Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 30052022

maandag 30 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Het is bijna juni, de festivalbezoekers staan al te trappelen en de acts laden langzaam hun busjes en auto’s in met apparatuur en instrumenten om jou een hele zomer lang te vermaken. Vandaag is het misschien nog lastig voor te stellen dat we over minder dan twee weken aan het strand bij Best Kept Secret zitten. Mocht je nou de balen hebben vandaag van dit weer, dan stopt dat nu! Wij hebben de allervetste nieuwe releases weer op een rijtje gezet, met daarbij een hele hoop nieuwe acts en een divers assortiment aan albums.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

BrooksJourney - Popronde 2022 - SHINE (FREESTYLE)

De Amsterdamse rapper met roots in Ghana begon met produceren en rappen om zijn pijn en emoties te verwerken. Het leven in een achterstandswijk was niet makkelijk en is tot de dag van vandaag nog een thema in zijn teksten. Zijn artiestennaam slaat op het doel van Brooks; de luisteraars meenemen op reis. De boodschap is hierbij vrijwel altijd dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven en zonder angst te leven. 

 

Brooks is net als velen beïnvloed door de grote hiphop artiesten van onze tijd; Kanye West, Kendrick Lamar & J. Cole. De laatstgenoemde is ook de reden dat Brooks produceren serieuzer ging nemen. Toch wilde hij meer doen dan dat en begon zelf te rappen over zijn beats, met als resultaat ‘Road to My Destiny’. Recentelijk afgestudeerd aan de Herman Brood Academie (in 2020 met een 9.5 voor zijn eindoptreden) en vol energie is Brooks helemaal klaar om een te gekke liveshow vol emotie neer te zetten tijdens de Popronde. 

 

Deze shows worden een veelzijdige mengelmoes van hiphop, trap en r&b, met daarbij een lading aan positieve energie en boodschappen. SHINE (FREESTYLE) is een goede kennismaking met de talenten en stijlen van BrooksJourney, want in het nummer presenteert hij zijn freestyle-kunsten over een jazzy trap beat. “I gotta shine” klinkt het meerdere malen. Daar krijgt hij tijdens Popronde gelukkig de uitgelezen kans voor!

 

 

Flut. - Popronde 2022 - Album: Da’s Nou Jammer

Kort maar krachtig! Het nieuwe album van Flut. raast als een creatieve wervelwind door je speakers. Het album van ruim 17 minuten van de Utrechtse poppunk-band bevat 15 gezellige punknummers en is zowel geschikt voor je mentale hoogte- als laagtepunten. De band klinkt nog lekker rauw, jeugdig, spontaan en puberig, zowel in sound als in onderwerpen (zoals belletje lellen, door je stoel zakken en ongemakkelijke stiltes). Voor de band met Popronde gaat touren staat, spelen ze deze zomer al op allerlei plekken, dus houd hun Instagram zeker in de gaten. We willen hier graag nog wat kort en bondigs aan toevoegen: gewoon luisteren!

 

 

Dayo - Popronde 2022 - Beer

Beer is een dromerige maar stevige single, waarin meerdere stijlen samen komen. Zo klinkt de gitaar op het ene moment funky of zelfs flamenco-achtig en het volgende moment zwaar, elektronisch en episch. Ook de drums zijn divers en wisselen af tussen lichte jazzy patronen en stevige floor-tom-gefocuste maten. Het horen van dit geluid geeft ons het volste vertrouwen dat het Popronde-publiek goede shows van de 23 jarige Nederlands-Nigeriaanse singer/songwriter gaat zien. De Herman Brood-studente haalt inspiratie uit acts als Alice Phoebe Lou, Lianne La Havas, Billie Eilish, Eefje de Visser en Anna Leone. Het dromerige en melancholische is voor deze artiesten ook zeker iets waar ze bekend om staan en wat Dayo inspireert. Haar vorige EP was Engelstalig, maar het aankomende werk Nederlands. De aankomende EP ‘De Dromen Boven’ gaat over het nooit volledig kunnen begrijpen van een ander.

 

“Dit maakt het leven soms heel eenzaam. Met muziek kunnen we soms dichterbij iemand komen dan we ooit zouden kunnen met woorden. Hierom hoop ik met mijn muziek de eenzaamheid van de andere te verlichten, zoals anderen dit bij mij deden.”

 

 

Jet van der Steen - Popronde 2022 - Onbekend

We prijzen MAXINE (Popronde 2019) al regelmatig in New Music Monday voor haar steengoede popmuziek en wij vermoeden nu haar opvolger te pakken te hebben. De derde single van Jet van der Steen is catchy, poppy, energiek, dansbaar en heeft dus alles wat een goede hit nodig heeft. Op Onbekend zingt ze over de verschillende manieren waarop mensen je kunnen kennen en hoe dit kan verschillen tussen personen. Ze kan bij verschillende mensen op een hele andere manier overkomen. Hierdoor blijft de complete en ware jij voor iedereen onbekend, behalve voor jezelf.

 

Jet, die genomineerd is voor de Pop Delft Music Awards, presenteert op 7 juli haar debuut EP in Paard (Den Haag) en dit najaar is ze natuurlijk in heel het land te zien tijdens de Popronde. Tegen die tijd zingen wij in ieder geval al haar nummers vrolijk mee!

 

 

Hugo Remmen - Popronde 2022 - EP: Blauw

In de New Music Monday van 16 mei stelden wij Hugo Remmen al aan je voor na de release van de titeltrack van Blauw. Het album belooft veel goeds voor zijn shows die we tijdens de Popronde gaan zien. Het is energiek, rauw, ongepolijst en divers en heeft dus de potentie om het publiek helemaal wild te krijgen. Bij het horen van de nummers, ontsnap je er niet aan dat Hugo het enorm naar zijn zin moet hebben tijdens het creëren van zijn muziek. Zeker als Berend Bartje en Prijs, die met Hugo deel uitmaken van kunstcollectief ‘KlokPack6ix’, op het album verschijnen wordt het duidelijk dat hij zich heeft omgeven met een stel gekke creatieve en kunstzinnige vrienden waarmee hij enorm veel lol heeft. Dat plezier is vooral te horen in de creatieve vrijheid en ruimte die de vrienden zichzelf gunnen. Ze laten zich niet tegenhouden door genres en hokjes, maar doen gewoon wat goed voelt. Als dat niet een goede insteek is, dan weten wij het ook niet meer.

 

 

LUCAS - Popronde 2021 - EP: Bipolair

Wat krijg je als je invloeden van MEROL, Spinvis, Annie M. G. Schmidt mixt met Robyn, Prince en Christine & The Queens? De dansbare Nederlandstalige queerpop met poëtische teksten over liefde, jong zijn, feesten en scharrels van LUCAS. In vergelijking met de vorige twee EP's is Bipolair grootser opgezet. In plaats van alle koortjes zelf in te zingen is dit nu gedaan door 10 vocalisten. Vanuit zijn passie voor het samenbrengen van getalenteerde mensen verzamelde LUCAS een team aan blazers, strijkers en vocalisten voor de plaat. LUCAS ziet zijn platform, stem en bekendheid groeien en wil hiermee graag andere queer personen het podium bieden.

 

Bipolair combineert elektronische dance-producties, die soms zelfs overgaan in Techno, met orkestrale arrangementen vol strijkers en blazers. De dansbaarheid sluit aan bij de tekst van 'Twister' waarin wordt omschreven hoe de dansvloer als ‘een uitlaatklep’, ‘inspiratiebron’ en ‘ontmoetingsplek’ fungeert voor LUCAS. De donkere kanten van het album zijn gebaseerd op een stad waar hij zich helemaal thuis voelt in het nachtleven; Berlijn. Vandaar dus ook die techno-invloeden. Van die Duitse grimmigheid gaan we abrupt over naar de afsluiter van het album; spoken word van Emma Blom. Wellicht zijn deze transitie en contrast een verwijzing naar de titel van het album. Hoe dan ook, het is een welverdiende ‘cooling-down’ na de hoge pieken van het album. 

 

 

Abel - Popronde 2021 - Album: Lege Zaal

Het complete album van Abel is hier! Zijn stem pakt je vanaf het eerste nummer beet en laat ook niet meer los. Het doet soms denken aan Sticks, zowel in flow als stemgebruik. Het album staat vol zwoele, dromerige en pakkende hiphop en is de perfecte plaat om aan te zetten bij een warme zomernacht. Een scala aan verschillende beat-types passeert de revue, terwijl het een samenhangend geheel blijft. Zo horen we trap-beats, nummers zonder drums, akoestische drums en subtiele, minimalistische, dromerige hiphop beats. De sfeer van het album wordt versterkt door de, in klassieke hiphop stijl, toevoeging van een aantal lo-fi skits. 

 

Het album is een dikke aanrader en (het moet gezegd worden) we verwachten na zo’n plaat alleen nog maar stampvolle zalen voor Abel!

 

 

Son de Aquí - Popronde 2021 - Poder Prieto

Hoewel Popronde een Nederlands festival is hebben wij ook wel eens de eer om met internationale muzikanten of acts (die gevestigd zijn in Nederland) op tour te gaan! Naast dat het leuk is om stijlen uit andere landen te horen, leer je zo soms ook nog een iets over andere culturen. Zo vertellen onze vrienden van Son de Aqui, gevestigd in Rotterdam, in hun nieuwe single over de sociale problemen in Mexico, waar de band is ontstaan. Door de heterogene populatie worden problemen als discriminatie en buitensluiting vaak genegeerd. De beweging ‘Poder Prieto’ probeert dit te veranderen en wordt dus ook gesteund door Son de Aqui. 

 

De single staat op het aankomende album ‘Del Otro Lado del Mar’ en hoewel dit het derde studioalbum is wordt het de eerste die in Europa is opgenomen. De naam, die ‘Aan de andere kant van de zee’ betekent, is hier een verwijzing naar. Het album is vanaf 22 september online te beluisteren.

 

 

KUZKO - Popronde 2020/2021 - Home

KUZKO heeft het afgelopen jaar afscheid genomen van een dierbare vriend, collega en partner in crime; de Alpaca knuffel. Het iconische rekwisiet bracht op de veiling bij het Popronde Eindfeest maar liefst €125,- euro op! Of de band ondertussen al vervanging heeft gevonden mogen jullie zelf gaan ontdekken. Dat kan de komende zomer, bijvoorbeeld op Vestrock, Concert At Sea, Gouda Open Air, De Nijmeegse Vierdaagse of Vestingpop. Bedank ons later maar voor deze tip! Daar ga je dan ook zeker Home voorbij horen komen. Luister de nieuwe single dus nu alvast zodat je die keihard mee kan zingen. We horen je graag deze zomer bij KUZKO!

 

 

Mayleaf - Popronde 2020/2021 - Paper Thin

Eigenlijk mag er bij een New Music Monday geen track met gitaar-geweld ontbreken. Dat is Mayleaf vast met ons eens! De alternatieve grunge/rockband komt na ‘If You Want It’ met een vervolg; Paper Thin. Deze band is een absolute aanrader voor liefhebbers van rauwe, vuige fuzz & 90’s tunes en fans van bands als Weezer, Drug Church & Bayside. Ze creëren een donkere ondertoon op de single door in hun garage laag grommende telecasters te gebruiken. Zet Paper Thin dus zeker even aan om de nodige dosis energie op te wekken om de maandag te overleven.

 

 

Ariana Popal - Popronde 2020 - Where Nothing Lives

De Afghaans-Russische zangeres geeft haar luisteraars graag een kijkje in haar leven en verleden. Haar stijlen vloeien van alternatieve r&b en soul naar indiemuziek, waarin ze anekdotes als poëtische verhalen weet te vertellen. Where Nothing Lives gaat over een ontmoeting die ze had met een vreemdeling op een festival. De man vertelde dat hij altijd high was en daarom nooit dagdroomde. Als hij zijn ogen sloot zag hij niets, alleen zwart. Omdat Ariana, zoals je wellicht aan haar muziek kunt afhoren, een dromer is, intrigeerde het haar  dat deze man was afgesloten van de droomwereld. Ze wil hem die wereld laten zien en hoopt dat met dit nummer te bereiken. Dus, ogen dicht en laat je vervoeren naar de droomwereld van Ariana.

 

 

Leonard Luka - Popronde 2018/2019 - Come Around

De Nederlands/Indonesische multi-instrumentalist en songwriter Leonard Luka weet wel hoe je de interesse wekt voor je aanstaande EP; keigoede singles releasen! Noem het alternatieve r&b, moderne soul of zelfs een beetje indie soms. Hoe je het ook noemt, het zit goed in elkaar en het laat ons verlangen naar de release van de EP ‘MANUSIA’, die is geproduceerd door Wannes Salomé van Klangstof en Nana Adjoa. 

 

Over het ontstaan van het nummer zegt Leonard: “Tijdens de lockdown raakte ik ontzettend onzeker over de toekomst. Als de wereld weer ‘open’ is, willen mensen mij dan nog horen en kán ik het dan nog wel?” Als remedie tegen deze angst blikt hij in het nummer hoopvol vooruit naar de zomer waarin alles weer ‘normaal’ is. Nu de wereld weer ‘open’ is en we Come Around hebben gehoord kunnen we wel concluderen dat we echt nog lang niet zijn uitgekeken op Leonard. Kris Berry is dat ook niet, want die neemt Leonard vanaf september mee op tour

 

 

Benjamin Fro & Noa Lauryn - Popronde 2017 & 2021 - Summer in Amsterdam

De zomer kan beginnen! Het is meteen duidelijk dat de aankomende EP ‘Remember Summer’ van Benjamin en Noa dé soundtrack van de aankomende maanden wordt. Deze single is een ode aan zorgeloze zomerdagen in onze hoofdstad en is geschreven om perfect te passen bij al je zomeractiviteiten; een biertje drinken op het terras, dansen op een festival, bbq’en in het park en een autorit naar het strand. 

 

Het gloednieuwe oud-Popronde duo haalt inspiratie uit Silk Sonic, Lauryn Hill en The Roots en is dus een aanrader voor liefhebbers van soul, funk, hiphop en r&b. Ze hebben vorige week de tour afgetrapt en zijn de aankomende maanden bij allerlei festivals en strandtenten in Nederland en Duitsland te vinden.

 

4 juni - Over de Top Festival - Lichtenvoorde (zonder Noa Lauryn)

18 juni - Afrikaner Picnic Fest - Shwäbish Hall (Duitsland)

24 juni - EP Release

25 juni - Grounded Festival - Utrecht

2 juli - Festivalderaa - Schipborg

27 juli - Totaalfestival - Bladel (zonder Noa Lauryn)

5 augustus - Rheingau Musik Fest - Hochheim am Main (Duitsland)

 

 

HEBE - Popronde 2017 - Tiptoe Gently

De tweede single van het album ‘Release Resolution’, dat in november uitkomt, gaat over reizen, mensen ontmoeten en de zon opzoeken. HEBE blikt terug op de afgelopen maanden, waarin het leven erg rustig en langzaam was. Dit gaf haar de ruimte om tot stilstand te komen, te dagdromen en weer eens echt goed naar de blauwe lucht te kijken. Dit resulteerde in een nieuwe energie en zelfredzaamheid die ze al in tijden niet had ervaren. 

 

De pandemie was zwaar voor HEBE en de isolaties maakte haar creatieve proces een lastige ervaring. Toch bleef de behoefte voor het creëren van muziek sterk en de noodzaak om zich te uiten was juist in een tijd van crisis aanwezig. Tiptoe Gently is één van de resultaten van haar afgelopen maanden. Meer werk komt er aan, maar HEBE maakt liever geen haast. Dus, wees geduldig en dan komt de nieuwe muziek vanzelf. Wel komt er volgende week een akoestische video van deze single uit. Toch iets concreets om naar uit te kijken!

 

 

Massi - Popronde 2017 - On Edge

Vorige week bespraken we ‘Laat Je Maar Vallen’, lang hebben we dus niet hoeven wachten op de volgende single. On Edge is minder indiepop en meer hiphop, hoewel er ook zeker dromerige indiepop invloeden te horen zijn aan het einde. Voor de mensen die alleen de recentere nummers van Massi kennen is hij misschien meer een zanger dan een rapper, maar hij is de flows zeker niet verleerd. De beat is duister, groovy en lichtelijk onheilspellend, maar bevat genoeg warme en opwekkende details om het geen grimmig nummer te maken. 

 

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen