Nieuws

Hoe gaat het met..? Eva van Manen

woensdag 23 juni 2021

Tekst & foto's door Jessie Kamp

 

Hoe gaat het met..?

 

Eva van Manen

 

“Kijk ik in de spiegel. Zie ik klassen, kleuren, voorkeur, maar vannacht droomde ik alles in negatieven. Huub huub wisseltruc. Hoe zou het zijn geweest als alles andersom was gelopen?” Eva van Manen zet je aan het denken. Dit is een citaat uit haar lied ‘Omdat We Verdergaan’ waarmee ze afgelopen jaar genomineerd werd voor de Annie MG Schmidt prijs. Met haar rake, poëtische teksten speelde ze tijdens Popronde 2019 de liedjes van haar eerste plaat Politiek & Liefde. Het is nog maar twee jaar geleden dat ze meedeed, maar inmiddels is er al van alles gebeurd. De wereld leek stil te staan, maar Eva niet. Ik werd warm ontvangen in haar thuisstudio.”  

 

Hoe gaat het met je?

“Ik heb het gevoel alsof ik vijf jaar ouder ben geworden, maar dat komt ook een beetje door corona. Gekkenhuis wat er allemaal is gebeurd. Tijdens Popronde was ik al bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Ik begon met een tour en opnames, dus het was lekker druk. Maar toen werd ineens alles gecanceld en werd ik zelf ziek. Het was heel raar. Twee maanden met corona ziek in bed. Ik wilde wel muziek maken, maar dat kon gewoon niet. Om toch iets te kunnen doen en uiten ben ik gedichten gaan schrijven. Binnenkort worden die uitgegeven in mijn dichtbundel: ‘Hoe zijn we hier gekomen?’. Alles was toen zo anders.”

 

 20210525_EvaVanManen_PoprondeDaily_JessieKamp (3).jpg

 

We springen nu van poëziebundel naar nieuwe plaat.

“De inspiratiebron van mijn nieuwe plaat is de zee met eb en vloed. Ik keek daar naar en realiseerde me dat de natuur veel groter is dan wij ooit zullen zijn. Volgens mij moeten we dat als mens gewoon veel meer beseffen. Dat we onszelf niet zo groot moeten wanen, de dingen niet op overdrive moeten zetten en alles uitputten. Het begin van de plaat, waar ik voor corona aan had geschreven, gaat daarom ook over snelheid waar je in leeft, afstand voelen tot een stad die altijd maar in beweging is, heel veel stress hebben en daar van wakker liggen, op zoek zijn naar waar dat door komt en hoe je bij jezelf kan blijven met alles wat er om je heen gebeurt. Toen kwam die hele lockdown en kwam er een splitsing in de plaat: het werd eb, een soort stilstand en er was rust. Daar heb ik over doorgeschreven. Het is dus echt een weergave van deze tijd.”

 

Heel relevant.

“Ja, ik denk het. Terwijl het juist minder letterlijk is dan m’n eerste plaat. Ik wilde meer iets sensitiefs en uitkomen bij een gevoelswereld. We leven meer met ons hoofd, dan met ons hart en dat wil ik met elkaar verbinden. Het was wel grappig hoe dat aansloot op de pandemie.”

Eva’s plaat komt in het najaar 2021 uit en gaat ‘De Diepte In’ heten. De eerste single ‘Wie Weet Nou Alles’ is net uitgekomen:

 

 

“Ik heb ook rosetta. opgericht. Dat is een platform voor vrouwelijk en gender-non conforme muziekproducers. Dat brengt zoveel positieve energie voor mij en de mensen met wie we werken. Ik denk dat vrouwen snel op hun eigen eiland blijven zitten met schrijven en produceren. Dat ze het heel erg als hun eigen ding zien en zelf willen perfectioneren. Als ik naar de verhalen luister die ik hoor, is het hele maakproces een beetje eenzaam. Wij zijn minder snel geneigd om met elkaar een dag af te spreken, aan beats te werken en te praten over muziek. Het is daarom zo leuk om een plek te creëren waar jonge vrouwen bij zouden willen horen en samen kunnen leren.”

 

Hoe ben jij begonnen met het maken van muziek en rolde je meteen de producerwereld in?

“Vanaf m’n zesde speel ik piano. Ik wilde dat heel graag en als ik in groep drie zat mocht het. Ik had klassiek les en dat ging vanzelf over in zelf liedjes schrijven. Tegen m’n zus zei ik altijd: ‘Heb je dit nieuwe liedje gehoord van Kinderen voor Kinderen?’ Toen zei ze: ‘Dat bestaat helemaal niet.’ En dan had ik het dus zelf bedacht. Daarna kwam ik bij een jeugd theaterschool, waar ik werd getipt om naar de Kleinkunstacademie te gaan. Ik dacht dat het perfect bij me paste, maar dat bleek toch niet helemaal zo te zijn. Ik ben als componist en muzikaal leider bij een theatergezelschap en producties gaan werken, waaronder met Spinvis. Met GarageBand had ik een nummer gemaakt en hij zei dat ik er wat mee moest doen. Toen dacht ik ‘Wat zit ik hier in een theatergezelschap?! Ik wil gewoon mijn muziek uitbrengen, dát wil ik eigenlijk echt doen!’ Dus dat ben ik gaan doen. Ik had zelf een studio setupje opgebouwd en ben er veel mee gaan werken. Uiteindelijk duurde de zoektocht naar mijn eigen sound zo lang dat ik mijn muziek zelf al had geproduceerd. Ik had Politiek & Liefde gemaakt, zelf uitgebracht, Sexyland afgehuurd en had een toffe release show, maar toen was de plaat in één keer uit.. Het idee van eerst singles of een EP uitbrengen en dat langzaam opbouwen was bij mij niet bekend. In theater is het namelijk gangbaarder dat je iets helemaal maakt, dat gewoon helemaal speelt en uitbrengt. Na een tijdje kwam ik in gesprek met een boeker en management, ging ik meedoen aan Popronde en daar kwam Noorderslag uit. Het was heel leuk om met een andere achtergrond allemaal mensen in de muziek te ontmoeten.”

 

20191101_0205_Popronde_Zwolle_EvaVanManen_JessieKamp.jpg

Popronde Zwolle (2019)

 

Wat heeft Popronde voor jou betekend?

“Ik denk twee dingen. Ik heb kennisgemaakt met mensen uit de muziekscene die ik daarvoor nog niet echt kende en het heeft me heel erg getraind in het aanvoelen van grenzen en deze aangeven. Zo veel spelen en jezelf redden vraagt veel van je en is heftig. Zo gaan mensen bijvoorbeeld aan je spullen zitten omdat ze willen helpen of mensen willen graag lang met je praten midden in de drukte, terwijl je auto ergens staat waar je eigenlijk niet mag staan. Ik heb geleerd met alle omstandigheden om te gaan en heb veel uren gemaakt. Normaal als je begint, dan speel je heel erg verspreid en nu was het zo 3 à 4 keer per week overal spelen. Ik had zo’n 30 shows, dus moest er echt van bijkomen.”

 

In je eentje?

“En shows samen met mijn drummer. Andere bandleden hadden geen tijd dus hadden we bedacht om het als duo te doen. Lekker compact en zo konden we overal snel opbouwen en iets tofs neerzetten. Er stonden ook veel shows in m’n eentje geboekt. Omdat ik vaak alleen was hing ik veel rond bij de crew en zo ervoer ik het echte familiegevoel van Popronde. Het was als een gezellige karavaan die rondtrok.”

 

20190926_0204_Popronde_Wageningen_EvaVanManen_JessieKamp.jpg

Popronde Wageningen (2019)

 

Wat is jouw droom?

“Verhalen vertellen. Muziek is een vorm die heel goed bij mij past. Ik hoor melodieën of liedjes in mijn hoofd en wil die opschrijven. Of dat ik een gevoel heb en deze in tekst of sfeer wil uitdrukken. Het is voor mij heel logisch om dat in muziek te uiten.
Muziek voelt als een veilige plek, waarin ik helemaal mijzelf kan zijn en een eigen ruimte kan maken en ervaren. Het is grenzeloos, het is vrijheid. Daarom vind ik het zo leuk om eindeloos muziek te maken. Sommige mensen haken af bij bijvoorbeeld het perfectioneren van de sound van een snaredrum, maar ik vind het heerlijk. Dan laat ik het nog meer klinken zoals ik het in m’n hoofd heb en zo bouwt het mee aan die wereld waarin ik me heel chill voel.” 

 

20210525_EvaVanManen_PoprondeDaily_JessieKamp (4).jpg

 

Je zei in het begin dat je voor je gevoel wel 5 jaar bent gegroeid. Wat zou je de Eva van Popronde 2019 mee willen geven?

“Dat niet alles controleerbaar is. Ik was altijd bezig met alles supergoed voorbereiden zodat je dan alles kan sturen. Gesprekken die ik moest voeren bijvoorbeeld of iets wat ik moeilijk vond. Dan lag ik heel lang in bed alle mogelijke scenario’s voor te stellen en bleef ik wakker. Maar je kan het niet allemaal controleren. Dat er een pandemie gebeurt, dat verzint ook niemand. Je kan alleen je best doen om het goed te doen.”

 

Met Politiek & Liefde en rosetta. ben je bezig met de positie van de vrouw. Is dat iets waar je je altijd al mee bezig hebt gehouden?

“Ja, ik heb heel erg een allergie voor ongelijkwaardigheid of als mensen worden gekleineerd. Voor vrouwen is het soms heel moeilijk in het leven, ook in de muziek en achter de schermen helemaal. In de eerste plaats was ik boos over bijvoorbeeld dingen als je ongemakkelijk of niet veilig voelen in een ruimte en anders behandeld worden doordat je een vrouw bent. Ik ben 31 en ben daar nu wel meer mee bezig dan toen ik 20 was. Toen zat ik op de theaterschool en had je heel erg dat #metoo met al die mannen. Persoonlijk had ik er geen last van, maar ik wist wel dat het bestond. Het was het systeem, dus het was gewoon zo. Nu ben ik echt verbijsterd dat we dat allemaal maar gewoon accepteerden en er mee leefden. Die school is nu gelukkig veranderd. Het was toen ook een andere tijd. Instagram bestond nog niet, Facebook wel, maar mensen waren minder wakker dan nu. Dat vind ik positief aan deze tijd, dat iedereen veel meer woke is.”

 

We sluiten af met een Popronde vraag. Stel dat je een nummer zou schrijven over je deelname aan Popronde, wat zou de titel zijn?

“Kilometers. Omdat je de hele tijd zo ver moet reizen en je veel speelt. Ik had een Greenwheels abonnement, dus misschien dat het als grappig liedje Greenwheels zou moeten heten. Met eentje ben ik namelijk een keer tegen een paaltje gereden. Vol in de zijkant en moest daar €350 voor betalen. Heel pijnlijk. Maar nee, Kilometers, dat is een betere.”

 

20191005_0112_Popronde_Haarlem_Sfeer_JessieKamp.jpg

Popronde Haarlem (2019)

 

Ben jij net als Eva een jonge, vrouwelijke producer? Heb je vragen, wil je iets kwijt of ben je op zoek naar een inspirerend platform? Dan kan je altijd bij rosetta. terecht.

 

Luister hier haar muziek:

 

 Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen