Nieuws

Hoe gaat het met..? Eva van Manen

woensdag 23 juni 2021

Tekst & foto's door Jessie Kamp

 

Hoe gaat het met..?

 

Eva van Manen

 

“Kijk ik in de spiegel. Zie ik klassen, kleuren, voorkeur, maar vannacht droomde ik alles in negatieven. Huub huub wisseltruc. Hoe zou het zijn geweest als alles andersom was gelopen?” Eva van Manen zet je aan het denken. Dit is een citaat uit haar lied ‘Omdat We Verdergaan’ waarmee ze afgelopen jaar genomineerd werd voor de Annie MG Schmidt prijs. Met haar rake, poëtische teksten speelde ze tijdens Popronde 2019 de liedjes van haar eerste plaat Politiek & Liefde. Het is nog maar twee jaar geleden dat ze meedeed, maar inmiddels is er al van alles gebeurd. De wereld leek stil te staan, maar Eva niet. Ik werd warm ontvangen in haar thuisstudio.”  

 

Hoe gaat het met je?

“Ik heb het gevoel alsof ik vijf jaar ouder ben geworden, maar dat komt ook een beetje door corona. Gekkenhuis wat er allemaal is gebeurd. Tijdens Popronde was ik al bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Ik begon met een tour en opnames, dus het was lekker druk. Maar toen werd ineens alles gecanceld en werd ik zelf ziek. Het was heel raar. Twee maanden met corona ziek in bed. Ik wilde wel muziek maken, maar dat kon gewoon niet. Om toch iets te kunnen doen en uiten ben ik gedichten gaan schrijven. Binnenkort worden die uitgegeven in mijn dichtbundel: ‘Hoe zijn we hier gekomen?’. Alles was toen zo anders.”

 

 20210525_EvaVanManen_PoprondeDaily_JessieKamp (3).jpg

 

We springen nu van poëziebundel naar nieuwe plaat.

“De inspiratiebron van mijn nieuwe plaat is de zee met eb en vloed. Ik keek daar naar en realiseerde me dat de natuur veel groter is dan wij ooit zullen zijn. Volgens mij moeten we dat als mens gewoon veel meer beseffen. Dat we onszelf niet zo groot moeten wanen, de dingen niet op overdrive moeten zetten en alles uitputten. Het begin van de plaat, waar ik voor corona aan had geschreven, gaat daarom ook over snelheid waar je in leeft, afstand voelen tot een stad die altijd maar in beweging is, heel veel stress hebben en daar van wakker liggen, op zoek zijn naar waar dat door komt en hoe je bij jezelf kan blijven met alles wat er om je heen gebeurt. Toen kwam die hele lockdown en kwam er een splitsing in de plaat: het werd eb, een soort stilstand en er was rust. Daar heb ik over doorgeschreven. Het is dus echt een weergave van deze tijd.”

 

Heel relevant.

“Ja, ik denk het. Terwijl het juist minder letterlijk is dan m’n eerste plaat. Ik wilde meer iets sensitiefs en uitkomen bij een gevoelswereld. We leven meer met ons hoofd, dan met ons hart en dat wil ik met elkaar verbinden. Het was wel grappig hoe dat aansloot op de pandemie.”

Eva’s plaat komt in het najaar 2021 uit en gaat ‘De Diepte In’ heten. De eerste single ‘Wie Weet Nou Alles’ is net uitgekomen:

 

 

“Ik heb ook rosetta. opgericht. Dat is een platform voor vrouwelijk en gender-non conforme muziekproducers. Dat brengt zoveel positieve energie voor mij en de mensen met wie we werken. Ik denk dat vrouwen snel op hun eigen eiland blijven zitten met schrijven en produceren. Dat ze het heel erg als hun eigen ding zien en zelf willen perfectioneren. Als ik naar de verhalen luister die ik hoor, is het hele maakproces een beetje eenzaam. Wij zijn minder snel geneigd om met elkaar een dag af te spreken, aan beats te werken en te praten over muziek. Het is daarom zo leuk om een plek te creëren waar jonge vrouwen bij zouden willen horen en samen kunnen leren.”

 

Hoe ben jij begonnen met het maken van muziek en rolde je meteen de producerwereld in?

“Vanaf m’n zesde speel ik piano. Ik wilde dat heel graag en als ik in groep drie zat mocht het. Ik had klassiek les en dat ging vanzelf over in zelf liedjes schrijven. Tegen m’n zus zei ik altijd: ‘Heb je dit nieuwe liedje gehoord van Kinderen voor Kinderen?’ Toen zei ze: ‘Dat bestaat helemaal niet.’ En dan had ik het dus zelf bedacht. Daarna kwam ik bij een jeugd theaterschool, waar ik werd getipt om naar de Kleinkunstacademie te gaan. Ik dacht dat het perfect bij me paste, maar dat bleek toch niet helemaal zo te zijn. Ik ben als componist en muzikaal leider bij een theatergezelschap en producties gaan werken, waaronder met Spinvis. Met GarageBand had ik een nummer gemaakt en hij zei dat ik er wat mee moest doen. Toen dacht ik ‘Wat zit ik hier in een theatergezelschap?! Ik wil gewoon mijn muziek uitbrengen, dát wil ik eigenlijk echt doen!’ Dus dat ben ik gaan doen. Ik had zelf een studio setupje opgebouwd en ben er veel mee gaan werken. Uiteindelijk duurde de zoektocht naar mijn eigen sound zo lang dat ik mijn muziek zelf al had geproduceerd. Ik had Politiek & Liefde gemaakt, zelf uitgebracht, Sexyland afgehuurd en had een toffe release show, maar toen was de plaat in één keer uit.. Het idee van eerst singles of een EP uitbrengen en dat langzaam opbouwen was bij mij niet bekend. In theater is het namelijk gangbaarder dat je iets helemaal maakt, dat gewoon helemaal speelt en uitbrengt. Na een tijdje kwam ik in gesprek met een boeker en management, ging ik meedoen aan Popronde en daar kwam Noorderslag uit. Het was heel leuk om met een andere achtergrond allemaal mensen in de muziek te ontmoeten.”

 

20191101_0205_Popronde_Zwolle_EvaVanManen_JessieKamp.jpg

Popronde Zwolle (2019)

 

Wat heeft Popronde voor jou betekend?

“Ik denk twee dingen. Ik heb kennisgemaakt met mensen uit de muziekscene die ik daarvoor nog niet echt kende en het heeft me heel erg getraind in het aanvoelen van grenzen en deze aangeven. Zo veel spelen en jezelf redden vraagt veel van je en is heftig. Zo gaan mensen bijvoorbeeld aan je spullen zitten omdat ze willen helpen of mensen willen graag lang met je praten midden in de drukte, terwijl je auto ergens staat waar je eigenlijk niet mag staan. Ik heb geleerd met alle omstandigheden om te gaan en heb veel uren gemaakt. Normaal als je begint, dan speel je heel erg verspreid en nu was het zo 3 à 4 keer per week overal spelen. Ik had zo’n 30 shows, dus moest er echt van bijkomen.”

 

In je eentje?

“En shows samen met mijn drummer. Andere bandleden hadden geen tijd dus hadden we bedacht om het als duo te doen. Lekker compact en zo konden we overal snel opbouwen en iets tofs neerzetten. Er stonden ook veel shows in m’n eentje geboekt. Omdat ik vaak alleen was hing ik veel rond bij de crew en zo ervoer ik het echte familiegevoel van Popronde. Het was als een gezellige karavaan die rondtrok.”

 

20190926_0204_Popronde_Wageningen_EvaVanManen_JessieKamp.jpg

Popronde Wageningen (2019)

 

Wat is jouw droom?

“Verhalen vertellen. Muziek is een vorm die heel goed bij mij past. Ik hoor melodieën of liedjes in mijn hoofd en wil die opschrijven. Of dat ik een gevoel heb en deze in tekst of sfeer wil uitdrukken. Het is voor mij heel logisch om dat in muziek te uiten.
Muziek voelt als een veilige plek, waarin ik helemaal mijzelf kan zijn en een eigen ruimte kan maken en ervaren. Het is grenzeloos, het is vrijheid. Daarom vind ik het zo leuk om eindeloos muziek te maken. Sommige mensen haken af bij bijvoorbeeld het perfectioneren van de sound van een snaredrum, maar ik vind het heerlijk. Dan laat ik het nog meer klinken zoals ik het in m’n hoofd heb en zo bouwt het mee aan die wereld waarin ik me heel chill voel.” 

 

20210525_EvaVanManen_PoprondeDaily_JessieKamp (4).jpg

 

Je zei in het begin dat je voor je gevoel wel 5 jaar bent gegroeid. Wat zou je de Eva van Popronde 2019 mee willen geven?

“Dat niet alles controleerbaar is. Ik was altijd bezig met alles supergoed voorbereiden zodat je dan alles kan sturen. Gesprekken die ik moest voeren bijvoorbeeld of iets wat ik moeilijk vond. Dan lag ik heel lang in bed alle mogelijke scenario’s voor te stellen en bleef ik wakker. Maar je kan het niet allemaal controleren. Dat er een pandemie gebeurt, dat verzint ook niemand. Je kan alleen je best doen om het goed te doen.”

 

Met Politiek & Liefde en rosetta. ben je bezig met de positie van de vrouw. Is dat iets waar je je altijd al mee bezig hebt gehouden?

“Ja, ik heb heel erg een allergie voor ongelijkwaardigheid of als mensen worden gekleineerd. Voor vrouwen is het soms heel moeilijk in het leven, ook in de muziek en achter de schermen helemaal. In de eerste plaats was ik boos over bijvoorbeeld dingen als je ongemakkelijk of niet veilig voelen in een ruimte en anders behandeld worden doordat je een vrouw bent. Ik ben 31 en ben daar nu wel meer mee bezig dan toen ik 20 was. Toen zat ik op de theaterschool en had je heel erg dat #metoo met al die mannen. Persoonlijk had ik er geen last van, maar ik wist wel dat het bestond. Het was het systeem, dus het was gewoon zo. Nu ben ik echt verbijsterd dat we dat allemaal maar gewoon accepteerden en er mee leefden. Die school is nu gelukkig veranderd. Het was toen ook een andere tijd. Instagram bestond nog niet, Facebook wel, maar mensen waren minder wakker dan nu. Dat vind ik positief aan deze tijd, dat iedereen veel meer woke is.”

 

We sluiten af met een Popronde vraag. Stel dat je een nummer zou schrijven over je deelname aan Popronde, wat zou de titel zijn?

“Kilometers. Omdat je de hele tijd zo ver moet reizen en je veel speelt. Ik had een Greenwheels abonnement, dus misschien dat het als grappig liedje Greenwheels zou moeten heten. Met eentje ben ik namelijk een keer tegen een paaltje gereden. Vol in de zijkant en moest daar €350 voor betalen. Heel pijnlijk. Maar nee, Kilometers, dat is een betere.”

 

20191005_0112_Popronde_Haarlem_Sfeer_JessieKamp.jpg

Popronde Haarlem (2019)

 

Ben jij net als Eva een jonge, vrouwelijke producer? Heb je vragen, wil je iets kwijt of ben je op zoek naar een inspirerend platform? Dan kan je altijd bij rosetta. terecht.

 

Luister hier haar muziek:

 

 Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023
popronde Inmiddels weer een beetje geland na het Popronde weekend? We pakken een momentje om terug te blikken op @popronde_arnhem met deze toffe foto's✨🕺 In Arnhem kwamen jullie samen bij de stationshuiskamer, tussen de bierbrouwketels en andere knusse en drukke plekken, hopelijk hebben jullie toffe artiesten ontdekt! @lindedorenbos was erbij om de avond vast te leggen. Check de foto's in de slides👉👉👉 We zijn alweer aangekomen bij de laatste 9 Poprondes van het jaar (Ja, echt waar!) Dit weekend zijn we bij: ✨@poprondemiddelburg ✨@popronde.alkmaar ✨@poprondedeventer ✨@poprondehilversum check de programma's op de website (link in de bio) #popronde #popronde2023
7 nov. 2023
popronde BLISS✨️❤️ Seeing people in the crowd dance together, enjoying the Popronde shows, crowded locations when it's pouring rain outside; just makes us feel so happy and grateful. Thank you to everybody who came out to dance, listen and party at @popronde_emmen ✨️ @poprondezwolle ✨️ @popronderotterdam ✨️ @poprondevenray ✨️ We hope all of you had a great time! Hopefully you have discovered some new favourites throughout this Popronde tour! Make sure to follow your Popronde discoveries on their socials and Spotify, buy their merch and buy tickets for their upcoming shows! 🙏 Only 9 Poprondes to go😵 come catch the talented artists at one of the popronde cities near you👀 Find all Popronde dates on our website (link in bio) ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 🎶@5etra.official #popronde #popronde2023
6 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen