Nieuws

FATA BOOM zoekt nieuw bandlid

dinsdag 13 april 2021

Possess enough sass?

Heb jij het in je om het nieuwe bandlid van Fata Boom te worden? Dan is dit jouw kans! 

De trippy electro-hiphop formatie kondigt het vertrek van bandlid Jake aan en dat betekent dat er een plekje vrijkomt voor iemand die een nieuwe energie brengt.

Dus ben jij the next big thing? Ben jij de multi-instrumentalist met the special sauce? Een tornado aan energie waarmee je de hele zaal op stelten zet? Get your (s)ass out there! 

 

In 2017 speelde Fata Boom maar liefst 28 Popronde shows, de ene nog explosiever dan de andere. De live-act gooit al jaren hoge ogen en dat bleeft niet onopgemerkt. Fata Boom's shows zijn van de categorie 'die vergeet je niet meer', waardoor de band al een indrukwekkende track-record heeft met een uitverkochte show in Paradiso, 3 shows op het Engelse The Great Escape en zo'n 200 festivalshows. En ze hebben grootse plannen voor de toekomst.

 

Plannen die, door de corona pandemie een aantal keer moesten worden verschoven, maar zo was er wel tijd voor de ontwikkeling van hun toekomstplannen. Helaas, is een van die ontwikkelingen dat het bekende gezicht (en die bekende billen) van bandlid Jake, vertrekt. Het goede nieuws is dat er dus plek is voor een nieuw bandlid.

 

Waar zijn ze naar op zoek?

Om jezelf het nieuwe Fata Boom bandmember te kunnen noemen zul je wel over een aantal skills en kenmerken moeten beschikken. Ze zoeken iemand die the NEXT BIG THING is; een (multi-instrumentalist) die iets nieuws toevoegt. Het maakt niet uit vanuit welke discipline je komt of welke instrumenten je bespeelt, waar ze vooral naar op zoek zijn is een creatieve teamplayer met personality.

 

Pick me!

Herken jij jezelf helemaal in dit profiel en sta je te trappelen om jezelf bij de toffe act aan te sluiten? Geef je op door een video te delen van jezelf waarin je jouw skills laat zien en je visie laat horen over wat jij kunt toevoegen aan de band en deel deze op jouw socials met de hashtag #fataboomreloaded. Liever niet zo openbaar? Stuur je video dan naar fataboom@hotmail.com

 

Herken je iemand anders in dit profiel tag die persoon dan in de comments onder de oproep op Fata Boom's instagram

 

 

 

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen