, tussen de bierbrouwketels en andere knusse en drukke plekken, hopelijk hebben jullie toffe artiesten ontdekt! @lindedorenbos was erbij om de avond vast te leggen. Check de foto's in de slides👉👉👉 We zijn alweer aangekomen bij de laatste 9 Poprondes van het jaar (Ja, echt waar!) Dit weekend zijn we bij: ✨@poprondemiddelburg ✨@popronde.alkmaar ✨@poprondedeventer ✨@poprondehilversum check de programma's op de website (link in de bio) #popronde #popronde2023
7 nov. 2023
popronde BLISS✨️❤️ Seeing people in the crowd dance together, enjoying the Popronde shows, crowded locations when it's pouring rain outside; just makes us feel so happy and grateful. Thank you to everybody who came out to dance, listen and party at @popronde_emmen ✨️ @poprondezwolle ✨️ @popronderotterdam ✨️ @poprondevenray ✨️ We hope all of you had a great time! Hopefully you have discovered some new favourites throughout this Popronde tour! Make sure to follow your Popronde discoveries on their socials and Spotify, buy their merch and buy tickets for their upcoming shows! 🙏 Only 9 Poprondes to go😵 come catch the talented artists at one of the popronde cities near you👀 Find all Popronde dates on our website (link in bio) ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 🎶@5etra.official #popronde #popronde2023
6 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen