Nieuws

Popronde Rotterdam - Door de ogen van...

vrijdag 26 november 2021

Jetty van Kooij

Popronde Rotterdam 6 november

 

 

‘Hallooo Popronde Rotterdam!’ plaats ik enthousiast bij een foto van GIRLSGIRLSGIRLS in mijn Instastory. Ik heb er zin in! Mijn broertje en ik komen midden in hun set binnen. Achterin horen we alleen de drums. We besluiten mid mid voor deze 3-koppige band te gaan staan. Nu hoor ik wel alle instrumenten en zang en knik vrolijk mee op hun nummers. Ik zag ze al tijdens de livestream vanuit Baroeg waarna ik al enthousiast over ze schreef. Dat moest ik in het echie zien. Hun poppy punknummers of ‘skelterrock’ spreekt de jonge generatie duidelijk aan. Zo vertelt ook de drummer achteraf tegen mij. ‘We hebben al een vast clubje fans dat al onze Popronde optredens afgaat. Plus 3 Instagram fanaccounts.‘ Deze jongens weten de harten van de girls èn boys te stelen. En ik snap dat wel. Want de zanger is lekker spontaan. Zo stormt hij ineens op me af als hij ziet dat ik hem probeer te vangen op een foto voor mijn Instastory. Klik! Ik maak snel een foto als hij recht voor mijn mobiel eindigt. Hebbus, haha! Ik vraag de drummer nog wat voor hen het verschil is tussen zo live voor staand publiek en tijdens de livestream spelen. ‘Bij de livestream en met zittend publiek voelt het net alsof je in je nakie staat…’ Dat gevoel kan ik me goed voorstellen. Want als publiek voel je je ook alleen en koud zo voor de livestream of op anderhalve meter afstand. Hopelijk zijn die tijden echt voorbij nu…

 

20211106_0025_Popronde_Rotterdam_AcousticAsshole_JessieKamp.jpg

Foto: ACOUSTIC ASSHOLE door Jessie Kamp

 

We stappen weer op onze vouwfietsjes die het ei van Columbus blijken. Zo kunnen we lekker veel bandjes meepikken. Aangekomen bij schoenenzaak Mascolori gevuld met te gekke vrolijk gekleurde Italiaanse schoenen staat ACOUSTIC ASSHOLE al te trappelen. Een vreemde eend in de bijt in de herkansing. Want bij Popronde Den Bosch waren ze helaas slecht te verstaan waardoor ik iedere keer de clou van de clou miste. De droge humor en excentrieke persoonlijkheid van Theo (ooit Rembo van Rembo & Rembo) sijpelt ook door in de teksten van de andere 2 muzikanten. Die af en toe hun eigen podium pakken in een set die aan elkaar gejammed lijkt. Vanaf losse blaadjes en diverse kleine notitieblokjes leest Theo zijn korte gedichten voor. Waar af en toe echt de clou van mist. Want die moet je zelf bedenken. Zoals het gedichtje ‘Even wachten…’ En dat was het… Of ‘Hij heeft een gezonde kijk op het leven, hij heeft veel goeds in het fruitzicht…’ Doordenkertjes dus die Theo met gepaste trots brengt. Meer zal ik er niet van verklappen! De toetsenist schreeuwt het daarna nog even lekker uit. Over vrouwen en liefde. Zijn stem doet in de verte denken aan Chris Cornell. Zo rauw en hoog kan hij zingen. Ook zijn donkere krullenbos werkt mee in die gedachte. En de gitarist gooit er even een paar solootjes uit op aangeven van Theo. Wie de schoen past, trekke hem aan. Gaat dat zien!

 

Op weg naar KY. trapt broertjelief ineens op de rem. Hij schiet een platenzaak binnen waar hij een oude LP van The Kinks scoort. Muziekgek zijn zit duidelijk in onze genen. Zo genieten we samen van de erg mooie stem van KY. in bruincafé Stalles. Ik ben erg onder de indruk van zijn mooie liedjes. En vooral van zijn stem. Hij prijkt als een god bovenop de vide van het café achter een kroonluchter gemaakt van Bacardi flessen. Wat een mooi beeld zo met daaronder de bar bomvol mensen. Kai aka KY. gaat er toch even bij zitten. Zodat hij toch iets dichter bij het publiek is. Iemand roept: ‘Je lijkt wel op Henry Rollins’. En ja, ik zie de gelijkenis. Ook met een zwarte pet zittend op een speaker zoals Henry dat ook vaak deed tijdens zijn concerten. En vast weer doet tijdens zijn spoken poetry performances (waar ik in juni naar toe ga!). Oh en had ik al gezegd dat ik Kai’s stem zo mooi vind? Ik krijg er maar geen genoeg van. Van zijn stem, van zijn intro’s bij de nummers en de klanken die uit zijn lichtgroene steelgitaar galmen. Zwijmel zwijmel…

 

Verderop in Dutch Dukes staat Graeme James al klaar met zijn viool en ‘loop’machine waarmee hij zelf zijn viool en zang kan begeleiden. Door het ritme op te nemen en in een ‘loop’ af te spelen. Deze Nieuw Zeelandse muzikant is net voor corona gestrand in Nederland. En heeft zijn tijd in lock down goed besteed aan het maken van nieuwe nummers. Met een flinke dosis humor zoals ik dat ken van een goede Nieuw Zeelandse vriend weet hij het publiek zover te krijgen dat ze uit volle borst meezingen. De Nederlandse gezelligheid kent geen tijd! 

 

Daarna fietsen we naar het kleine cafeetje De Riddert. We krijgen de deur nauwelijks open en struikelen over snoeren, pedalen en mensen. The Ballet Bombs zijn zo aan de beurt. De sfeer zit er lekker in. Lang geleden dat ik zo opgepropt in een klein cafeetje stond. Hun gitaarwerk valt het meeste op en het swingt de pan uit. De garage rockende mannen hebben duidelijk hun roots in jaren ’70 liggen ondanks dat ze toen nog niet geboren waren. Ze laten de instrumenten hun werk doen. Heerlijk vind ik dat. Er hoeft niet altijd gezongen te worden. En dat snappen ze heel goed. 

 

Mijn broertje wil toch nog graag Hey Team zien als fan van Sonic Youth (die hij de dag ervoor nog spinde op zijn platenspeler om erin te komen). Dit wordt mijn 3e keer dat ik Hey Team zie. Nu hoor ik pas echt hoe ze moeten klinken in dit zaaltje. Nog steeds niet helemaal mijn ding, maar bij mijn broertje slaat het aan. Dit is echt een quirky smaakdingetje. Je houdt ervan of niet.

 

Deveron raad ik hem ten zeerste aan. Het blijkt vol te zitten in Roodkapje waar ze al staan te spelen. Tsja, die 75%-regel geldt blijkbaar ook voor dit kleine podium als onderdeel van een kunstenaarscollectief. We wachten geduldig totdat er weer 2 mensen weggaan. Want 2 eruit is 2 erin. Ik had Deveron al in Den Bosch gezien en my broh zou dat ook wel diggen dacht ik. En ja hoor, deze noisepunk waarover ik al in mijn Popronde verslag van Den Bosch uitbundig schreef, ligt ook zeker in zijn straatje. 

 

20211106_0076_Popronde_Rotterdam_Sultan_JessieKamp.jpg

Foto: SULTAN. door Jessie Kamp

 

Ik wil hem ook nog heel graag meenemen naar SULTAN., want die staan hoog in mijn lijstje van favorieten. Aangezien Roodkapje hoogstwaarschijnlijk bomvol is bij CLOUDSURFERS willen we die boot niet missen en kiezen we eieren voor ons geld. Na 3 kwartier chillen op de trap in Roodkapje horen we de soundcheck van de drums. Die duurt best lang. Wat blijkt: er staan 2 drums op het podium. Iets wat de band al heel lang graag wilde en wat nu eindelijk mogelijk is, zo vertelt de zanger later. In Den Bosch braken ze de tent al af. Ze stellen wederom niet teleur. In een set van 3 kwartier in plaats van een half uur (zoals alle bands eigenlijk maar mogen spelen tijdens Popronde) laten ze zich van hun beste kant zien. Het publiek vraagt om ‘nog een liedje, nog een liedje’. Zelfs na hun 1-minuut durende Nirvana cover van Tourette’s meegeschreeuwd door de gitarist van Hey Team. Weer een te gekke afsluiter van de Popronde die ik cadeau deed aan mijn broertje voor zijn verjaardag. Een origineler cadeau kan ik niet verzinnen!

 

 

 

 

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen