Nieuws

Welkom bij Popronde Daily

vrijdag 11 september 2020

We gaan beginnen! Deze zaterdag start Popronde Poppodium Pre-Party en gaat het grootste reizende festival van Nederland toch nog op tour. Op 12 september wordt het festival traditiegetrouw geopend in thuishaven Nijmegen en spelen YVES en Froukje in Doornroosje. Bovendien hebben we vandaag extra fijn nieuws, want met Popronde Daily presenteren we je onze gloednieuwe blog.

 

Foto Get Jealous, geschoten door Jessie Kamp

 

Op deze site nemen we je mee op tour en houden we je tijdens Popronde op de hoogte van de steden waar we langstrekken. Daarnaast geven onze selectiecommissieleden de beste insider-tips, spreken we met onze bevlogen coördinatoren, hebben we podcasts, columns, features, liveverslagen en de laatste Popronde-nieuwtjes. We duiken ook in het rijke verleden van het festival en stellen je uiteraard voor aan alle acts die dit jaar meedoen aan Popronde. Dat doen we onder meer door middel van interviews, nieuwe video's en een overzicht van alle nieuwe releases in een frisse Spotify-playlist. 

 

Dit platform onderhouden we in samenwerking met The Daily Indie, waardoor je binnen no-time een expert in opkomend Nederlands talent zult zijn. Houd het in de gaten en check in de tussentijd alle steden en speeldata op de homepage van Popronde, want voor je het weet trekt onze karavaan door jouw stad!  

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen